Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی دهم

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    A
    @yeganeh-fallah امیدوارم که درست حل کرده باشم اگر جایی اشتباه حل کرده بودم بهم بگید و اگر مشکلی داشتید حتما بگید به من😉😉
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • سوالی‌در‌مورد پیوند هیدروژنی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Coolshot ManC
    @samyar-mirsadeghi این تاپیک برای چهار سال قبله اگه میخواید سوالتون دیده شه تاپیک جداگانه بزنید.
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • شیمی - نکته - آنیون و کاتیون

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    چیچکچ
    @mohammad-hassan-rajjab-pour تو سلول گالوانی هم آنیون می‌ره به سمت آمد ( جفتش ن داره ) کاتیون هم می‌ره کاتد ( جفت ک و ت داره )
  • PH نهایی محلول

3
    1
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    Nila YSN
    @miss-joker در افزودن اسید به اسید: غلظت هاش مثبت=(شمار مول های هاش مثبت در منبع اول+شمار مول هاش مثبت در منبع دوم)تقسیم بر حجم کل محلول
  • الکترولیت

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @arthur-morgan 🤗🌠
  • SO2

حل شده
    26
    3
    6 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    807 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    @amirreza-vafaei-moghadam سلام. دلیلش اینه که دانش آموزان در دبیرستان چیزی درباره گسترش لایه ی ظرفیت نمیخونند. برای همین کتاب درسی هم نخواسته الکی خودشو اذیت کنه ( طبق معمول ! ) و به جای اینکه ساختارِ درستشو بکشه و توضیحشو بده، ساختارِ ناپایدارترش رو کشیده و توضیحی هم نداده.
  • چربی یا استر /:

حل شده
    6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    864 بازدیدها
    _Mitra__
    @amirreza-vafaei-moghadam ممنونم:sparkles: :comet: مطمئن شدم
  • کتاب تست

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    OverthinkO
    @mina-sadeghi تا اونجایی که من تحلیل مشاوره هارو دیدم بله . و اینکه خودم هم کتاب دهمش رو داشتم تستاش کمی سطحش بالاتره.
  • جدول تناوبی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @ali-javadi سلام، به این تاپیک سر بزنید فایلشو گذاشتم: فایل جدول تناوبی (printable) عناصر توی این جدول اصلاح شده ک توی اون تاپیک گذاشتم رو باید %(#ff0000)[کاملا] مسلط باشید... فایل pdfشو هم برای پرینت گذاشتم همونجا... [image: 1629539734118-1627758463617-periodi-resized.png]
  • مباحث مشترک دهم و یازدهم

تجربیا ریاضیا دهم به یازدهم شیمی یازدهم شیمی دهم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    حسن شرفی 0ح
    سلام دوستان از سال دهم و یازدهم چه مباحثی مشترکن؟ و تو چه فصل هایی هستن؟
  • مول ترکیب یونی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    آرش عباسیآ
    @behnam-shahini مثلا اگر Na خود ماژیک باشد و Cl درب ماژیک وقتی که می گوییم پنج عدد ماژیک یعنی پنج عدد ماژیک با درش است(هردو) یا وقتی می گوییم پنج مول ماژیک منظورمان پنج مول ماژیک با درش است(هردو) حال٬ ادامه کار بستگی به زیروند ها دارد مثلا اینجا در پنج مول NaCl پنج مول یون -Cl و پنج مول یون +Na داریم. حالا اگر مثلا ترکیب یونی مورد نظر MgCl2باشد وقتی می گوییم پنج مول از منیزیم کلرید داریم یعنی: پنج مول از خود ترکیب MgCl2 داریم که در آن پنج مول از یون منیزیم و ده مول از یون کلرید موجود است.
  • فرمول مولکولی ماده الی

حل نشده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    FaMiF
    هیچ کس نمیدانست😕😕
  • تفاوت جرم ایزوتوپها

حل شده
    13
    2
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    MHR SHABM
    @0-0ftm خواهش می کنیم:red_heart: :heart_suit:
  • سوال شیمی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Nafas ShahiN
    سلام خیلی خیلی از تدریس اقای گودرزی تشکر می کنم فقط یه سوال داشتم هر چی می گردم نمیتونم پی دی اف تست های اقای گودرزی رو پیدا کنم در فیلم هایی که تدریس می کنند تست ها رو حل می کنند فقط زمان زیادی طول می کشد تا تست ها را بنویسم من پی دی اف تست ها رو می خواهم که از ان ها پرینت بگیرم لطفا راهنماییم کنید؟
  • چند تا سوال

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Mobina EnayatiM
    @amin-rostami-0 سوال اول:عناصر هم گروه بخاطر این که تعداد الکترون های لایه ی ظرفیتشون برابره ...رفتارشون بیشترین شباهت را به هم داره....درمورد سوال دوم :درسته لایه ی پنج و ششم به ترتیب پنج و شش زیر لایه دارند اما زیر لایه های پنجم و ششم در این لایه ها الکترون نمی‌پذیرند...سوال سوم:ویجر یک و دو بر روی سیاره ها فرود نیومدند..ماموریتشون این بود که با گذر از کنار سیاره های گازی شناسنامه ی فیزیکی و شیمیایی آن ها رو ارسال کنند. ꧇)
  • افزایش دما

9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    Y
    @nazanin-karima الف چه طور حساب کردین
  • پویان فر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    زری نفسز
    لطفا اقای پویان فر شیمی ۳ رو هم تدریس کنن ‌!!🥀
  • جوش کاری

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    F
    @amin-rostami-0 در جوش کاری گفته است: سلام کسی میدونه چرا گاز آرگون در جوشکاری برای بی اثر کردن محیط به کار میره؟ این رو میدونم که آرگون واکنش پذیر نیست اما یعنی چی که آرگون برای بی اثر کردن محیط به کار میره خب تو محیط اکسیژن و سایر گاز ها هم هستن که در حین جوشکاری ممکن است با فلز واکنش بدهند @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء سلام امکان اتش سوزی توی مکانی که جوش کاری میکنن هست بخاطر افزایش دما جنب و جوش مولکول هایی مثل اکسیژن زیاد میشه جرقه هم ک هست ماده سوختی هم ک هست پس یکی از کاربدهاش اینه که جلوی اتش سوزی رو میگیره