Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • واقعامیشه با شش ، هفت ماه مطالعه پزشکی قبول شد

منتقل شده
    7
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    هر برهه‌ای، یکی‌دو نفر می‌نویسن: «اگه از الان شروع کنم فلان می‌شم؟» و ما با اطمینان می‌نویسیم: «بله. حتماً می‌تونی!» و اون‌ها شروع نمی‌کنن و می‌رن چند ماه بعد می‌گن: «اگه الان...؟» و ما می‌گیم: «بله. قطعاً باز هم می‌تونی!» و اون‌ها دوباره شروع نمی‌کنن و می‌رن تا روزهای پایانی کنکور و این چرخه ادامه داره. بچه‌ها، اگه الان شروع کنین، می‌تونین تک‌رقمی و دورقمی و پزشکی و دندان و رشته‌های تاپ بیارین؛ ولی مسئله‌ی اصلی توی جمله‌ی اوله! اینکه شما واقعاً شروع می‌کنین و درستون در اولویته یا می‌شینید به امید اینکه خودش شروع بشه؟ این حرف یه دانشجوی دندان شهید بهشتیه:)
  • مشکل زیست دارم

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Deleted_accountD
    @Aida-Banoo پیشنهادم استاد موقاریه بهترین دبیر زیست :heart_eyes: خیلی خوب توضیح میدن و راحت با تدریسش ارتباط میگیری با تمرکز گوش بده جزوشو ریز به ریز یاد داشت:writing_hand_light_skin_tone: کن اونم به شیوه خودت باشه که بهتر با جزوت ارتباط بگیری همونطور ک دوستمون گفت @MahdiNOVE منم تست زیست نمیزنم ولی درصدای زیستم خیلی خوبه :hand:
  • مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه

قفل شده است
    30
    4 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    MahhhM
    @Mah-s در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است: سلام.. لطفا تاپیک قفل شود🙏 @M-an @ادمین
  • سوال شیمی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    I
    کدوم دبیر الا مسائل محلول هارو با کسرای پیش ساخته حل میکنه ؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم
  • برنامه ریزی و روش مطالعه درس هندسه

منتقل شده
    45
    4 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    980 بازدیدها
    sandiiiiS
    @حسین-بهارلو بله به نظر من استاد شامیزاده برای امتحانات خیلی موثرن و تدریسشون عالیه👌🌸
  • از کجا و چطور شروع کنم؟

راهنمايي ریاضی درسی
    12
    5 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    692 بازدیدها
    sEhsanS
    @delaram7897 بله من برنامه نویس هستم
  • مشاوره تحصیلی کنکور

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    S
    @کاوه-خالدیان سلام من می شناسم
  • کتابخونه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    MahhhM
    @fatemehahmadi در کتابخونه گفته است: سلام آلایی ها کتابخونه تو شرق تهران که ساکت باشه واقعا، میشناسین؟ کجا هست؟ ممنون @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
  • سهمیه

22
    3 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    S
    @zahra_p دستت درد نکنه
  • از برنامه ازمون عقب افتادی بیا 😶

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    SharllotS
    @ر-ز-عــآبیـ برنامه ریزی حجمی کن راحت 😐✌
  • کمک مشاوره ایی

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    reza.aR
    اول این که اگ امسال برا اخرین بار میخایی کنکور بدی نظام قدیم بهتره چون نظام جدید مخصوصا تو قسمت حفظیات خیلی فرق کرده دوم این ک شاید بهترین موفقیتی ک من تو برنامه ریزی داشتم خریدن دفتر برنامه ریزی به روش قلم چی بود اگ تهیه نکردین حتما استفاده کنین . مطمئن باشید که نتیجه میده سوم این که اگ تو چینش درسا ها مشکل دارین و تنظیم ساعت های عمومی و اختصاصی و غیره ...بهتر حداقل یک ماه مشاور بگیرین . تا با برنامه ریزی اصولی اشنا شین ک در این راستا گروه اموزشی تراز بسیار عالی عمل میکنه ود اخر اگ خواستین نظام جدید کنکور بدین حتما کتابای چاپ ۹۸ رو تهیه کنین چون کتابای نظام جدید هم باز تغیر کرده
  • رفع محرومیت

منتقل شده رفع
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    romisaR
    @afmmh799 همونی که روسایته ندارمش الان
  • با کیفیت خوندن

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    mohammadseven_7M
    @sepehr79 با کیفیت باید بخونی تا موفق بشی مثلایه راهش اینه تنوع دروس تو یه روزو ببری بالا و فشرده بخونی و ساعت مطالعتم ببری بالا برا مطالعه با کیفیت زیست باید تسلط کنی رو متن کتاببببب و بتونی ترکیب کنی و اینطوری می تونی موفق بشی اونوقت تست بزن ومرور تا وقتی به کتاب تسلط پیدا نکردی سراغ منابع جزوه و... نرو
  • چند مبحثی🍀❄❤

17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    MashhadiM
    @MaryaM-_-sh دقیقا توی شهر ماهم دونفر بودن یکی با میانگین تراز ۶۷۰۰ که رتبه ۶۸۰ شد یکی با میانگین ۷۲۰۰ که رتبه ۲۰۰۰ شد!
  • ریاضی 😢 کمک

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    VirusV
    درگیری و تمرین ... این چیزی که @MahdiNOVE گفت چیز درستیه مهم نیس سوال چقد اسون یا سخت باشه فقط شدیدا درگیرش شو هی تو ذهنتو رو برگه بچرخونش من ریاضیم خیلی ضعیف‌ بود ولی مثلثات ذهنمو باز کرد واسه اولین بار انقد رو سوالاش وقت گذاشتم انقد اینور اونور میکردم هی چیزای تازه میفهمیدم اصن کلید یادگیری ریاضی‌ درگیریه
  • استرس 🤷‍♀️🤦‍♀️

28
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    VirusV
    @mriaw ممنون
  • کنکور انسانی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    H
    سلام رشته من انسانی نظام قدیم است شما جدید میدید یا قدیم هر جور سوالی داشتین من در خدمتم
  • خواندن دروس

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    I
    @m-pourrostam خواهش
  • بودجه بندی کنکور 99

منتقل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    Farhan80F
    @H-U ریدینگ
  • پشتیبان ویژه قلم چی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    faaa31F
    @Amin-Mehraji میشه اونم😂😂ولی بعضیا که شرایط خاص دارن و باید یه مشاور داشته باشن که نظارت و برنامه بجینه براشون وگرنه اگه ادم خودش بتونه برنامه بچینه و بهش عمل کنه به مشاور نیازی نداره.