Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • مشاوره تحصیلی کنکور

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    S
    @کاوه-خالدیان سلام من می شناسم
  • کتابخونه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    MahhhM
    @fatemehahmadi در کتابخونه گفته است: سلام آلایی ها کتابخونه تو شرق تهران که ساکت باشه واقعا، میشناسین؟ کجا هست؟ ممنون @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
  • سهمیه

22
    3 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    S
    @zahra_p دستت درد نکنه
  • از برنامه ازمون عقب افتادی بیا 😶

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    SharllotS
    @ر-ز-عــآبیـ برنامه ریزی حجمی کن راحت 😐✌
  • کمک مشاوره ایی

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    reza.aR
    اول این که اگ امسال برا اخرین بار میخایی کنکور بدی نظام قدیم بهتره چون نظام جدید مخصوصا تو قسمت حفظیات خیلی فرق کرده دوم این ک شاید بهترین موفقیتی ک من تو برنامه ریزی داشتم خریدن دفتر برنامه ریزی به روش قلم چی بود اگ تهیه نکردین حتما استفاده کنین . مطمئن باشید که نتیجه میده سوم این که اگ تو چینش درسا ها مشکل دارین و تنظیم ساعت های عمومی و اختصاصی و غیره ...بهتر حداقل یک ماه مشاور بگیرین . تا با برنامه ریزی اصولی اشنا شین ک در این راستا گروه اموزشی تراز بسیار عالی عمل میکنه ود اخر اگ خواستین نظام جدید کنکور بدین حتما کتابای چاپ ۹۸ رو تهیه کنین چون کتابای نظام جدید هم باز تغیر کرده
  • رفع محرومیت

منتقل شده رفع
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    romisaR
    @afmmh799 همونی که روسایته ندارمش الان
  • با کیفیت خوندن

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    mohammadseven_7M
    @sepehr79 با کیفیت باید بخونی تا موفق بشی مثلایه راهش اینه تنوع دروس تو یه روزو ببری بالا و فشرده بخونی و ساعت مطالعتم ببری بالا برا مطالعه با کیفیت زیست باید تسلط کنی رو متن کتاببببب و بتونی ترکیب کنی و اینطوری می تونی موفق بشی اونوقت تست بزن ومرور تا وقتی به کتاب تسلط پیدا نکردی سراغ منابع جزوه و... نرو
  • چند مبحثی🍀❄❤

17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    MashhadiM
    @MaryaM-_-sh دقیقا توی شهر ماهم دونفر بودن یکی با میانگین تراز ۶۷۰۰ که رتبه ۶۸۰ شد یکی با میانگین ۷۲۰۰ که رتبه ۲۰۰۰ شد!
  • ریاضی 😢 کمک

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    VirusV
    درگیری و تمرین ... این چیزی که @MahdiNOVE گفت چیز درستیه مهم نیس سوال چقد اسون یا سخت باشه فقط شدیدا درگیرش شو هی تو ذهنتو رو برگه بچرخونش من ریاضیم خیلی ضعیف‌ بود ولی مثلثات ذهنمو باز کرد واسه اولین بار انقد رو سوالاش وقت گذاشتم انقد اینور اونور میکردم هی چیزای تازه میفهمیدم اصن کلید یادگیری ریاضی‌ درگیریه
  • استرس 🤷‍♀️🤦‍♀️

28
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    VirusV
    @mriaw ممنون
  • کنکور انسانی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    H
    سلام رشته من انسانی نظام قدیم است شما جدید میدید یا قدیم هر جور سوالی داشتین من در خدمتم
  • خواندن دروس

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    I
    @m-pourrostam خواهش
  • بودجه بندی کنکور 99

منتقل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    455 بازدیدها
    Farhan80F
    @H-U ریدینگ
  • پشتیبان ویژه قلم چی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    468 بازدیدها
    faaa31F
    @Amin-Mehraji میشه اونم😂😂ولی بعضیا که شرایط خاص دارن و باید یه مشاور داشته باشن که نظارت و برنامه بجینه براشون وگرنه اگه ادم خودش بتونه برنامه بچینه و بهش عمل کنه به مشاور نیازی نداره.
  • الایی ها کمک

30
    4 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    579 بازدیدها
    H
    @M-an در الایی ها کمک گفته است: @Mrhosein شاید : راهنمایی برای گرفتن دیپلم ! اخه من فقط یه مشکلو نگفتم تمام مشکلاتمو گفتم
  • چطور فیزیک بخونم؟؟

136
    5 رای ها
    136 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    VirusV
    @MaryaM-_-sh در چطور فیزیک بخونم؟؟ گفته است: @MaHdyyy اصلا اینطور نیس من وقتی ی نفر میخنده خیلی بی اختیار خندم میگیره حتی ندونم طرف کیه اصلا اما ب نظرمن اینطور نس دقیقا منم :joy:
  • سوال شیمی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    I
    @rahbar-80 نگا اینقد شعار میدن که فقط با خوندن کتاب درسی میشع رتبه یک شد بعد تو کتاب اینا نیست:angry_face: :face_with_symbols_on_mouth:
  • تاثیر معدل

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    dlrmD
    @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا :)🌑
  • دلنوشته

منتقل شده
    10
    8 رای ها