Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • معدل دیپلم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    MahhhM
    @Mrhosein آهان.. نمی دونم..اصلا. میتونید داخل سایتای مختلف بگردی!
  • دوستان نظام قدیم میشه سر فصل های مشترک با جدید بزارید

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    M.anM
    دوست خوب قبل از هرکاری تاپیک زیر رو مطالعه کنید https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
  • شروع مدارس و مدت مطالعه کنکور دوازدهمیا

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    faaa31F
    @Elimoon منم بیشتر میخوام رو فصلای که ضعف دارم کار کنم .ممنون .
  • كنكور99

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    SacredWickedS
    سلام آره 99 هم هنوز کنکور نظام قدیم هست. پس همون منابع قبلی خودتون واسه قدیم روبخونین و مشکلی نیست.
  • موضوع حذف شده است!

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
  • پایه ریاضی

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    B
    @mona1369 مهروماه پایه ای ترینشه جامع تخته سیاه هم خیلی خوبه وشیوه ی بیان روونی داره خیلی سبزم ک سطحش بالاس ازاون2تا.. بنظرم اول تخته سیاه رو کارکنید.
  • زمان اعلام نتایج انتخاب رشته بدون کنکور

31
    3 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    پ
    @rhilda اره نسرینم چرا موندی خو:/دیوونه
  • برنامه ریزی کنکور در زمان مناسب

کنکورنظام جدید برنامه ریزی یازدهم تجربی مشاوره کنکور منابع کنکور
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    608 بازدیدها
    ElimoonE
    @Soolmaz منو جزو ادد لیست دوستات بزار که بتونم پیام بدم
  • برنامه 5ماهه؟؟؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    SacredWickedS
    به هیچ وجه نیازی نیست و حتی اشتباه هم هست که از برنامه های غیر استاندارد اینجوری استفاده کنین پروسه کنکور یه پروسه 8 9 ماهه است. و نه یه پروسه 5 ماهه بله, میتونین جمع کنین مطالبو. ولی خیلی سر سریع و عملا به درد نمیخوره. پیشنهاد میکنم با برنامه قلم چی پیش برین ولو اگر که آزمونشم نمیرین
  • کنکور

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    ElimoonE
    @Samira-Ehsani در کنکور گفته است: ببخشید من دیپلم ریاضی نظام قدیم دارم و الان دوباره میخوام کنکور بدم تجربی نظام قدیم،از نظر اینکه دیپلم تجربی نظام قدیم و ندارم،بعدا ک برای کنکور 99 کنکور دادم و برای دانشگاه و انتخاب رشته ی تجربی و بقیه ی مراحل ک ب مشکل نمیخورم؟یا براش باید چیکار بکنم؟ مشکلی برای شرکت کردن و ثبت نام بعدش ندارین ... همین که دیپلم نظری رو دارین کافیه
  • آزمون

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    sarnisa6S
    @Sahar-Naseri اوهوم مرسیییی
  • خلاصه نویسی👇👇

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    محمد ازلگینیم
    @Sahil بعد از اینکه این مراحلی که تو پست قبل گفتم رو انجام دادی و کامل تست زدی ، میتونی بفهمی که کدوم مطلب یا نکته بدرد بخور و اصطلاحا تست خیز هستش و اینجوری مطالب مهم رو از غیر مهم جدا میکنی. یه دسته دیگه که باید خلاصه نویسیشون کنی ، اونایین که بعد از چند بار خوندن یادت نمیمونه ، یعنی زود فراموش میکنی. باید برای خودت دوره مرور و روخوانی از روی کتاب و یا تست و یا خلاصه هات رو بذاری ، اونوقته که به تسلط کامل میرسی
  • خرید کتاب نظام جدید

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    romisaR
    @rhilda دوست عزیز این چندمین باره که دارم تاکید می کنم که عنوان تاپیک باید مناسب باشه
  • اشتباه در ثبت نام کنکور

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    romisaR
    @amirhossein-0 فک نکنم اینقد سخت بخوان بگیرن مشکلی هم پیش بیاد راحت حل میشع
  • هوشبری بهتره یا اتاق عمل؟

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    deviousD
    فرهنگیان😐😂
  • تغییر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    hamid laH
    سلام من میخاسم چندتا سوال بپرسم من میخام از رشته تربیت معلم یا همون فرهنگیان قبول بشم بنظرتون از کنکور انسانی میتونم راحتر قبول شم یا کنکور تجربی؟ من دیپلمه تجربیم و اگه بخام کنکور انسانی بدم مشکلی راجب سوابق تحصیلی پیش میاد؟ ممنون میشم جواب بدین @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور
  • کسی لایو اقای امینی رادو دیده

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    ر
    متاسفانه من ندیدم میشه بگید چی گفتن☺🙏
  • رشته انسانیا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    MahhhM
    سلام الایی ها. کسی اینجا رشته انسانی نظام جدید هستش؟ کنکوری؟ @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • ایا سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره ؟

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    N
    @Sahar-Naseri در ایا سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره ؟ گفته است: سلام میخواستم بدونم سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره یا خیر مثلا اگه منطقه دو یا سه باشیم به ترازمون اضافه میشه ؟ سلام خیر سهمیه فقط روی رتبه بندی در سهمیه و پذیرش در دانشگاه موثره. تراز رو کاری نداره
  • مشاور اختصاصی زیست

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    amir bahramiA
    @sepehr79 در مشاور اختصاصی زیست گفته است: @amir-bahrami ممنون از راهنماییتون واقعا کارساز بود خواهش میکنم داداش , اگه سوال یا مشکلی داشتی تو روش مطالعه یا چیزای دیگه تایپیک بزن کمکت میکنیم.