Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • هوشبری بهتره یا اتاق عمل؟

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    deviousD
    فرهنگیان😐😂
  • تغییر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    hamid laH
    سلام من میخاسم چندتا سوال بپرسم من میخام از رشته تربیت معلم یا همون فرهنگیان قبول بشم بنظرتون از کنکور انسانی میتونم راحتر قبول شم یا کنکور تجربی؟ من دیپلمه تجربیم و اگه بخام کنکور انسانی بدم مشکلی راجب سوابق تحصیلی پیش میاد؟ ممنون میشم جواب بدین @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور
  • کسی لایو اقای امینی رادو دیده

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    ر
    متاسفانه من ندیدم میشه بگید چی گفتن☺🙏
  • رشته انسانیا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    MahhhM
    سلام الایی ها. کسی اینجا رشته انسانی نظام جدید هستش؟ کنکوری؟ @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • ایا سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره ؟

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    N
    @Sahar-Naseri در ایا سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره ؟ گفته است: سلام میخواستم بدونم سهمیه مناطق روی تراز کنکور تاثیر داره یا خیر مثلا اگه منطقه دو یا سه باشیم به ترازمون اضافه میشه ؟ سلام خیر سهمیه فقط روی رتبه بندی در سهمیه و پذیرش در دانشگاه موثره. تراز رو کاری نداره
  • مشاور اختصاصی زیست

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    amir bahramiA
    @sepehr79 در مشاور اختصاصی زیست گفته است: @amir-bahrami ممنون از راهنماییتون واقعا کارساز بود خواهش میکنم داداش , اگه سوال یا مشکلی داشتی تو روش مطالعه یا چیزای دیگه تایپیک بزن کمکت میکنیم.
  • عربی یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    A
    سلام من یازدهمم و به شدتتت توی عربی مشکل دارم... توی آزمون هم سوالات ترجمه رو که کلا جواب نمیدم چون از نظرم 4 گزینه هم مشابه هستن... روش مطالعه ی خاصی میشناسید که بتونه بهم کمک کنه؟منبعی چیزی... و اینکه آیا فیلمهای استاد حشمتی رو ببینم از نظرتون؟چون حقیقتش یه قسمت دیدم از نظرم خیلیی روی نکات ساده مانور می دادن...
  • تغییر رشته برای کنکور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Marzieh ShokrollahyM
    سلام من قصد ادامه تحصیل برای تخصص روانشناسی را دارم دیپلم ریاضی دارم و امسال بدلیل مشابهت هایی که بین ریاضی و تجربی وجود دارد کنکور تجربی دادم ولی متاسفانه بدلیل زمان کم نتوانستم خیلی خوب زیست را مطالعه کنم و برای امسال با توجه به تعداد بسیار زیاد داوطلبان تجربی تصمیم گرفتم کنکور انسانی بدهم سوال من از شما این است که با توجه به تغییر رشته بهتر است کنکور نظام جدید انسانی شرکت کنم یا کنکور نظام قدیم؟و آیا مباحث قواعدی عربی در دو نظام متفاوت است؟ لطفا بفرمایید که بهتر است از چه منابعی استفاده کنم؟و برای عملکرد درست تحصیلی باید چه سر تیترهایی را از مبحث مشاوره در انجمن آلا مطالعه کنم؟
  • خلاصه نویسی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    MahhhM
    @Mahed در خلاصه نویسی گفته است: سلام. برای خلاصه نویسی باید کتاب باز باشد یا بسته؟!@romisa @dlrm @MM-zahed @romisa
  • طرز صحیح مطالعه درس رشته انسانی نظام جدید

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
    MahhhM
    سلام الایی ها.. روش خواندن دروس عربی وادبیات تخصصی رو می خواستم فقط کتاب درسی .. !@رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ناظم @دانش-آموزان-آلاء @sonic @dlrm @romisa @Dr-Fateme
  • لطفا جواب بدین..مهم

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    A
    @fateme_mllh ممنون گرفتم
  • چیکار کنم؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    خانومخ
    https://forum.alaatv.com/topic/12013/برنامه-اصولی-99-را-باهم-بیاموزیم سلام 👆👆👆👆
  • برم یا نه؟

ازاد
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    Kordgirl*K
    سلام دوستان خسته نباشید عزیزان دل من ی سوال خیلی مهم دارم میخام نظرتونو بگید من میکروبیولوژی آزاد تهران قبول شدم بنظرتون برم یا نه؟ از نظر درآمد و بازار کار برام مهمه @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
  • ریاضی فیزیک تجربی

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    blind sparrowB
    @sh-kh در ریاضی فیزیک تجربی گفته است: @blind-sparrow چیکارتون دارم اخه:face_with_tears_of_joy: میخوام ببینم تو چ درسای دیگه میتونم ازتون سوال بپرسم از دبیرستان تا بیوشیمی و فیزیولوژی و جنین شناسی و بافت و اناتومی و ...
  • تو خونه سوالارو میتونم پاسخ بدم اما سر ازمون نه؟!!! کمک

منتقل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    S
    @soroushABD استرسو برا خوت بزرگش نکن باید بتونی استرسو کنترل کنی ارامش داشته باش و از همه مهم تر تلقینه مثبت فکر کن قبل ازمون و اصل با خودت نگو ک استرس دارم و وای فلان وای بهمان
  • پایان تابستون!

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    A
    @reza_12tajrobi در پایان تابستون! گفته است: هم ممنونم...حقیقتش دلیل بالا رفتن ساعت مطالعه ی من پانسیون مطالعاتی بود شماهم اگه شرایطشو دارید امتحانش کنید... بازم ممنونم بابت راهنماییتون
  • هماهنگی بین مدرسه و ازمون

منتقل شده برنامه ریزی
    5
    5 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    romisaR
    @fatemeh_banoo در هماهنگی بین مدرسه و ازمون گفته است: @Mahdi-Asadpoor28 سلام روزتون بخیر پیشنهاد میکنم برای برنامه ریی اصولی روی این لینک ضربه بزنید 👇👇👇 https://forum.alaatv.com/post/852860 منم در ادامه صحبتای دوستم هم تاپیک برنامه اصولی و هم تاپیک (برنامه درسی) رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید میاد فایلای صوتی و نوشته ها ر مطالعه کنید و کم کم برنامه بریزید و برنامه منطقی نوشتن تدریجی اتفاق میفته
  • آزاد یا غیر انتفاعی؟

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    amir bahramiA
    منم این سوالو داشتم تا اینکه به بحث هزینه رسیدم :/ غیر انتفاعی قطعا. در مورد درس خوندن مهم تلاش خودته که تلاش کنی. برنامه ریزی داشته باش برای مقاطع بالاتر مثل کارشناسی ارشد که بتونی سراسری یه دانشگاه خوب قبول بشی. اگه بخوای کارشناسی ارشد و ... رو تو ازاد یا غیر انتفاعی بخونی با این وضعیتی که پیش میره باید وسایل خونه رو تک تک فروخت تا پول دانشگاه داد :/ پ.ن» این جا مدرک و دانشگاه زیاد مهم نیست مهم پارتی هست
  • shimi2

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    sara seifS
    benazare man hame chiz ali hast faghat age emkanesh hast aghaye saniee shimie 0 ta 100 ro kamel konan yeksery mabahes aslan tadris nashodan bekhosoos dar shimi2 mamnoon
  • کتابای موردنیاز رشته انسانی نظام جدید کنکوری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    MahhhM
    @DedSec چشم.. ممنون