Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • ریاضی تجربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    B
    @Mohammad-Lotfi سلام شمااول تعیین معادله روبخون بعدش بروتابع روبخون.. اینارواول کارکنیدتابعدا...
  • سوال

انسانی
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    N
    @Aram-Heydari سلام در چه حد بده؟ ینی مثلا نمره زبانتون چنده؟ سال چندمین؟ بیشتر تو حفظ لغت مشکل دارین؟ یا تو ترجمه جمله؟ میشه بگین تاحالا چجوری میخوندینش؟
  • برنامه درس خواندن در تابستان

مشاوره کنکور
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    خانومخ
    https://forum.alaatv.com/topic/12013/برنامه-اصولی-99-را-باهم-بیاموزیم سلام رجوع کنید به این تایپیک و فایل رو گوش بدید
  • برنامه تابستان

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @sayeh-qadri بشینید تست هم بزنید اشتباه محضه تست نمیزنید. فیلم هم هرجا ضعف داشتید ببینید تا مسلط بشید اگر جایی ضعیف نداشتید یا در حل تسلط مسلط بودید که به نطر من نیازی به فیلم نیست.از یه ساعت مطالعه معقول که از درس زده نشید! شروع کنید و اروم اروم زیاد کنید. تست بزنید و تمرین کنید و حسابی درس بخونید.موفق باشید
  • کتاب های نظام قدیم اسونه یا نظام جدید ؟

منتقل شده
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    623 بازدیدها
    HIH
    @reza-a سپاس ::rose: :rose: :rose:
  • عدم رضایت از کارایی؟

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    Mahdi2001M
    قشنگ هفته اول سعی کنید بیشتر به خوندنیا بپردازید هفته دوم بیشتر تست بعد تست اموزشی بزن که بفهمی چه جوری باید سوال حل کنید بعد تست تکمیلی زماندار اینا که قشنگ با تست اشنا بشید منابعت درست باشه همه چی
  • تست زمان دار بهتر یا عادی؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Mortezapi شلوغ همینجا بگو ما هم استفاده کنیم
  • سلام به همگی میخواستم بدونم چه کسانی به سوالها جواب میدن؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    MortezapiM
    @Zahra-gh20 اینجا هرکسی می تونه توی بحث شما نظر بده .. ولی اگه مشاوره می خواین می تونیم توی چت با هم صحبت کنیم.
  • برای شروع از صفر خیلی دیره؟

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    ooooooooO
    @فاطمه-حسنلو بله از الان بخونی میتونی
  • دوست دارم درس بخونم حال ندارم!!؟

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    B
    برای دیده شدن سوال هاتون وگرفتن پاسخ مناسب دوستان آلایی رو تگ‌کنید @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور
  • برنامه درسی برای کنکور ۹۹ رشته تجربی میخوام

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    548 بازدیدها
    D
    اصول برنامه ریزی رو یاد بگیرید و خودتون برنامه بریزید ! میتونید برنامه ی قلمچی یا گزینه دو و گاج رو از سایتش دانلود کنید و یه باکس دو هفته ای برای کارهایی که قراره انجام بدید داشته باشید . چیزی که مشخصه اینه که هیچکس به جز خودتون نمیتونه برای شما برنامه ی روزانه و ساعتی بنویسه !
  • درخواست از آلا

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    M.anM
    @Mahdiyeh-sadat-Pourbager بله
  • برنامه درسی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    خانومخ
    https://forum.alaatv.com/topic/12013/برنامه-اصولی-99-را-باهم-بیاموزیم برای برنامه ریزی ✋
  • سلام برنامه درسی میخوام واسه نظام قدیم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    خانومخ
    https://forum.alaatv.com/topic/12013/برنامه-اصولی-99-را-باهم-بیاموزیم برای برنامه ریزی ✋
  • شرایط سنی فرهنگیان !

9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    D
    @parisagh در شرایط سنی فرهنگیان ! گفته است: بله بله فرهنگیان همیشه شرایط سنی داشته. البته یکی از دوستان بهم گفته قراره این شرط سنی برداشته بشه رهنگیان حرکت عجیب و غریب زیاد میزنه ((: ولی برای کنکور 98 شرایط سنی همینه که تو دفترچه اومده ((:
  • رده بندی دانشگاه های تهران

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    هاشمیه
    @delaram7897 بستگی به رشته انتخابی تون داره .
  • مهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    parniyan.kP
    دینی خیلی سبز بهتره چون معلومه سرسوال چی ازت میخواد.زیست هم میکرو هم خ س.ریاضی گاج سبز از خ س سطحش بالاتره ولی خ س هم خوبه.فیزیک 3میکرو سطحش از بقیه پایینتره.برای دهم گاج سبز و خ س. یازدهم گاج سبز. دوازدهم هم خ سفارسی هم قطعاااااااااا دکتر سبطی
  • سردرگمی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    hamid abdH
    سلام من سال پیش برای کنکور از پکیج 6040 وبقیه پکیجا خوندم ولی اونقدر حجم های پکیج و فیلما علی رغم تبلیغ بالا بود ک من نمیرسیدم تست بزنم برای همون نتونستم موفق شم تو کنکور الانم ک میخام برای سال 99 استارت کنم نمیدونم چیارو بخونم ک حجم مطالعه کم داشته باشم و بتونم تست کار کنم بیشتر من برای خوندن کتاب یکم مشکل اینو دارم که خیلی خیلی کند میخونمش و برای فیلم هم حجما خیلی بالان اگه کمک کنید ممنون میشم
  • چگونگی خواندن زبان

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    najmeh dadkhahN
    سلام ممنون
  • درسنامه ی زیاد و کمبود وقت

منتقل شده
    11
    4 رای ها