Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • بزرگترین دشمن من : خواب

مشاوره مشاوره تحصیلی مشاوره.کنکور96 خواب
    18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    _pourya__
    @dr-sobhan واقعا 😂😂😂 من که کنکوریم هفته ای 60 بیشتر میخوابم
  • برنامه ریزی

42
    4 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Z
    خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون عزیزان حرفاتون درسته واصلا ناراحت نشدم که راجع به ازدواج واین مسائل حرف زدین اتفاقا خیلیم خوبه که ادم بتونه با حرفاش یک نفر رو راهنمایی کنه ومطمنم که اگه تلاش وصبر داشته باشیم به ارزوهامون میرسیم با ارزوی موفقیت روز افزون برای همتون
  • مشاوره

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    478 بازدیدها
    sobhawnS
    خداییش جدی کرنمتر میذارید : | ؟؟؟؟ نککنید ازین کارا بابا !خیلی مشتاقی ببینی چقدر میخونی از کتار همراه من مهر و ماه استفاده کن !
  • رشته راهنمایی و مشاوره

مشاوره تحصیلی مشاوره
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @araash در رشته راهنمایی و مشاوره گفته است: @dr-saraaa سلام دوست عزیز رشته راهنمایی و مشاوره با رشته روانشناسی فرق داره. ولی خب از همون لینک پیدا کردم رشته مشاوره رو. مرسی :> وای ببخشید فک کردم روانشناسی رو گفتین 🙊 خواهش میکنم
  • چگونه به ریاضی علاقه مند شوم؟؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    348 بازدیدها
    ج
    به سختی ولی اگه میخوای سختیش رو به جون بخری هر روز نیم ساعت نه کمتر نه بیشتر از یه ساعت مشخص تا یه شاعت مشخص مثلا هر روز ساعت 3 ظهر تا 3 و نیم ظهر ریاضی میخونید اونم از پایه حالا اگه دانش اموز هستید بشینید فکر کنید از کجا ضعفتون شروع شد از همون جا شروع کنید اگه کنکور هستید تو کتاب های تست ریاضی مثل خ سبز و مهرماه مقدمه دارند بشینید اونو بخونید هر روز هم با چند تا اهنگ بخونید مثلا یکی از دوستام اهنگ ابراهیم تاتلس و اهنگ فاطی فاطی و یه اهنگ دیگه رو گوش میداد و میزاشت به تکرار تا وقتی که نیم ساعت تموم بشه علل این رفتار: 1-در ریاضی نظم خیلی مهم هست حتی تو چک نویس نظم داشته باشید.به همین علت گفتم نیم ساعت ثابت و اونم تو بازه زمانی ثابت 2-شرطی سازی مهم است.به همین علت از شرطی سازی موسیقی و همچنین زمانی استفاده کردم 3-حرف گوش کن بودن مهم هست.واسه همین خیلی سفت و محکم گفتم.چون تو ریاضی باید حرف گوش کن باشید.
  • برنامه ریزی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    مهی جونم
    صبح هابرای شما وقت خوبیه ... حتما از صبح استفاده کنین بچه های 8 ماهه هم معمولا خوابن بیشتر وقت خوب دارین راهنماییم که کردن دوستان
  • رشته راهنمایی و مشاوره

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @mohammadhassan در رشته راهنمایی و مشاوره گفته است: @araash در رشته راهنمایی و مشاوره گفته است: سلام 1_قبولیه راهنمایی و مشاوره در دانشگاه تهران حداقل چه رتبه‌ای میخواد؟ 2_به طور میانگین از هر درس چند درصد باید برنم؟ سلام دوست عزیز وارد سایت کانون بشید قسمت تخمین رتبه یه لینکی داشت برای اینکه قبولی های دانشگاه های مختلف رو ببینید با درصداشون براشون لینک رو گذاشتم. ۲ تا تاپیک زده بودن ایشون:)
  • فارغ‌التحصیل و شاغل

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    M
    @barbod در فارغ‌التحصیل و شاغل گفته است: سلام بنده فارق التحصیل رشته تجربی هستم و در سال ۹۳ کنکور دادم اما دانشگاه قبول نشدم از آنجایی که بنده علاقه شدیدی به رشته ریاضیات دارم اکنون بعد از گذشت ۴ سال دوباره میخواهم کنکور بدهم اما این دفعه همان رشته‌ای که دوست دارم یعنی ریاضیات. از یک ماه پیش استارت زدم و بدلیل اینکه بنده شاغل هستم حدوداً روزی ۷ الی ۹ ساعت مطالعه میکنم. اما مشکل اینجاست که گاهی یه مفهوم یاس‌و ناامیدی وارد وجود بنده میشه و بهم میگه برا این کارا خیلی دیره و زمانی که تو کتاب خونه کنکوری هارو میبینم که از من خیلی کوچک تر هستن این ناامیدی تشدید میشه چگونه با این ناامیدی مقابله کنم؟ ممنون میشم از راهنمایتون با تشکر سلام دوست عزیز این رو بدونید که هرکسی یه گذشته ای داشته و همچنین هرکسی یه سری توانایی های خاصی داره. مثلا من نباید خودم رو با کسی مقایسه کنم که از سال دوم دبیرستان تست میزنه و به خودم بگم اینجور افراد خیلی زیادن پس من درس نخونم؟ موفقیت شما در یک جمله خلاصه میشه: پیدا کردن نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها و حفظ نقاط قوت. به خدا توکل کنید ان شاالله که موفق میشید :wink:
  • کمک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    M
    @zahra-m-1999 در کمک گفته است: سلام دوستان من فیزیکم خوبه بد نیست اما تو تست مشکل دارم چون تا حالا تستی کار نکردم می خوم الکتریسیته ساکن بخونم به نظر شما فیلم کدوم استاد ببینم کسانی که دیدن فیلم های این فصل ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد فیزیک به طور کلی کدوم فیلم خوبه سلام‌ واقعیتش هر کسی یه نظری داره. من به شما پیشنهاد میکنم یه جلسه از استاد ها ببینید و از هرکدوم که خوشتون اومد اون رو دنبال کنید
  • ریاضی دردسرمن

منتقل شده
    43
    0 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @خاتون در ریاضی دردسرمن گفته است: سلام دوستان من ریاضیم خیلی ضعیفه میشه بگید از فیلم کدوم استاد و چه کتاب تستی استفاده کنم مهروماه دارم ولی هیچی نمیفهمم آبی کانونم دارم کلن نمیدونم ریاضی چیکار کنم رشتم تجربیه سلام من شنیدم تخته سیاه درسنامه خوبی داره یکی از دوستام میگفت مثلا یکی از درسنامه های احتمالش حدودا ۱۰۰ تا مثال حل شده. خوندن ریاضی فقط درسنامه نیست مثالم هست مثال های زیادی حل کنید. اینم بگم قبح این درس رو در خودتون بشکنید. سوالی بود در خدمتم. موفق باشید.
  • مشاور میخوام

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    HossEin freedomH
    @ala28 در مشاور میخوام گفته است: سلام خسته نباشید.من میخوام برم یازدهم میشه یه مشاور خوب تحصیلی بهم معرفی کنید؟ http://www.alirezael.ir/ یکی از بهترین مشاورهای کشور ... البته من بیشتر پیگیر فایل های صوتی ایشون هستم چون پولم به مشاوره و این حرفا نمیرسه :)
  • فیزیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @zahra-m-1999 در فیزیک گفته است: فیزیک گاج یا خیلی سبز به نظر شما کدومش بهتره ؟ درمورد زیست الگو خوبه یا خیلی سبز ؟ میشه منابع خوب پیشنهاد بدین فیزیک الگو :| زیست هم الگو
  • مشاوره منابع

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @mehdi_zr خواهش میکنم:))) موفق باشین
  • شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم

50
    2 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    HossEin freedomH
    @dr-saraaa در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است: خب هر کس از منبع خودش دفاع میکنه دیگه:))) طرف 94 درصد، 96 درصد ادبیات زده از چی و چرا باید دفاع کنه؟ مگه جنگه خواهر من؟ :) اینا فقط منابع مطالعاتی خودشون رو گفتند ! از چیزی دفاع نکردند که الگو آموزش و تست و پاسخنامه ش با هم 500 صفحس.سوالات کنکور و آزمونا و .. رو هم داره همچنان معتقدم که برا آموزش قرابت نشر دریافت و برای منبع تستی نشر الگو بهترین هستند ناگفته نمونه که برا منبع تستی ادبیات موضوعی گاج هم یکی از بهترین هاست ( جدیداً تک جلدی هم شده )
  • گواهی معافیت تحصیلی و پشت کنکور ماندن

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    797 بازدیدها
    HMA10H
    @javad-mahdizadeh در گواهی معافیت تحصیلی و پشت کنکور ماندن گفته است: معافیت تحصیلی گرفتی میتوین به سال پشت کنکور بمونی هر دانش اموز پسر میتونه دو بار کنکور بدون هیچ مشکلی بده یکی همون سال چهارمش که بعد امتحانا کنکور اولش رو میده و یکی هم سال بعدش براس سال سوم یا باس بری خدمت یا معاف دائم باشی و یا قانون رو دور بزنی :smile: امور دفتری مدرسه گفت ک این معافیت برای موقعیه ک اسمت تو مدرسه باشه برای درس خوندن بخاطر همین شوکه شدم ک نکنه نمیتونم کنکور بدم دوباره
  • بی انگیزه شدن

قفل شده است
    58
    1 رای ها
    58 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @fatemeh201678 در بی انگیزه شدن گفته است: @dr-saraaa فک کنم ازالان بایدشروع کنم تااونموقع راحت باشه واسم..چون این یک عادت چندساله هست☺️ چه بهتر:))))
  • زمان چقدر زود میگذره!!!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    775 بازدیدها
    ms96 sad96M
    @reza213 در زمان چقدر زود میگذره!!! گفته است: همییییییییییییییییییین!! میخواستم از مرداد شروع کنم!!! الان اخرای شهریوره!!! و هنو صفر!! بفرمایید سراتاپاگوشم : @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار کاری که من و امثال من کردن رو نکن اینا همش بازیه که وقت تموم شده و 8 ماه دیگه مونده و وقت تموم هستش و هیچ کاری نکردم و ..... مرد عمل باش وبازید نیا اگه این جوری بودی که صد درصد موفقی اما اگه مرد عمل نیستی و مثل من و امثال من این حرفا رو زدی منتظر بد ترین رتبه باش ببخشید اینقدر رک صحبت میکنم اما قضیه ی 2تا2تا میشه 4 تاست به خدا پس از خوندن این مطالب امید وارم دیگه مردونه و خیلی محکم شروع کنی و چیز منفی هم از ذهنت بریزی بیرون تا 1397.4.17 اینا رو تجربه کردم خیلی زیاد که به شما میگم خواهشا شما دیگه این جاده ای که ما رفتیم رو نرو موفق باشی
  • تغییرات منابع کنکور97

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    R
    @دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ادمین
  • ارتقا معدل

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها