Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • منابع کنکوری عمومی+تخصصی ریاضی

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sobhawnS
    @mahdis127 در منابع کنکوری عمومی+تخصصی ریاضی گفته است: @dr-sobhan ولی الان میخواین کنکور تجربی بدین درسته؟ با اجازه شما
  • دانشگاه امام حسین

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    A
    سلام دوستان کسی هست که بدونه برای قبول شدن رشته های مهندسی دانشگاه امام حسین رتبه کنکور باید چه حدودی باشه؟ سپاسگزار میشم اگر کمکم کنین:rose:
  • دانشگاه امام صادق

قفل شده است
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    M.anM
    http://forum.alaatv.com/topic/4261/دانشگاه-امام-صادق/1
  • دانشگاه امام صادق

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    dfobindongbD
    اگه امام صادق رشته ای بیارم که اولویت پایین من باشه مثلا پنجم شیشم مثلا علوم حدیث وعلوم سیاسی و...ونخوام برم و انتخاب رشته اصلی هم قبول نشم میتونم سال آینده کنکور بدم
  • تکلیف کسی که شهریور قبول نشه چیه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    R
    .........................
  • تو محاسبات مشکل دارم

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    HossEin freedomH
    سلام جالبه که منم دقیقا مثل شما 5-6 سال از درس و کتاب درسی فاصله داشتم، ولی آلاء برای من یه فرصت ویژه و یکی از بهترین اتفاقات زندگی من بود! طوری که الان میتونم از تمام بهانه ها و کاستی های گذشته خودم صرف نظر کنم درباره محاسبات شیمی نظری ندارم ولی معمولا آدمی که محاسباتش توی ریاضی خوب باشه توی فیزیک و شیمی هم میتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون، حالا پیشنهاد من برای قوی کردن محاسباتتون توی ریاضی و تقویت ریاضی پایه که توی همه درس های تخصصی لازم میشه، حتی شاید بشه گفت زیست شناسی! ( مبحث ژنتیک ) اینه که فیلم های آموزشی ریاضیات انسانی آقای مهدی امینی راد رو ببینید ( مخصوصا قسمت های 1 - 3 - 4 و 5 ) توی این جلسات ایشون حتی ریاضیات دوره راهنمایی رو برای ما یاد آوری میکنند! چند جمله ای ها ، توان و .... به این صفحه یه سر بزنید، ان شاء الله که با تلاش و تمرین مشکلتون حل میشه ;) http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/43/26/
  • فاصله از کنکور

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Masood1139M
    یه سری مباحث رواز همین الان کلا حذف کنید در ریاضی مثل هندسه و مقاطع مخروطی به هیچ عنوان احتمال و مثلثات رو حذف نکنید از فیزیک دینامیک رو فاکتور بگیرید فقط بقیه ش قابل حل و یادگرفتنه از عربی حسابی ترجمه کار کنید و اگر خواستید وارد قواعد بشید از عربی 1 حتما شروع کنید هر چند من توصیه میکنم اصلا وارد این راه نشید :) اما اگر وارد شدی باید خیلی تلاش کنی بیشتر از انچه که فکرشو کنی
  • راهکار و راهنمایی جهت برنامه ریزی

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Masood1139M
    @sa-o-mn-24 رقابت به طرز وحشتناکی بالاست فرای همه تصورات بنظر من کنکور بسیار سخت تر از زمان ما شده طالبان علم فوق العاده زیاد شدند و وضعیت بازار کار هم فقط چند رشته خیلی خاص رو جوابگو هست فعلا.... البته من به هیچ وجه ادم منفی نگر و ناامید نیستم که اگه اینطور بود اصلا کنکور شرکت نمیکردم در اصل من بیشتر واقع بین هستم بیاین چت روم تا حسابی شرح ماجرا بگم براتون :) اینجا ممکنه بچه ها دچار افت انگیزه و روحیه بشن
  • آیا از امتحانات نهاییم لازمه بعضیاشونو ترمیم کنم؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    321 بازدیدها
    M
    زمین بزن چون کنکور مطمنن زیر 70 میزنی
  • برنامه‌ریزی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    886 بازدیدها
    Masood1139M
    @zanyar اقای امینی راد میدونم هستن
  • برنامه‌ریزی

قفل شده است
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    881 بازدیدها
    Z
    سلام به همگی درمورد برنامه‌ریزی هفتگی (بین آزمون) راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون
  • راهنمایی و مشاوره میخواستم، لطفا راهنمایی کنین

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    M.anM
    @anonymous سلام قسمت مشاوره رسمی آلا رو ببینید فایل های مشاوره ای راهنمای برنامه ریزی و... هست تنها راه تعامل بین بچه ها فقط انجمن آلا هست سوالی دارین همینجا بپرسین حتما دوستامون کمک می کنن تاپیک تجربه های طلایی کنکوری رو ببینید صحبت های دوستامکن کمکتون می کنه
  • سربازی و کنکور

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @dr-bernosi سلام ببین پیام نورو نمیدونم ولی دولتی اجبارا برات انتخاب واحد میکنن .چون اگه بذارن بچه ها خودشون واحد بردارن ترم1 داستان میشه با عده ای وحشت زده : )) منتهی تو موقع ثبت نام مطرح کن که من میخوام حداقل واحد باشم.اواخر ترم یکتم انصراف بده که پول ترم دو رو ندی. معافیت هم اینجوری از تاریخ انصرافت تا 1 سال بعدش داری ،مثلا اگه حدودای بهمن انصراف بدی و بهمن بهشتی قبول بشی بدون نیاز به پست دفترچه میری دانشگاه ثبت نام. سوالی چیزی داشتی بگو راهنماییت کنم من چند ماه درگیر این چیزا بودم.
  • راهنمای خوندن چند درس برای کنکور

دینی انگلیسی داستان رنجبرزاده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    HossEin freedomH
    @m_azad20 آره دیگه، منم به امید خدا دارم برا رتبه های زیر 4-3 هزار کشوری میخونم که کار خیلی سختی هم هستش ولی شدنیه! بیخیالش مهم نیست! چیزیه که گذشته ...
  • ازمون ازمایشی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sobhawnS
    @reza213 در ازمون ازمایشی گفته است: سلام. کانون چقدر میگیره برای ثبت نام؟؟ ثبت نام اینترنتی داره که دیگه نریم؟؟ کارنامه مدرسه رو میخوان؟؟ کانون هر شهر متفاوت میگیره !بستگی به آموزش و پرورش شهرت داره ! البته کانون رشت ک دزده !چون من پارسال زنگ زدم تهران قیمت ثبت نام شهر خودمو پرسیدم بم گفت 800 موقع ثبت نام تو نمایندگی بهم گفتن یه ملیون! باید بری نمایندگی شهرت بپرسی
  • انتخاب رشته

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    f_bh76F
    پشت کنکوری بوده فکر نکنم بتونه،ممکنه قبول شه؟
  • قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟

76
    1 رای ها
    76 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    m.ϻM
    ولی فایلاشو دانلود کردم با اسپیکر گوش بدم البته با هندزفری. واسه اینکه میخوام پای کامپیوتر کمتر بیام (سعی میکنم فقط واسه دیدن فیلمای آلاء بیام)که هم وقتم تلف نشه و هم راحتر باشم
  • روش متفاوت

قفل شده است
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    sahbaS
    برای زیست همیشه فکر میکردم این که میگن کتاب درسی مهمه و ... شعاره ولی امسال فهمیدم اینطور نیس کتاب درسی خیلی مهمه.هیچ وقت درس نامه های کتابای دیگه رو جایگزین کتاب زیست نکردم تست میزدم و نکاتشو کشف میکردم.درسنامه های کتاب تستو نمیخوندم من با یادداشت و نکته نویسی میونه ای ندارم.و ترجیح میدادم اینقدر از یک نکته تست بزنم و ترکیبش کنم و مرورش کنم که برام یک چیز‌ بدیهی و ساده بشه.نکته های ریز ریز رو ترجیح میدادم خودم بفهمم و درک کنم تا این که نکته حفظ کنم.با حفظ نکته هم میونه ای ندارم.ترجیح میدادم اینکاراو کنم تا این که یه تلنباری از برگه یادداشت درست کنم برای خودم و جرات نکنم برم سمتش البته برای فصلای خاصی مث گیاهی خلاصه نویسی داشتم.شکل هم زیاد میکشیدم برای زیست توی کتاب درسیو شلوغ نمیکردم.چون بعدش رغبت نمیکردم بخونمش.فصل هورمونو شلوغ کردم و تا کنکور شاید فقط ۲ یا ۳ بار از روی کتاب خوندمش چون از شلوغیش استرس میگرفتم :/درس عبرت بود البته یک نکته مهم.من دی وی دی همایش ارامفرو داشتم.همراهش یه کتاب دادن بهم که هر سه تا زیست بود بصورت خلاصه و نکته نویسی شده.یه گزینه عالی برای مرور و بازتر شدن دیدگاهم به زیست برای زیست مرور زیاد داشتم.بدم میومد و اعصابم از مرور خرد میشد ولی هیچ وقت از مرور کردن دست نکشیدم چون تو ازمونا از مرور نکردن ضربه خورده بودم درصد زیستم ۶۱/۴ شد برای شیمی تو مصاحبه هم گفتم که هیچ چیو سرسری نگیرید.یه مثال جالبی از دقت و تیزبینی بگم،یه بار استاد اقاجانی درباره ی یه شکل حاشیه کتاب صحبت کردند که مربوط به یه الکان شاخه دار و راست زنجیر بود و تفاوت کاربردشون.اینو از روی شکل باید استنباط میکردیم اینجوری باید شیمی خوند.هرچند خودمم صددرصد نتونستم این مدلی باشم برای شیمی شدیدا توصیه میکنم هر چند وقت یه بار از اول تا جایی که خوندید تیپ تست هاشو بزنید.واقعا کمک کننده س.چون اولا همه نوع تستی که بخوان مث تستای قبل بدن رو بلدید و ثانیا وقتتون برا تستای تکراری تلف نمیشه... تمرکز رو تست سراسری باشه.من تست های سراسری رو بارها زدم درصد شیمیم ۷۳/۴ شد در درسهای دیگه روش خاصی نداشتم دنبال روش های عجیب و ریسک دار نباشید وقتتون رو روی یه درس بصورت افراطی نذارید.خودم شیمی دوست داشتم و چپ و راست میرفتم سر کتاب شیمیم و تستاشو درو میکردم.چون برام مث تفریح بود و خسته نمیشدم،دوست نداشتم برم سروقت کتاب دیگه ای .ولی خیلی سعی کردم که به درسی مث ریاضی که ازش متنفرم هم بها بدم چون تعادل هم خیلی مهمه... موفق باشید
  • سهمیه 5درصدی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    370 بازدیدها
    nikitaN
    @rozhin_str این سهمیه بحثش فرق داره...جدیده..مال امسال
  • انتخاب رشته دانشگاه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    422 بازدیدها
    dfobindongbD
    کانون فرصت برابر وهمه اینا که تو نت هست سرچ کردم ولی اطلاعات ناکافیه مسلا اینکه خوابگاه دوره به دانشگاه یا نه سرویس داره یانه سلفش چتوریه و ...