Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • ازمون ازمایشی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    994 بازدیدها
    sobhawnS
    @reza213 در ازمون ازمایشی گفته است: سلام. کانون چقدر میگیره برای ثبت نام؟؟ ثبت نام اینترنتی داره که دیگه نریم؟؟ کارنامه مدرسه رو میخوان؟؟ کانون هر شهر متفاوت میگیره !بستگی به آموزش و پرورش شهرت داره ! البته کانون رشت ک دزده !چون من پارسال زنگ زدم تهران قیمت ثبت نام شهر خودمو پرسیدم بم گفت 800 موقع ثبت نام تو نمایندگی بهم گفتن یه ملیون! باید بری نمایندگی شهرت بپرسی
  • انتخاب رشته

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    f_bh76F
    پشت کنکوری بوده فکر نکنم بتونه،ممکنه قبول شه؟
  • قدرتمندترین کتاب تست که میشناسی چیه؟

76
    1 رای ها
    76 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    m.ϻM
    ولی فایلاشو دانلود کردم با اسپیکر گوش بدم البته با هندزفری. واسه اینکه میخوام پای کامپیوتر کمتر بیام (سعی میکنم فقط واسه دیدن فیلمای آلاء بیام)که هم وقتم تلف نشه و هم راحتر باشم
  • روش متفاوت

قفل شده است
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    sahbaS
    برای زیست همیشه فکر میکردم این که میگن کتاب درسی مهمه و ... شعاره ولی امسال فهمیدم اینطور نیس کتاب درسی خیلی مهمه.هیچ وقت درس نامه های کتابای دیگه رو جایگزین کتاب زیست نکردم تست میزدم و نکاتشو کشف میکردم.درسنامه های کتاب تستو نمیخوندم من با یادداشت و نکته نویسی میونه ای ندارم.و ترجیح میدادم اینقدر از یک نکته تست بزنم و ترکیبش کنم و مرورش کنم که برام یک چیز‌ بدیهی و ساده بشه.نکته های ریز ریز رو ترجیح میدادم خودم بفهمم و درک کنم تا این که نکته حفظ کنم.با حفظ نکته هم میونه ای ندارم.ترجیح میدادم اینکاراو کنم تا این که یه تلنباری از برگه یادداشت درست کنم برای خودم و جرات نکنم برم سمتش البته برای فصلای خاصی مث گیاهی خلاصه نویسی داشتم.شکل هم زیاد میکشیدم برای زیست توی کتاب درسیو شلوغ نمیکردم.چون بعدش رغبت نمیکردم بخونمش.فصل هورمونو شلوغ کردم و تا کنکور شاید فقط ۲ یا ۳ بار از روی کتاب خوندمش چون از شلوغیش استرس میگرفتم :/درس عبرت بود البته یک نکته مهم.من دی وی دی همایش ارامفرو داشتم.همراهش یه کتاب دادن بهم که هر سه تا زیست بود بصورت خلاصه و نکته نویسی شده.یه گزینه عالی برای مرور و بازتر شدن دیدگاهم به زیست برای زیست مرور زیاد داشتم.بدم میومد و اعصابم از مرور خرد میشد ولی هیچ وقت از مرور کردن دست نکشیدم چون تو ازمونا از مرور نکردن ضربه خورده بودم درصد زیستم ۶۱/۴ شد برای شیمی تو مصاحبه هم گفتم که هیچ چیو سرسری نگیرید.یه مثال جالبی از دقت و تیزبینی بگم،یه بار استاد اقاجانی درباره ی یه شکل حاشیه کتاب صحبت کردند که مربوط به یه الکان شاخه دار و راست زنجیر بود و تفاوت کاربردشون.اینو از روی شکل باید استنباط میکردیم اینجوری باید شیمی خوند.هرچند خودمم صددرصد نتونستم این مدلی باشم برای شیمی شدیدا توصیه میکنم هر چند وقت یه بار از اول تا جایی که خوندید تیپ تست هاشو بزنید.واقعا کمک کننده س.چون اولا همه نوع تستی که بخوان مث تستای قبل بدن رو بلدید و ثانیا وقتتون برا تستای تکراری تلف نمیشه... تمرکز رو تست سراسری باشه.من تست های سراسری رو بارها زدم درصد شیمیم ۷۳/۴ شد در درسهای دیگه روش خاصی نداشتم دنبال روش های عجیب و ریسک دار نباشید وقتتون رو روی یه درس بصورت افراطی نذارید.خودم شیمی دوست داشتم و چپ و راست میرفتم سر کتاب شیمیم و تستاشو درو میکردم.چون برام مث تفریح بود و خسته نمیشدم،دوست نداشتم برم سروقت کتاب دیگه ای .ولی خیلی سعی کردم که به درسی مث ریاضی که ازش متنفرم هم بها بدم چون تعادل هم خیلی مهمه... موفق باشید
  • سهمیه 5درصدی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    nikitaN
    @rozhin_str این سهمیه بحثش فرق داره...جدیده..مال امسال
  • انتخاب رشته دانشگاه

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    398 بازدیدها
    dfobindongbD
    کانون فرصت برابر وهمه اینا که تو نت هست سرچ کردم ولی اطلاعات ناکافیه مسلا اینکه خوابگاه دوره به دانشگاه یا نه سرویس داره یانه سلفش چتوریه و ...
  • تغیر رشته،ریاضی به تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    M
    @f_bh76 در تغیر رشته،ریاضی به تجربی گفته است: سلام،من رشتم ریاضی بود،الان می خام کنکور تجربی بدم،میشه راهنماییم کنین چطور زیست رو بخونم،فیلم آموزشیتون رو کی نگاه کنم،واسه هر فصل چقد تایم بذارم،کی تست بزنم،؟؟ تو رو خدا کمکم کنین سلام، میتونید از فیلم های استاد پازوکی استفاده کنید ایشون بسیار مفهومی تدریس میکنند و منی که تجربی هستم تاحالا از این زاویه که ایشون به زیست نگاه میکنن نگاه نکردم. کتاب درسی رو خیلی خوب بخونین. با توجه به اینکه ریاضی بودین و تاحالا کتاب زیست رو نخوندید باید بسیار دقیق کتاب رو بخونید. خوندن درست هم یعنی اینکه هر جمله ای رو که میخونید بگید چرا؟؟ و از کنار هیچ جمله ای ساده رد نشید. شکل ها رو توجه بسیاری بکنید بهشون چون ازشون سوال میاد. اول 3 فصل پایه ای زیست 1 رو بخونید چون خیلی مهم هستن و به نوعی الفبای زیست محسوب میشن. درباره تست بزارید دکتر جواب بدن که تجربشون بیشتره : ) @Dr-Bernosi البته برای سال سوم استاد امینی راد هم فیلم دارن ولی کامل نیست ان شا الله بعدا تکمیل بشه. استاد رحیمی هم هستن ولی من پیشنهاد میکنم اول با استاد پازوکی برید جلو و توی فیلماشون هر کاری که میگن (تکلیف) انجام بدید حتما پیشرفت میکنید. موفق باشید
  • درباره ی کنکور

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @alireza2017 در درباره ی کنکور گفته است: [image: 1502521622982-images.jpg] دوست عزیز پستتون رو تو یه تاپیک بزارید کفایت میکنه ! برای پست های انگیزشی میتونید تو این تاپیک بزارید: http://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه/687
  • میشه کمکم کنید؟

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _
    @milad-saeedi بله حتما ممنون
  • درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی

😭😭😭😭😭
    58
    1 رای ها
    58 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M.anM
    @parastu23 لازم نیست حتما جواب بدی ! ناراحت بودن یا به هردلیلی اومدن حرفشون رو زدن همین !
  • درس ریاضی رشته ایمنی صنعتی در کنکور ارشد کد1294

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    510 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @navid5136 ببین برادر من فایلی رو که گذاشتی رو دانلود کردم و ریاضیشو دیدم ... کله دیفو بشین بخون امار و مدلسازی و از گسسته هم باید احتمالشو بخونی...البته توش معادلات دیفرانسیلم داشتش ..ترکبیات هم بودش و همچنین سری هم بودش که البته سری دیگ توی انتگرال بحث شده ... البته من عنوان سوالات ریاضیشو نگاه کردم دیدم نوشته "آمار و احتمالات مهندسی!"
  • خواهش میکنم کمک کنید...

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    alireza2017A
    به نظرم سبک سوالات کنکور به نحوی دگرگون شده اند که تنها تلاش زیاد و دانش بالا نمی تواند جوابگوی چنین سوالاتی باشد انتخاب راه صحیح موثر تر از دویدن است آلبرت انیشتین
  • نیاز به مشاوره + پاسخ به سوالات یک تازه شروع کرده دوم تجربی

حل نشده دوم تجربی دبیرستان کنکور مشاوره برنامه ریزی
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    parastouP
    @alireza2017 در نیاز به مشاوره + پاسخ به سوالات یک تازه شروع کرده دوم تجربی گفته است: یک برنامه ریزی برای یک ماه پایانی تابستان داشته باشم خودت بشین برنامه تو برییز برنامههههههههههه کاااااااااااملا شخصی هستش
  • راهکـار کم کردن خـواب زیاد با... ؟!

89
    1 رای ها
    89 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    alireza_ysf75A
    سلام با تجویز پزشک از قرص های ملاتونین استفاده کنید که تنظیم کننده خواب هستن حتما با نظر پزشک استفاده بشه که مشکلی پیش نیاره واستون و اینکه حتما صبح ها میتونید از قهوه استفاده کنید در بین تایماتون ی مقداری قدم زدن و ورزش های سبک رو فراموش نکنید از نوشیدنی های گرم دیگه مثل نسکافه و کاپوچینو هم استفاده کنید خواب ظهر رو هم به نیم ساعت تا یک ساعت میتونید کاهش بدید بهتر هست که صبح قهوه رو میل کنید تا انرژی کافی رو بهتون بده و ظهر هم خواب کمی داشته باشید تا کسل نشید و انرژی کافی رو داشته باشید که تا شب بخونید اگر خواب شبتون رو تنظیم کنید و کافی باشه خواب ظهرتون سبک تر میشه و نیاز به ۲.۳ ساعت خواب برای تامین انرژی ندارید من خودم خوابم کلا ۶ ساعته در روز :دی خوشبحالم :))
  • رشته های مختلف مهندسی راه آهن

منتقل شده ریاضی مهندسی راه آهن
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    651 بازدیدها
    م
    @مهندس-عنبرزاده در رشته های مختلف مهندسی راه آهن گفته است: سلام چیزی که میدونم من الان فوق لیسانس مهندسی صنایع دارم بیکارم مهندسی اخرعاقبت نداره بویژه توی اوضاع خراب رکود ایران
  • مشکل در کارنامه کنکور

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    dfobindongbD
    جالب تر اینکه تقاضای بررسی مجدد نمره را هم زود تر از این ثبت کردم شماره درخواست هم کمتر از اون یکی هست ولی اون یکی که مربوط به بررسی مجدد نمره هست را هنوز پاسخ ندادن الکی مثلا دارن دنبال کارنامه میگردن یکمی طول بکشه بعدم بگن مجدد بررسی شد
  • مشاوره تخصصی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    M
    سلام دوست عزیز، یه تاپیک بود برای مشاوره که یکی از کاربرا مشاوره میدادن ولی نمیدونم چرا شروع نشده، به این تاپیک ها مراجعه کنید: http://forum.alaatv.com/topic/3989/دانش-آموزان-کنکوری-97-رشته-تجربی-آلاء/50 http://forum.alaatv.com/topic/4067/مشاوره-و-برنامه-ریزی-کنکور-97/9 البته منتظر نمونید چون تا الان که حرکتی ندیدیم! از تجارب دوستان کنکوری استفاده کنید، سوالاتون رو بپرسید تا دوستانی که میدونن جواب بدن. شما رو به دیدن این تاپیک ها دعوت میکنم: http://forum.alaatv.com/topic/4134/لطفا-مشاوره-بدین/2 این تاپیک داخلش خیلی مطلب داره حتما استفاده کنید: http://forum.alaatv.com/topic/3959/تجربه-های-طلایی-کنکوری-ها موفق باشید
  • حسابی گیج شدم کمک میخوام

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    461 بازدیدها
    nazanin rostameN
    @marali در حسابی گیج شدم کمک میخوام گفته است: سلام خدمت همه دوستان عزیز یه سوال داشتم من امسال کنکور دادم تجربی هستم .از بعد کنکور تا الان تو ذهنم کلنجاره که برم رشته ای که دوست دارم توی شهرهای دیگه (خودم تهرانم)یا بمونم برای قبول شدن تو تهران بخونم ؟ راستش هدف من مشخصه برام ولی میخوام حتما تهران باشم. زمان زیادیم نمونده تا مشخص شدن رتبه ها من این همه مدت صبر کردم ولی هنوز ته دلم میخوام دوباره بخونم به نظر شما چیکار کنم؟ و اینکه اگه بخوام دوباره بخونم به نظرتون از کی شروع کنم؟ ممنون اگه رشته مورد علاقتون قبول میشد به نظر من برید بخصوص اینکه تو شهر خودتون نباشید به نظر من زندگی کردن تو یه شهر دیگه بهتر باشه چون از الان یاد میگیری مستقل باشی . من خودم به شخصه هر جایی غیر از شیراز انتخاب میکنم . با اینکه میدونم شیراز تو پزشکی حرف نداره . میخوام تجربه ی زندگی نوی یه شهر دیگه رو داشته باشم
  • امتحان شهریور

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    495 بازدیدها
    Marjan 77M
    @reza213 نه پول نمیگیرن
  • یه لحظه بیا...

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    717 بازدیدها