Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • يه راه حل بهتر^^

حل نشده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    588 بازدیدها
    J
    @Mahsa-Ss در يه راه حل بهتر^^ گفته است: @JAVADM328.G ممنون ولي اون مباحثي رو كه تسلط ندارم رو چيكار كنم؟ گفتم که خدمتتون.روز های جمعه خالیه میتونید اون روز ها .و ثانیا بعد از رفع اشکال درس هاومیتونید روی اونا مسلط بشید.اتفاقا منظور از رفع اشکال و مرور همین وبد که اونجاهایی که تلنگری هستند رو بیارید بالا و بعد ها اون قسمت هایی که خیلی ضعیف هستید و اینا
  • ایجاد نگرش مثبت برای کنکور

34
    0 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @مهی-جون :cherry_blossom: تشکر
  • خواب :|

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    919 بازدیدها
    M
    @Dr.Saraaa در خواب :| گفته است: @amir-roblex در خواب :| گفته است: @Dr.Saraaa خدا وکیلی نه خدا وکیلی خودت ایام امتحان نهایی میری باشگاه؟ نمیگم حرفه ای کار کنید بریم المپیک که:/ :joy:
  • تابستان :|

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    R
    سلام تابستون رو با برنامه قلم چی که از مهر شروع میشه کارکن.یعنی فکر کن وارد مهرماه شدی و برای آزمونش آماده میشی و جمعه ای که آزمون داری رو آزمون مهر سال گذشته رو پرینت بگیر و از خودت آزمونش رو بگیر
  • تابستان

12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    945 بازدیدها
    J
    اخوی سوالت جوابش تو بی جوابیه.چون اصلا مشخص نکردی وضعیتت چطوریه.معدل های سال های قبلت چطوریه.تابستون هاس سال های قبل چیکار کردی.توانایی چند ساعت مطالعه را همین الان داری؟اینا رو هیچکدومو نگفتی.. مشاوره بگیرید....از تابستون.این پیشنهاد منه
  • اختلاف با معلم و عدم حضور در کلاس معلم

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    817 بازدیدها
    banooB
    هوم! چی بگم والا طبق تجربه ی شخصی خودم مدیر طرف دانش آموزه و معلم هرچه قدرم بی وجدان باشه نمیتونه جواب درست ورقه رو خط بزنه بعدشم اگه از کل مدرسه رضایت دارین به خاطر یه معلم عوض نکنیدش بلکه پیچونیدش
  • لطفا نظراتتون رو بگین.باتشکر

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    roghaye hasanaslianR
    پاسخ: جمع بندی و تست زنی کنکور 96
  • 0 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Mehdi12M
    @Mashlab313 در سوال درمورد نرفتن به امتحان نهایی پیش دانشگاهی و عواقب!چطور است اگه من امتخان نهایی فیزیک رو فردا نرم پیش ریاضی ام. گفته است: ه! والا فصل آخرو که خودم تنها خوندم حدود دوهفته داشتم جزوه میکردم و.... البته یه ماه پیش حدودا... بقیه هم که جزوه کتاب کار گاج رو که قبلا داشتم فقط خوندم. چون خلاصه و کم بود. دیگه بقیش با خدا بود
  • واقعاکمک....

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    T
    @hila-azizi دوست عزیز همونطوری که میدونید هر درسی تو کنکور انحراف معیار برای تعدادی از داوطلبا میتونه داشته باشه و چون اکثریت رتبه های زیر 500 و 1000 عمومی هارو خوب میزنین شما اگه چیزی که بقیه راحت میزنن رو نتونی بزنی تراز پایینی کسب میکنی هر چند سایر دروس درصد هایی خیلی عالی داشته باشه و اما یه حسن دیگه مطالعه شما اینه که دروس اختصاصی که اکثرا سخته رو خیلی مطالعه کردین و اگه میانگین برتران به فرض تو ریاضی 60 باشه و شما 70 زده باشی خیلی رتبت رو بالا میبره چون انحراف معیار درصدتون میزنه بالاتر. و همچنین خودتون میدونید شیمی و زیست چه قدر تاثیر گذاره مثلا 50 درصد تو سنجش وقتی شیمی میزنیم تراز 12000 میده واسه اون درس پس شما اگه اینارو واقعا خوب بزنی خوبه اما سهی کن عمومی به خصوص دینی و زبان رو که همه میزنن به یه درصد قابل قبولی برسونی. یه ماه وقت داریم و کافیه. اصلا جای نگرانی نیس با توکل به خدا بخون انشالا تموم میشه...
  • سراسري وآزاد

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    paripariP
    اما بازم بپرس سایت استاد حمید گلی به اسم استراتژی مطالعه هم خیلی میتونه کمکت کنه اونجا هم بیان کن
  • 0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    675 بازدیدها
    VezraV
    راجب دین و زندگی هم گاج عالیه....و فیلمایه اقای رنجبر زاده رو ببینید.....نکاتی که میگن خیلی خیلی عالیه
  • تغییر رشته

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    S
    سلام ببخشید من رشتم ریاضی سال سومم وبه اسرار بقیه رشتمو انتخاب کردم الان از ۴ درس تجدید اوردم(تا حالا که چند کتابم مونده امتحان بدیم )☹میخوام رشتمو تغییر بدم امکانش هست؟به نظرتون باعث میشه عقب بمونم ؟
  • راستش كمك ميخواستم ازتون

سلام چطور ميتون ن منو راهنمايي
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    M
    سلام راستش من درس ميخونم واقعا ولي سرجلسه امتحان يا ازمون كلش ميپره ميشه كمكم كنين🙏🏻
  • جمع بندی و تست زنی کنکور 96

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    roghaye hasanaslianR
    با سلام و خسته نباشید خواستم بدونم چطوری دروسی رو که عقبیم رو جبران کنیم و مطالب قبلی رو که خوندیم و یا یادمون رفته رو تثبیت کنیم
  • کمک برای جمع بندی شیمی

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    893 بازدیدها
    sobhawnS
    @sonsy موج آزمون شیمی ! بهترین کتابه براتون !آزمون جامع شما بدید سوال یه فصل رو نمیزنید بعد با توجه ب وسواستون (تو کامنت ها گفتید )میشینید دوباره کل فصل رو ریز خونی میکنید ولی با موج آزمون فصل ب فصل بعد کتاب ب کتاب آزمون میزنید , اول هر فصل یه خلاصه مشتی و کاربردی داره ... وقتی فصل ب فصل آزمون میزنید متوجه میشید کدوم قسمت اون فصل رو مشکل دارید و میتونید رفعش کنید بعدش میرید کتاب ب کتاب آزمون میزنید و ازمون جامع زدن رو هم کم کم یاد میگیرید ! امیدوارم نظرم براتون مفید بوده باشه
  • اگر برم دانشگاه و انصراف بدم مشمول سربازی میشم یا نه؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    343 بازدیدها
    A
    با سلام بنده یک سال شت کنکوری هستم میخوام امسال یک رشته در دانشگاه ازاد انتخاب و بعد انصراف بدم اگه سال بعد قبول شم مشمول سربازی میشم یا نه با تشکر .
  • چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه

35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Lila BibL
    @H-azizi در چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه گفته است: سلام امیدوارم خوشبخت باشی عزیزدلم سلام نفس مرسی ان شاءالله تو هم در تمام مراحل عمرت خوشبخت باشی و در پناه خدا سربلند باشی
  • کمک کنیدلطفا...

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    620 بازدیدها
    H aziziH
    دوست عزیزلطف کنیداگه امکانش هست بازم بفرستیدش ممنون
  • جمع بندی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    725 بازدیدها