Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • تغییررشته..زیستو چطوری بخونم؟

حل نشده
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    س
    @mehdi_zangane آقای زنگنه بند ۳ را بخونید نوشته پرداخت هزینه تحصیل آموزش رایگان در مقطع تحصیلاتی دانشگاه قبلی! یعنی کسی که لیسانس داره اول باید بره هزینه تحصیل لیسانس را بده بعد بیاد کنکور ثبت نام کنه! خوب اینکه رایگان نشد.... قبلا هم همین طوری بود یعنی هیچ فرقی نکرده! این را کارشناس سازمان سنجش گفت من زنگ زدم پرسیدم
  • سوال دانشگاهی

سوال کنکوری
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    س
    @علی-دلاوری-فردباغی به خود سازمان سنجش پیام بده بپرس. ۳ روز بعد بهت ایمیل میده جواب را میگه
  • چگونه ریست خود را بودجه بندی کنم تا درصد خوبی کسب کنم؟؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    989 بازدیدها
    M.anM
    سلام این فایل رو گوش کنید http://forum.alaatv.com/topic/1718/مشاوره-چی-کار-کنیم-که-هر-درس-رو-تو-کنکور-حدود-40-الی-50-کاسب-باشیم-قسمت-2-زیست-شناسی
  • دفتر برنامه ریزی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    س
    یه روز دبیر ریاضی ام ازم پرسیدند دیروز چقدر درس خوندی؟ گفتم ۱۲ ساعت .۴ زیست یه ربع زبان و.‌.. پرسیدم آقا نظرتون در مورد برنامه ریزی من چیه؟ گفتند بگو۱۲ ساعت بقیه روزت صرف چی شد؟ گفتم ۷ ساعت و خورده ای خوابیدم یکم تلویزیون و .... گفتند خیلی بی برنامه ای! پرسیدم آخه چرا استاد؟ گفتند هر وقت ازت پرسیدم و تونستی دقیقا بگی ۷ساعت۳۵ دقیقه خوابیدم ۲۰ دقیقه تلویزیون و ... اون وقت با برنامه ای!
  • چه درصدي چه رتبه اي؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    812 بازدیدها
    س
    @سمیرا۹۶ ببخشید من فکر کردم تجربی اید ..... اما برای ریاضی ام اگه همه را ۵۰ بزنی ۶۰۰-۷۰۰ میشی اینو دبیر ریاضی مون می گف آخه من قبلا رشتم ریاضی بود... سال به سالم داره وضعیت تون بهتر میشه الحمدالله....
  • دفترچه اختصاصی جداس؟

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    792 بازدیدها
    س
    فکر نمی کنم! آخه اگه همچین چیزی بود سازمان سنجش اعلام میکرد قبلش....
  • سردرگمی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    655 بازدیدها
    M.anM
    @meti.97 سلام یه راهکار برا اینکه ترتیب خوندن رو بدونید اینه برید صفحه های مربوط به کلاس ها و ترتیب تدریس رو ببینید و از یکی استفاده کنید بلاخره اساتید برحسب تجربه ترتیب رو چیدن برا انتخاب تدریس هم درست ترین راه اینه که از هر کدوم یه مبحث مشترک رو ببینید و ببینید کدومش مطابق سلیقه اموزشی شماست حالا اگه بعد از انتخاب دبیر و کلاس ند نظر اگه حین دیدن یه مبحثی رو متوجه نشدین از دبیر دیگه همون مبحث رو ببینید نکته دیگه ای هم که باید توجه کنید اینه که سطح تدریس کلاس های 1 بالاتر هست و کلاس های 2 پایه ای تر برا کسایی که پایشون خوب نیست و نکته دیگه اینکه مباحث مربوط به دروس پیش و پایه در درس های ریاضی قبل از 95در کلاس های چهارم قرار داده میشدن
  • همایش های جمع بندی امسال

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    پیدا کردم.ممنون
  • دانشگاه کاشان

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    A
    سلام دوستان ببخشید کسیو داریم که دانشگاه کاشان تحصیل کنه؟ میخواسم ببینم برای مهندسی کامپیوتر تا سقف چه رتبه ای میگیره؟ از سایت کانون استفاده کردم دیدم تمام پذیرفته شده هارو نمیزنه و فقط اونایکه عضو کانون بودن رو میزنه کسی سایتی چیزی میشناسه که تمام پذیرفته شده هارو بزنه داخلش؟یا کسی هس که بدونه ؟ خیلی مهمه ممنون:cherry_blossom:
  • نحوه استفاده از الا

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    L
    مشورت با چن نفر باعث شد ب این نتیجه برسم ک خوندن ب ترتیب فیلمای الا بهتره چون اول اینک استادافصلای مرتبط رو کنار هم تدریس میکنن واین خوبه٬ دوم اینک شروع فصلا مثلا از حرکت شناسی تو فیزیک هیچ مشکلی پیش نمیاره چون اون فصلو از پایه تدریس میکنن و این ب نوع خودش خوبه و اشفتگی ایجاد نمیکنه
  • تست یا خوندن درسای نخونده

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    M
    سلام من رشتم ریاضیه،الان یه سری ازدرسام هست ک دارم با آلا میام جلو هنوز نخوندم !!! مث سینماتیک و اینا ، بنظر شما اوناییی ک خوندمو تست بزنم یانه اینارو بخونم بعد باهم بعد عید تست بزنم... تشکر:blush:
  • دو ترم مونده که مهندسیمو بگیرم از دانشگاه فرار کردم!که کنکور تجربی بدم!

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    C
    خب همین دیگه تا الان همیشه همینطوری بودم شب امتحانی... هیچوقت مثل بقیه در طول سال تلاش نکردم.همیشه میذاشتم واسه ساعتای آخر. ولی در همون لحظات آخر انرژیم 100 برابر میشد . واسه کنکورم دفتر برنامه ریزیم هست... هفته ای... 10 ساعت نمیشد درس خوندنم میزدم مثلا سخت افزار(سخت ترین درسمون) نیم ساعت ادبیات 15 دقیقه عربی 5 دقیقه خخخ.اصلا اسطوره اعتماد به جو بودم. تو کاردانی 8 صبح امتحان داشتم 9 شب میخوندم تا نماز صبح تموم میکردم تا 7 و نیم هم میخوابیدم.امتحانامم خوب میدادم نسبت به دانشگاهی که بودم.هم اتاقیا تو خوابگاه میگفتن تو اینقدر ول میگردی ما موندیم چطوری نمره میاری؟ کارشناسی هم همین آش و کاسه کل ترم ول گردی 5 ساعت به امتحان یه درس سختی که فقط سه جلسشو رفتم و جزوه رو تازه بچه ها برام ایمیل کردن میخوندم و بووم قبولی با نمره ای که همه ازم متنفر بشن.خخخ ولی هیچوقت واقعا از خودم راضی نبودم. به خودم میگفتم توکه تو 5 ساعت معجزه میکنی اگر تمام روزتو مفید بزاری رو هر کاری چقدر میتونی مثمر ثمر باشی تو جامعه.آیا بعدا خدا بازخواستت نمیکنه نمیگه اونی که هیچی نداشت این همه خدمت کرد تو که همه چی داری چیکار کردی؟ به سالهایی که تلف کرده بودم فک کردم به اینکه تا حالا از هییچ خوشی به خاطر یه هدف بزرگ نگذشته بودم میگفتم حالا کو تا...... به اینکه خدا بهم سلامتی داده و استعداد ولی من قدرشو ندونستم و دلمو خوش کردم به هدفای بی ارزش. از پنجره کوچولوی شیشه ای در کلاس به استاد نگاه کردم که تازه رسیده بود و آماده میشد به درس دادن .فک کنم مدار منطقی بود. گفتم به درک من دیگه دانشگاه نمیرم هر چی میخواد بشه بشه. عین فیلم هندیا از راهروی طولانی و بدون دانشجو با سرعت رفتم سمت در خروجی به سر درش نگا کردم به خط خوش و رنگ طلایی نوشته بود دانشکده مهندسی یه پوز خند زدمو گفتم هه خدافظ واسه همیشه.از دانشگاه به معنای واقعی فرار کردم فک کنم کلی جریمم کنن ولی هیچی برام مهم نبود. شروع کردم خوندن واسه تجربی باورتون نمیشه ولی روی صفحه اول زیست سال دوم 4 ساعت مونده بودم که اینا چیه این گفته!فرق سلول و مولکول رو نمیدونستم خداییش!خنده حضار لطفا! اواخر آذر شروع کردم ولی تا الان فقط زیست خوندم چون البته من از روزی 5 ساعت بیشتر درس نخوندم چون خانه دار هم هستم.به به ولی حالا دیگه میخوام به همه ثابت کنم که من به هرچی بخوام با توکل به خدا میرسم. خدا خودش هوامو داره مثل همیشه! خودش گفته اگر واقعا به من توکل کنی زمین و آسمون علیهت باشن تو به خواستت میرسی ازین دلگرمی بیشتر چی میخوام! والا خیلی ناشکرم من! ایول خدا ایول خودم! خدایا دوست دارم...
  • تا کنکور

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    668 بازدیدها
    banooB
    @M-an @دکتر-عاطی دم شما گرم♥
  • زبان و ادبیات فارسی

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    ALI_hezbollahA
    سلام من امسال تا حالا ادبیاتو موضوعی نخوندم و تست نزدم کتاب مناسبم ندارم فقط سیرتا پیاز گاج دارم اونم تست هاشو پارسال شلخته زدم :expressionless: ولی از الان نمیدونم چیکار کنم ازمونا هم بد نتیجه میگرم لطفا روش مطالعه برای ماه های اینده و کتاب های مناسب معرفی کنید میخوام تو کنکور 60درصد بزنم
  • چگونگی تست زنی؟

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Vampire_HunterV
    @parastu23 گروه تلگرام رو منظورمون بودش
  • مشکل در حفظی های ادبیات کنکور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    P
    سلام دوستان... من همیشه در درس های حفظی خیلی مشکل داشتم و از اول هم ادبیاتم خیلی ضعیف بود. حالا هم که رسیدم به لغات ادبیات کنکور و اینا موندم تو گل... کل ادبیات کنکور یک طرف، معنی و املا لغات و تاریخ ادبیات هم یک طرف کلا اول میخواستم قسمت حفظی های ادبیات رو نزنم ولی خب 7-8 تا تستی ازش میاد که نمیشه بیخیالش شد... لطفا راهنمایی کنید اگه تجربه ای دارید. روش خاصی بره حفظ لغات و تاریخ ادبیات دارید شما؟ به نظرتون بشینم توی 1-2 هفته فقط حفظی های ادبیات رو تموم کنم بهتر یاد میگیرم یا مثلا بین درس های دیگه روزی 1-2 ساعت بره حفظی های ادبیات کنار بزرام ؟؟ یا این که کلا این حفظی هارو بزارم بره تیر ماه بخونم که یادم نره :)
  • یه سوال دارم:)

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    794 بازدیدها
    I
    @mobina_k بخون حتما..واسه قرابتاش لازمه..چون موضوع ابیا از کتابه ولی خودشون نه...مثلا در مورد باد صبا...یه شعر هس موافقه...یه شعر دیگه هس مخالف حرکات و قیافه باد صباست...پس باید موضوع هارو دونست
  • درصد قبولی کنکور تخصصی زبان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    561 بازدیدها
    P
    خب اول از همه که کلا زبانم از اول خوب بود (کلاس میرفتم و اینا) ولی اگه دنبال کتابی این دوتا بهترینن: --- bridging the gap (فک نکنم نسخه اصلیش رو بتونی گیر بیاری. ولی همون نسخه تالیف شده فارسیشو هم گیر بیاری عالیه) --- زبان انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه تالیف: عباس فرزام بره لغت هم که 504...
  • تعداد تست دروس تخصصی

حل شده
    70
    1 رای ها
    70 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    ARTHURA
    @banoo در تعداد تست دروس تخصصی گفته است: خوبیه تست آزمونی که زمانت کنترل شده است مثلا من با این که کندم سر موج اصلا دچار کمبود وقت نمیشم چون تمام تمرکزمو میزارم موافقم شدییییییییییییییییییییییید
  • یک سوال؟

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @nazi2 در یک سوال؟ گفته است: @friend اهان.ممنون چقدرم گسترده توضیح دادید.متاسفانه سال دوممه:pensive: ولی اره خودممامروز به این نتیجه رسیدم زیادنوع کتاب کار مهم نیست همشون فقط برا تسلط بیشترن مهم خوده کتابه وگرنه هرکدوم هم یجورایی خوین هم یجورایی بد بستگی به استفاده خود فرد داره دقیقا