Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دبیری زیست

منتقل شده
    65
    0 رای ها
    65 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    navayedellN
    @sahba دقیقا شاهد این چیزا بودم هعیییی متاسفانه بچه های قوی و با رتبه خوبم نمیان آموزش پرورش
  • 70 روز تا کنکور شیمی و فیزیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    647 بازدیدها
    romisaR
    @hes-raz بهتره توو فیزیک چن تا مبحث خاص برداری طوری که اون مبحث هم توو کنکور تست خیز باشه هم روون باشه و خیلی سنگین نباشه توو شیمی به نظر من شیمی 2 از همه آسونتره و خوبیش اینه که پایه و پیش نیاز برا بقیه جاهاست و کل حفظیات شیمی 4 و 3 رو بخون اگه خواستی توو شیمی مسئله حل کنی اول واکنش نویسی بخون بعداستوکیومتری فیلمای استاد آقاجانی هم خیلی بهت کمک میکنه
  • 0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    ز
    :no_mouth:
  • درس های پایه و پیش 1

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Orkide yasO
    @Pedram-0 بستگی به سرعت مطالعه و میزان اطلاعاتتون از مبحث داره اینکه تو اون مبحث هم ضعیف بودین یا قوی هم موثره و البته خود درس ببخشید پیچیده شد خداکنه متوجه شین
  • تاثیر معدل

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    Orkide yasO
    @Amir-ZZ تاثیر مثبت داره اگه اون دوست عزیز معدل بالایی داشته باشن تو کارنامه قید میشه با تاثیر مثبت ولی اگه معدلتون بالا نباشه اثری نداره نه منفی نه مثبت
  • Helllppppp me

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    486 بازدیدها
    M
    فیزیک عااالی ترین منبع دی وی دی استاد طلوعی هست. واااقعا محشره
  • معجزه!

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    عااطفهع
    @romina من یه دوستی داشتم اسمش رومینا بود :) همه استادا بهش میگفتن قیافت شبیه رتبه هاس بخون دربیای :joy: یهو اسمت که دیدم یاد اون افتادم الان که رفته دانشگاه دیگه شبیه رتبه ها نیس شبیه دماغ عملیا شده خخخخخخ
  • سوال مشاوره ای

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    G
    سلام لطفا راهنمایی بفرمایید رشته پروتز دندان چه حدود درصدی در هر درس نیاز داره؟
  • زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود تو چه موردی؟ اگه درسی باشه که من :| نرسیدم :| اگه چیز دیگه ای باشه خوشحال میشم کمک کنم :)
  • ادبیات اقای راوش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    F
    اره تست زیاد بزن ، واسه قرابت فیلم زیاد تاثیر نداره باید مداوم بخونی و مفاهیم کتاب رو هم دقیق بلد باشی
  • شیمی بالای شصت

قفل شده است منتقل شده
    39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: @javadm328 در شیمی بالای شصت گفته است: @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: @Dr.Saraaa در شیمی بالای شصت گفته است: @Šàřà در شیمی بالای شصت گفته است: خیلیا هم میگن شیمی سخت شده نمیتونی بزنی وقت نمیکنی اینا استرس میده اونا از کجا میدونن که تو نمیتونی 60 بزنی؟ :/ چون میگن سخت شده ولی من تستای نودوچهار و نود وپنج رو حل کردم دیدم سخت نشده یه خورده اطلاعات قوی میخواد سخته معلومه سخته...ولی وقتی کنکور سخته درصد 40 شما تراز درصد 70 سال های قبل رو میده.متاسفانه نمیدونم چرا بیشتر بچه گیر میدن که در سال های مختلف درصدای یکی بیارن.زیست 92 و 93 قابل مقایسه با 94 نیست. عجب :expressionless:
  • کمک برنامه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    428 بازدیدها
    paripariP
    من از حرفات نتیجه گرفتم ی دور خوندی همه رو درسته؟ اگر اینطوره ک زیست وشیمی3ساعت ریاضی فیزیک یک درمیون3ساعت عمومیام یک درمیون دو تا در یک روز بذاری 3ساعت روهم باید بخونی واسه جم بندی فایل دکتر افشار هم واسه کسیکه میخاد از صفر شرو کنه بگوش
  • کمک خاهشا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    MmdasnM
    @1hamidrza تقریبا همه درساش به یه اندازه سوال میاد و اینکه وقت داری همشو بخونی! :| ولی غیر دو فصل آخر (به نظر من) بقیه سخت نیستن یعنی ٱسون ترن
  • تغییر رشته , لطفا کمک کنید

لطفا راهنماییم تغییر رشته ، لط
    39
    1 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    س
    @حصین در تغییر رشته , لطفا کمک کنید گفته است: @سمیرا۹۶ دوست گرامی . شرایط قبولی تو دانشگاه آزاد دندانپزشکی کرج یا تهران چجوری ؟! رتبه باید تو کنکور چجوری باشه ؟! سلام.من از رتبه های آزاد اطلاع دقیقی ندارم اما فک کنم باید زیر ۳۰۰۰ باشه.
  • تغییررشته..زیستو چطوری بخونم؟

حل نشده
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    س
    @mehdi_zangane آقای زنگنه بند ۳ را بخونید نوشته پرداخت هزینه تحصیل آموزش رایگان در مقطع تحصیلاتی دانشگاه قبلی! یعنی کسی که لیسانس داره اول باید بره هزینه تحصیل لیسانس را بده بعد بیاد کنکور ثبت نام کنه! خوب اینکه رایگان نشد.... قبلا هم همین طوری بود یعنی هیچ فرقی نکرده! این را کارشناس سازمان سنجش گفت من زنگ زدم پرسیدم
  • سوال دانشگاهی

سوال کنکوری
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    س
    @علی-دلاوری-فردباغی به خود سازمان سنجش پیام بده بپرس. ۳ روز بعد بهت ایمیل میده جواب را میگه
  • چگونه ریست خود را بودجه بندی کنم تا درصد خوبی کسب کنم؟؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM
    سلام این فایل رو گوش کنید http://forum.alaatv.com/topic/1718/مشاوره-چی-کار-کنیم-که-هر-درس-رو-تو-کنکور-حدود-40-الی-50-کاسب-باشیم-قسمت-2-زیست-شناسی
  • دفتر برنامه ریزی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    564 بازدیدها
    س
    یه روز دبیر ریاضی ام ازم پرسیدند دیروز چقدر درس خوندی؟ گفتم ۱۲ ساعت .۴ زیست یه ربع زبان و.‌.. پرسیدم آقا نظرتون در مورد برنامه ریزی من چیه؟ گفتند بگو۱۲ ساعت بقیه روزت صرف چی شد؟ گفتم ۷ ساعت و خورده ای خوابیدم یکم تلویزیون و .... گفتند خیلی بی برنامه ای! پرسیدم آخه چرا استاد؟ گفتند هر وقت ازت پرسیدم و تونستی دقیقا بگی ۷ساعت۳۵ دقیقه خوابیدم ۲۰ دقیقه تلویزیون و ... اون وقت با برنامه ای!
  • چه درصدي چه رتبه اي؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    834 بازدیدها
    س
    @سمیرا۹۶ ببخشید من فکر کردم تجربی اید ..... اما برای ریاضی ام اگه همه را ۵۰ بزنی ۶۰۰-۷۰۰ میشی اینو دبیر ریاضی مون می گف آخه من قبلا رشتم ریاضی بود... سال به سالم داره وضعیت تون بهتر میشه الحمدالله....
  • دفترچه اختصاصی جداس؟

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    826 بازدیدها
    س
    فکر نمی کنم! آخه اگه همچین چیزی بود سازمان سنجش اعلام میکرد قبلش....