Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • آزمون

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    343 بازدیدها
    B
    نمی توانم به بودجه بندی قلم چی برستم چه کار کنم؟
  • رتبه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    443 بازدیدها
    A
    سلام ممنون برای پاسخت اما من برای پرستاری پرسیدم... حدود چند باید هر درسو زد تا اطراف مشهد پرستاری ازاد اورد؟
  • کدام دروس در کنکور تاثیر مثبت دارند؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    D
    @friend در کدام دروس در کنکور تاثیر مثبت دارند؟ گفته است: @dr_brain سلام اگه مرد میدانی و زمان و توانایی فعلیت این اجازه رو میده که تمام دروس رو مثل یه کنکور کار کنی ....کار کن. اگه نه بهتره روی یک درس عمومی دشوار (معمولا عربی) و یک اختصاصی دشوار و وقت گیر و دیر بازده(ریاضی)سرمایه گذاری کنی و وقت بیشتری بزاری.عربی رو از عربی به زبان ساده شروع کن هر روز نیم ساعت بخون.ریاضی رو هم یا کلاس برو یا بشین کتاب درسی رو وقرت بده!!!هم ریاضی و هم عربی تراز به سدت بالایی میدن!هم چنین چون سخت و حجیم هست معمولا تو پیش بچه ها عربی قسمت قواعد و مخصوصا معتلات(نقطه قوت من!!:facepunch: )و تو ریاضی تابع و مثلثات و هر چی که فکر کنی رو میان حذف میکنند.دلیلشم منطقیه.این دروس دیر بازده و ثقیل هستند.بازم انتخاب با خودته.یا علی ممنون از راهنماییت :) :):+1:
  • چگونه فیلم اموزشی فیزیک رو ببینم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @jaberfrt در چگونه فیلم اموزشی فیزیک رو ببینم گفته است: ایا برای دیدن فیلم های الا همچون فیزیک اقای طلوعی لازم است یادداشت برداری کنیم ؟؟اگر جواب مثبت باشد که خیلی وقت گیر خواهد بود لطفا راهنمایی کنید بله :neutral_face:
  • سلام دوستان

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    I
    @wahid اره داداچ...باید برنامه ریزیه توپ کنی...باید بعضی فصلارو حذف کنی...گفتم بعضی فصلا نه بعضی درسا
  • دروس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی رو چجوری بخونیم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    548 بازدیدها
    B
    از کتاب های لقمه مهروماه استفاده کنین
  • ترمیم معدل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    H
    سلام وقت بخیر.من تازه دیپلمم رو گرفتم اما معدلم خراب شد متاسفانه. من هنوز پیش دانشگاهی نگرفتم ایا میتونم ترمیم معدل شرکت کنم؟
  • تجدید نظر از ترک تحصیل و شروع مجدد درس خواندن برای کنکور

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    704 بازدیدها
    فااطمهف
    @EL-CAPO در تجدید نظر از ترک تحصیل و شروع مجدد درس خواندن برای کنکور گفته است: @فااطمه سلام میشه چندتا استاد کلیپ هاشونو دانلود کنم معرفی کنین چون من از چند استاد کلیپ دارم نمیدونم کدومش.ن. نگاه کنم مرسی (البته چندتاشونو دوسه بار نگاه کرم ولی تو تستا گیج میشم) سلام ببخشید که دیر جواب میدم ندیدم پستتونو هرکسی بایه روشی وبایه استادی راحته ولی بنظرمن برای شیمی مهندس اقاجانی فیزیک دکترطلوعی زیست دکتررحیمی وامینی راد ریاضی استاد امینی راد واستادثابتی معارف استاد رنجبرزاده عربی استادناصح زاده زبان انگلیسی هم استادعزتی ولی برای سطح بالا استادفراهانی اینا پیشنهاد من بود ولی شما ازچندتا دبیر فیلم ببینیدتا متوجه بشید که کدوم روش برای شمابهتره . موفق باشید
  • کارو انرژی یا الکتریسیته جاری

قفل شده است حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    917 بازدیدها
    فااطمهف
    @banoo در کارو انرژی یا الکتریسیته جاری گفته است: @ادمین لطفا این تاپیکو تغییر بدین به حل شده.نمیدونم چرا خودم نتونستم:| سلام ازطرف تو من قفلش کردم .اگه نظرت عوض شد بازش کنم .
  • تابستان 96

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    VezraV
    @fotros313 در تابستان 96 گفته است: @vezra برای ازمون از کی بریم؟؟اول تابستون یا مهر؟و کدوم ازمون بنظرتون بهتره؟؟ من برای ازمون نظری نمیدم که کجا برید چون مسئله مهمیه و نباید تحت تاثیر حرف همه قرار بگیرید حتی تحت تاثیر حرفای من چون بر اساس تجربه خودم نظر میدم و دوستانم اما خوب تحقیق کنید... ببینید من از سال سوم شرکت کردم قلمچی برای من خوب نبود و پشیمونم که ثبت نام کردم قلمچی از نظر من برای کسی خوبه که بتونه به برنامش برسه از طرفی باید در نظر داشته باشید 1- با توجه به تراز ها و درصدهای چنددوره آزمون متوجه میشید چندین هزار نفر از شرکت کنندگان قلمچی %(#8000ff)[سیاه لشکرن!!!!] 2-شب قبل از آزمون سوالات فروخته میشه 3-سطح سوالات آزمون از کنکور بالاتره .... از 1 و 2 نتیجه میشه که تراز و رتبه ای که برای شما میاد %(#ff0000)[درست و منصفانه ] نیست رتبتون درست نیست چون عده ی زیادی نقش سیاه لشکر رو دارن و منصفانه نیست چون عده ای سوالات رو میخرن از 3 هم نتیجه میشه که زیاد با سطح سوالات کنکور آشنا نمیشید....** اینا نظر من بود .... **درکل به نظر من قلمچی به درد کسی میخوره که سرعت بالایی در تست و خوندن داشته باشه تا بتونه به برنامه برسه ** در غیراینصورت ممکنه بعد از مدتی **اعتماد به نفس ** خودشو از دست بده ...اینارو در نظر داشته باشید این سه مورد که گفتم کسی نمیتونه رد کنه مورد 1 رو که با یکم توجه به نتایج همه میتونن متوجه بشن ...مورد 2 رو که همه میدونن و یکی از دوستان کانالی که میفروشه رو گذاشتن ....هم در تلگرام میفروشن هم تو اینستاگرام...و... مورد سوم رو هم که همه مشاورا میگن.... اینارو کسی نمیتونه رد کنه .... درباره اینکه از تابستون برید یا نه ...باید به توانایی خودتون توجه کنید بعضی ها حتما باید ازمون باشه تا درس بخونن بعضی ها ازمون نباشه با ارامش بیشتری درس میخونن و بهتر.....ببینید خودتون چطور هستین! من خیلی وقته با قلمچی همراه نیستم به اجبار مدرسه ثبت نام کردم ...و تصمیم دارم از بعد عید شرکت نکنم تا ازمون های جامع که در سطح کنکوره ....هرچند به جامعه آمری و تراز امیدی نیست ....سنجش هم بعد عید شرکت میکنم ...... بهرحال خوب تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید ....باز میگم اینا نظرات منه ...شاید حسنات قلمچی رو بقیه دوستان بتونن عرض کنن
  • مطالعه نوروزی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    ستارهس
    سلام میشه درباره مطالعه توی عیدهم توضیح بدین؟ اینکه چه چیزایی بایدخونده شه و چندساعت وبه چه صورت؟ من خیلی امیددارم که بتونم توی عیدازرقیبام سبقت بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنین
  • پرت شدن حواس در هنگام ازمون

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    P
    @amirfarajy در پرت شدن حواس در هنگام ازمون گفته است: با سلام. يكي از مشكلاتي كه گاهي بعضي از ما دانش اموزان و بخصوص خودم در گيرش هستيم عدم تمركز كامل در سرجلسه كنكور يا ازمون هست. براي نمونه با ايجاد صدايي سر بنده از دفترچه جدا مي شود و به دنبال منبع صدا ميگردم. و همچنين ي ديد بدي كه دارم فكر ميكنم سرجلسه همه ب من نگاه ميكنند و زير ذربينم،با اينكه ميدونم اين فكر كاملا غلط و همه درگيرن اما از ذهنم خارج نميشه. باتشكر از زحمات گران قدر شما. نترس چه سرو صدا بشه و چه همه به دفترچه تو نگاه کنند چیزی از درصدای تو کم نمیشه.با تمرکز بیشتر ادامه بده و حتی به این فکر کن که داری یه کار خیر انجام میدی:joy: و افرادی که دارن به دفترچه تو نگاه میکنند یه چند تا سوالی میزنن و درصدشون را بالا میارن!!:joy:
  • کنکور بعد از پنج سال دوری از تحصیل

ادامه تحصیل عوض شدن کتاب ها کنکور ارتقای معدل
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @Mr.Dr در کنکور بعد از پنج سال دوری از تحصیل گفته است: محاصبه :neutral_face:
  • 1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    VezraV
    مشورت تحصیلی به این تاپیک مراجعه کنید سوالتونو بپرسید
  • ریاضی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    394 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @mohamadreza داداش میگم سال سومم .. هستیم مبحث حد و پیوستگی... خواستم از ویدیو های اقای امینی استفاده کنم قسمت اولشو دیدم از براکت ها چیزی نفهمیدم .. شما ها که کلا میبینید و سال سومو کامل خوندید راهنمایی کنید چه قسمت هایی رو ببینم تو ویدیو های استاد
  • برنامه ریزی کنکور 96

مشاوره.کنکور96
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    697 بازدیدها
    B
    12345678
  • ترو خدا کمک کنید هر کی میدونه بگه

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    940 بازدیدها
    gdfjnbkljs6556G
    @ALI_hezbollah در ترو خدا کمک کنید هر کی میدونه بگه گفته است: @burak ]بله درست میفرمایید ولی چندبار نوشتم جواب ندادن نمراتم نرفته بود استرس داشتم ولی به کمک خدا زنگ زدم درست شد:grinning: خدا رو شکر.منم این بار حرفتون رو قبول میکنم.من فکر میکردم اینجا همون آرمان شهر است ولی فهمیدم نه نیست.بلکه در مسیر رسیدن به ارمانشهر است............
  • سلامتی

12
    -3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    589 بازدیدها
    gdfjnbkljs6556G
    @Dr.Bernosi در سلامتی گفته است: @burak در سلامتی گفته است: @عااطفه در خدای کدام درس هستید؟ گفته است: \پس اگه پرچم پسرا بالاس دخترا لطفن تو این تایپک چیزی ننویسید :rage: اینطوری تاییدی میشه بر گفته های من. هر چند خودم هم همچین فکری داشتم مگه میشه دختری خودشو خدای درسی بدونه ؟؟؟کلا امکانش خیلی ضعیفه.البته اگه مایلید زکات علمتون رو بدید تا خدا دوبرابرش کنه میتونید شرکت کنید و خدای درسی بودن را مدعی شوید!!!! در مورد زکات علم!هرکسی دوست داره میتونه بدتش!بعدشم زوری نیسش که! الان هم زیاد نباید رو این چیزا متمرکز شدش!الان باید رو کنکور و راه 4 ماهه تا تعیین سرنوشتتونو فوکوس کرد! دکتر منم نگفتم زوری گفتم اگه مایلید!!!!!
  • ارزیابی برنامه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @janatan ببین شما برا خودت مینویسی .که گیر و گرفت کارت مشخص بشه پس یه چیز شخصیه .زیادم نیاز نیس شلوغ کاری کنی که مثلا شیمی فلان مبحث فلان قدر تست زدم.تجمعی بررسی کن .که این هفته فلان قدر تست شیمی زدم فلان درصد آوردم .بعد میبینی مثلا فیزیک زدی 35 و تعداد تستش کم بوده.یا همین کار برا ساعت مطالعه. خود آزمونم که دونه دونه سوالاشو بررسی کن .که قوت و ضعفت مشخص بشه تو مباحث
  • شرایط تحصیل مجدد در دانشگاه

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    567 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @milad-saeedi سلام .شما که دانشگاه نرفتید ،اگر بدون اطلاع بوده باشه اخراج محسوب میشید و الان سرباز حساب میشید.اگر هم انصراف دادید که تا الانا معافیتتون تموم شده و بازم سربازید .پس توی الویت اول وضعیت خدمتتون رو مشخص کنید.اگر مشکل سربازی نداشته باشید تحصیلتون رایگان هستش دوباره.و اجازه شرکت در کنکور رو دارید