Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • ریاضی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @mohamadreza داداش میگم سال سومم .. هستیم مبحث حد و پیوستگی... خواستم از ویدیو های اقای امینی استفاده کنم قسمت اولشو دیدم از براکت ها چیزی نفهمیدم .. شما ها که کلا میبینید و سال سومو کامل خوندید راهنمایی کنید چه قسمت هایی رو ببینم تو ویدیو های استاد
  • برنامه ریزی کنکور 96

مشاوره.کنکور96
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    672 بازدیدها
    B
    12345678
  • ترو خدا کمک کنید هر کی میدونه بگه

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    866 بازدیدها
    gdfjnbkljs6556G
    @ALI_hezbollah در ترو خدا کمک کنید هر کی میدونه بگه گفته است: @burak ]بله درست میفرمایید ولی چندبار نوشتم جواب ندادن نمراتم نرفته بود استرس داشتم ولی به کمک خدا زنگ زدم درست شد:grinning: خدا رو شکر.منم این بار حرفتون رو قبول میکنم.من فکر میکردم اینجا همون آرمان شهر است ولی فهمیدم نه نیست.بلکه در مسیر رسیدن به ارمانشهر است............
  • سلامتی

12
    -3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    524 بازدیدها
    gdfjnbkljs6556G
    @Dr.Bernosi در سلامتی گفته است: @burak در سلامتی گفته است: @عااطفه در خدای کدام درس هستید؟ گفته است: \پس اگه پرچم پسرا بالاس دخترا لطفن تو این تایپک چیزی ننویسید :rage: اینطوری تاییدی میشه بر گفته های من. هر چند خودم هم همچین فکری داشتم مگه میشه دختری خودشو خدای درسی بدونه ؟؟؟کلا امکانش خیلی ضعیفه.البته اگه مایلید زکات علمتون رو بدید تا خدا دوبرابرش کنه میتونید شرکت کنید و خدای درسی بودن را مدعی شوید!!!! در مورد زکات علم!هرکسی دوست داره میتونه بدتش!بعدشم زوری نیسش که! الان هم زیاد نباید رو این چیزا متمرکز شدش!الان باید رو کنکور و راه 4 ماهه تا تعیین سرنوشتتونو فوکوس کرد! دکتر منم نگفتم زوری گفتم اگه مایلید!!!!!
  • ارزیابی برنامه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @janatan ببین شما برا خودت مینویسی .که گیر و گرفت کارت مشخص بشه پس یه چیز شخصیه .زیادم نیاز نیس شلوغ کاری کنی که مثلا شیمی فلان مبحث فلان قدر تست زدم.تجمعی بررسی کن .که این هفته فلان قدر تست شیمی زدم فلان درصد آوردم .بعد میبینی مثلا فیزیک زدی 35 و تعداد تستش کم بوده.یا همین کار برا ساعت مطالعه. خود آزمونم که دونه دونه سوالاشو بررسی کن .که قوت و ضعفت مشخص بشه تو مباحث
  • شرایط تحصیل مجدد در دانشگاه

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    522 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @milad-saeedi سلام .شما که دانشگاه نرفتید ،اگر بدون اطلاع بوده باشه اخراج محسوب میشید و الان سرباز حساب میشید.اگر هم انصراف دادید که تا الانا معافیتتون تموم شده و بازم سربازید .پس توی الویت اول وضعیت خدمتتون رو مشخص کنید.اگر مشکل سربازی نداشته باشید تحصیلتون رایگان هستش دوباره.و اجازه شرکت در کنکور رو دارید
  • مباحث پيشنهادي فيزيك و رياضي!!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    E
    بشین پایه رو بخون و کاملا مسلط شو الکی نرو سمت مباحث سوم و پیش مطمئن باش تیم برنامه ریزی و مولفان کتب درسی یه چیزی میدونند که کتاب ها رو اینجوری فصل بندی میکنند. نتیجه:بشین پایه رو بخون و کاملا مسلط شو
  • تفاوت ریاضیات تجربی با حسابان در چیه ؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    banooB
    @yousef2016 در تفاوت ریاضیات تجربی با حسابان در چیه ؟ گفته است: سلام ممنون از راهنمایی ات ، آره من اول های سال نزدیک 10 جلسه از ایشون رو دیدیم واقعا خیلی عالی کار میکردن فقط سرعت تدریس بالا بود و واسه نوشتن جزوه خیلی زمان میبرد ازم شاید همین باعث شد که ادامه ندم جلسات رو ... ، اگه واقعا ریاضیات تجربی ها به کار امسال نمیاد باید یه فکری براش بکنم:blush: بچه های دیگه هم اگه نظری دارن که فکر میکنن مفیده لطفا راهنمایی کنن:heart: توی بعضی مباحث از دست ندین مثل مثلثات که عالی کار کردن و به درد تست تونم میخوره منم سر جزوه یکم کند بودم پیشنهاد با یه رنگ خودکار و یه مداد بنویسین لازمم نیست خوش خط باشه خوانا بودن کافیه
  • مشاوره 1 دانش آموزانی که تازه شروع کرده اند و دانش آموزان سن بالا

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    J
    ممنونم دوست عزیز
  • لطفا راهنمایی کنید؟فرق کد دیپلم و پیش دانشگاهی چیه؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    865 بازدیدها
    m.jafari9877M
    @محمد-phd در لطفا راهنمایی کنید؟فرق کد دیپلم و پیش دانشگاهی چیه؟ گفته است: منظورم این بود که کد دانش اموزی با کد ملی یکی هستند درسته همونه
  • استفاده از فیلم های سایت

منتقل شده
    22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @parastu23 در سلام شما کدوم درستون درصد بالایی دارید و در کدام دروس از فیلم های این سات استفاده میکنید چطوری استفاده میکنید با تشکر راهنمایی کنید دعاگویتان هستم گفته است: من فکر نمیکنم در الا تراز بالایی داشته باشیم چون اکثراا وقت تلاف میکنن در تاپیک ها! اصلا خوب نبود حرفتون...😒
  • برنامه راهبردی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    http://forum.alaatv.com/topic/3087/جمع-آوری-تست-های-توپ-تجربی
  • کمک درباره جمع بندی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    888 بازدیدها
    navayedellN
    @baharekhayami98 تشکر
  • ثبت نام کنکور

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    I
    خوب منم بخاطر همین گفتم نمیشه...واسه همین کد سوایق تحصیلیو بوجود اوردن
  • دروس پیشنهادی شما!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @azinr در دروس پیشنهادی شما! گفته است: سلام من سال چهارم و منطقه ی 2 هستم! راستش من تاحالا درست درس نخوندم سعنی میشه گفت تو وضعیت خوبی نیستم! متاسفانه به تازگی با این سایت اشنا شدم! ازتون کمک میخوام که توی ای چند ماهی که مونده و بخصوص قبل از عید و با توجه به زیاد بودن مباحث تدریسی در آلا سایت توسط اساتید حاذق... شما به من در دروس فیزیک دیفرانسیل پیشنهاد میکنین من الان از اول شروع کنم به خوندن یا پیش 2 رو بخونم؟؟ سلام پیش 2 الان .. عید پیش 1 همه اینو میگن
  • منابع مطالعاتی برای کنکور تجربی 97

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    ه
    منظور من الان با سال دوم شروع کنم یا سال دهم؟ اصلا باهم فرقی دارن؟
  • برنامه شخصی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    Amir1994A
    سلام و درود.ممنون میشم نظر خودتون و در رابطه با این دو برنامه بدید.فارغ التحصیل.شرکت در کنکور97.[image: 1486562027209-photo_2017-02-08_13-03-49-resized.jpeg] [image: 1486562027205-photo_2017-02-08_13-03-34-resized.jpeg]
  • کنکور97

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    Amir1994A
    @meysam متشکرم😊
  • نظرتون درمورد کنکور مجددم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    651 بازدیدها
    sajedeh7300S
    ممنونم دوست عزیز امسال روپایه تمرکز میکنم و برای رسیدنبه هدفم ادامه میدم ممنونم معلم عزیز خداقوت
  • کسی هست برنامه رایگان و تضمینی بده به ما

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    A
    برنامه زایگان و تضمینی.... تضمینی منظورت دقیقا چیه؟؟؟..کسی که برنامه میده قرار نیست که بشینه جای شما درس بخونه!!!!برنامه اگه عمل بشه نتیجه میده.. رایگانشم بی انصافیه..کسی که وقت میذاره و میخواد صحیح راهنمایی کنه باید دلگرمی داشته باشه.. مشاور های خوبی هستند میتونید از اونا استفاده کنید..ولی هر چیزی بهایی داره!!!