Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • جم بندی دروس :)

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @دکتر-عاطی در جم بندی دروس :) گفته است: @friend اتفاقا یکی از همکارای پدرم روان پزشک :| فقط بهم یه چیز گف چون همین که ازم پرسید کنکور چه طور نمی دو نم چرا اما زدم زیر گریه :| احساسات دخترانس دیگه :) فقط بهم یه چیز گف ....تاقبل از اینکه از سر جلسه کنکور بیرون نیومدی حق نداری در مورد نتیجه حتی فکرم بکنی .......که مجبور بودم حرفش قبول کنم وگرنه دفه بعد با حرف بهم نمی گف با کتک بهم میگف :joy: مرسی تصمیم دارم این کاری که گفتین انجام بدم اما نه در مورد سوالات کنکور چون نتیجه ای که از حل سوالات کنکور برا ادم بدس میاد حبابیه چون تا الان هممون حد اقل یه بار تستای کنکور زدیم و زدن تستایی که یه بار تحلیلش کردی و به چشت بد جور اشناس فقط یه حس کاذب به ادم میده از هفته 3 یا 4 فروردین این کار که گفتین میخوام انجام بدم :") خوشحالم بالاخره حرفام به درد یکی خورد(البته امیدوارم!!ههه)حرفتون صحیحه راجب به سوالای کنکور نزدن.ولی خداییش تو زمان استاندارد زدن سوالای کنکور اونم تو عمومی بازم هنر میخواد!!1هههه.هر جور که فکر میکنید بهتره اونطور عمل کنید.چون اصولا ما هر چیزی رو که فکر میکنیم همونو انجام میدیم!!(چی گفتم؟؟؟یکی ترجمه کنه!!!خخخ):joy:
  • برنامه ریزی برای این چندماه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    S
    سلام خسته نباشین.راستش من لیسانس یرق دارم و امسال میخوام کنکور تجربی بدم .حقیقتا اصلا نمیدونم باید چجوری شروع کنم .با توجه به اینکه ۷ساله که از دبیرستان دور بودم.بنظرتون چیکارکنم؟!میتونم تو این چندماه به نتیجه ی خوبی برسم؟
  • سوال مشاوره ای

😢😢😢😢
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    S
    @زهرا_رضایی هیچ کس نیست که اراده نداشته باشه.این جمله فقط یه بهانه است و با این جمله فقط خودمون رو فریب میدیم. یکی از تعریف های اراده اینه : توانای نه گفتن در وقت مناسب.وقتی شما میدونی کاری ضرر داره بگی نه و انجامش ندی. معنی دیگر ارده خواستن است.وقتی شما چیزی رو واقعا بخوای هر کاری میکنی تا بهش برسی (خواست توانستن است) پس برای اینکه بتونید از خیلی چیز بگزرید و به اونا نه بگید اینه که یه هدف واقعا دلخواه داشته باشید. کسی که میگه من میخوام رتبه تک رقمی میخوام بعد میاد به عنوان مثال هر شب یه فیلم دانلود میکنه معلومه که به خودش دروغ میگه و برنامه داره که بعدا ارده رو بهانه کنه تا فیلم نگاه کنه(فیلم فقط یه مثاله) مادری که لباس بچه کوچکشو که کوچک شده رو یه جا تو خونه نگه میداره و اونو به کسی نمیده پس میشه فهمید که یخواد یه بچه دیگه به دنیا بیاره و اونو برای بچه دومش گذاشته. پس گفتن اینکه من اراده ندارم یه دروغ کثیف و بهانه است.لطفا با خودتون روراست باشید و به خودتون دروغ نگید.لعنت بر این دروغ کثیف. همه ی انسان ها ارده دارند ولی بعضی ها در بعضی از کارها از آن استفاده نمی کنند.
  • اعتکاف نوروزی

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @دکتر-عاطی در اعتکاف نوروزی گفته است: @friend در اعتکاف نوروزی گفته است: @دکتر-عاطی بابا نترسید رقیب نیستیم!!!هههه نه چه ترسی چوقتی به خودم ایمان دارم امسال زیر 1000 میارم بدون شک ترسی ندارم اما میخوام همه چیز بعد کنکور بگم :) قطعا همینطوره...ما به تلاش ها ایمان داریم!!
  • موضوع تازه

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    603 بازدیدها
    D
    @zahraaaaa خواهش،انشالله موفق شید...
  • عدم مطالعه ی دروس عمومی و تمرکز روی 3 درس اصلی و تخصصی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    547 بازدیدها
    VezraV
    @m.jafari9877 در عدم مطالعه ی دروس عمومی و تمرکز روی 3 درس اصلی و تخصصی گفته است: @Pouya_shirazi خیر دلیلش هم اینه که هر فردی تا یه جایی کشش داره برای این سه درس مثلا دیگه شما اگه روزی 60 ساعت هم ریاضیات بخونید فوقش تا 90 کشش دارید و اضافه کردن تایم برای بیشتر مطالعه کردن اونها اشتباه هست من هم مثل شما سال سوم تراز عمومیم 4000 میومد و تراز اختصاصیم 7500! ولی این اشتباه محض هست و الان به شدت داره بهم فشار میاد دلیلش هم اینه که شما اگه یه خورده وقت بذارید از الان عمومی هارو بخونید به راحتی میتونید به میانگین درصد 50 برسید (مثل آب خوردن) ولی اگه یه ذره بیشتر تلاش کنید میتونید به میانگین 70 درصد برسید و این فوق العاده بهتون کمک میکنه و به جای فیزیک شریف میتونید برق شریف قبول بشید با این اوصاف! موفق باشید البته منظورشون هفته ای 60 ساعته :grinning: عمومی هارو اصلا کنار نذارید اشتباه محض هست...عمومی ها خیلی تاثیر داره توضیحات دوستمون هم که کامل هس
  • آزمون

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    B
    نمی توانم به بودجه بندی قلم چی برستم چه کار کنم؟
  • رتبه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    A
    سلام ممنون برای پاسخت اما من برای پرستاری پرسیدم... حدود چند باید هر درسو زد تا اطراف مشهد پرستاری ازاد اورد؟
  • کدام دروس در کنکور تاثیر مثبت دارند؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    D
    @friend در کدام دروس در کنکور تاثیر مثبت دارند؟ گفته است: @dr_brain سلام اگه مرد میدانی و زمان و توانایی فعلیت این اجازه رو میده که تمام دروس رو مثل یه کنکور کار کنی ....کار کن. اگه نه بهتره روی یک درس عمومی دشوار (معمولا عربی) و یک اختصاصی دشوار و وقت گیر و دیر بازده(ریاضی)سرمایه گذاری کنی و وقت بیشتری بزاری.عربی رو از عربی به زبان ساده شروع کن هر روز نیم ساعت بخون.ریاضی رو هم یا کلاس برو یا بشین کتاب درسی رو وقرت بده!!!هم ریاضی و هم عربی تراز به سدت بالایی میدن!هم چنین چون سخت و حجیم هست معمولا تو پیش بچه ها عربی قسمت قواعد و مخصوصا معتلات(نقطه قوت من!!:facepunch: )و تو ریاضی تابع و مثلثات و هر چی که فکر کنی رو میان حذف میکنند.دلیلشم منطقیه.این دروس دیر بازده و ثقیل هستند.بازم انتخاب با خودته.یا علی ممنون از راهنماییت :) :):+1:
  • چگونه فیلم اموزشی فیزیک رو ببینم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @jaberfrt در چگونه فیلم اموزشی فیزیک رو ببینم گفته است: ایا برای دیدن فیلم های الا همچون فیزیک اقای طلوعی لازم است یادداشت برداری کنیم ؟؟اگر جواب مثبت باشد که خیلی وقت گیر خواهد بود لطفا راهنمایی کنید بله :neutral_face:
  • سلام دوستان

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    370 بازدیدها
    I
    @wahid اره داداچ...باید برنامه ریزیه توپ کنی...باید بعضی فصلارو حذف کنی...گفتم بعضی فصلا نه بعضی درسا
  • دروس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی رو چجوری بخونیم؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    514 بازدیدها
    B
    از کتاب های لقمه مهروماه استفاده کنین
  • ترمیم معدل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    H
    سلام وقت بخیر.من تازه دیپلمم رو گرفتم اما معدلم خراب شد متاسفانه. من هنوز پیش دانشگاهی نگرفتم ایا میتونم ترمیم معدل شرکت کنم؟
  • تجدید نظر از ترک تحصیل و شروع مجدد درس خواندن برای کنکور

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    701 بازدیدها
    فااطمهف
    @EL-CAPO در تجدید نظر از ترک تحصیل و شروع مجدد درس خواندن برای کنکور گفته است: @فااطمه سلام میشه چندتا استاد کلیپ هاشونو دانلود کنم معرفی کنین چون من از چند استاد کلیپ دارم نمیدونم کدومش.ن. نگاه کنم مرسی (البته چندتاشونو دوسه بار نگاه کرم ولی تو تستا گیج میشم) سلام ببخشید که دیر جواب میدم ندیدم پستتونو هرکسی بایه روشی وبایه استادی راحته ولی بنظرمن برای شیمی مهندس اقاجانی فیزیک دکترطلوعی زیست دکتررحیمی وامینی راد ریاضی استاد امینی راد واستادثابتی معارف استاد رنجبرزاده عربی استادناصح زاده زبان انگلیسی هم استادعزتی ولی برای سطح بالا استادفراهانی اینا پیشنهاد من بود ولی شما ازچندتا دبیر فیلم ببینیدتا متوجه بشید که کدوم روش برای شمابهتره . موفق باشید
  • کارو انرژی یا الکتریسیته جاری

قفل شده است حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    900 بازدیدها
    فااطمهف
    @banoo در کارو انرژی یا الکتریسیته جاری گفته است: @ادمین لطفا این تاپیکو تغییر بدین به حل شده.نمیدونم چرا خودم نتونستم:| سلام ازطرف تو من قفلش کردم .اگه نظرت عوض شد بازش کنم .
  • تابستان 96

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    VezraV
    @fotros313 در تابستان 96 گفته است: @vezra برای ازمون از کی بریم؟؟اول تابستون یا مهر؟و کدوم ازمون بنظرتون بهتره؟؟ من برای ازمون نظری نمیدم که کجا برید چون مسئله مهمیه و نباید تحت تاثیر حرف همه قرار بگیرید حتی تحت تاثیر حرفای من چون بر اساس تجربه خودم نظر میدم و دوستانم اما خوب تحقیق کنید... ببینید من از سال سوم شرکت کردم قلمچی برای من خوب نبود و پشیمونم که ثبت نام کردم قلمچی از نظر من برای کسی خوبه که بتونه به برنامش برسه از طرفی باید در نظر داشته باشید 1- با توجه به تراز ها و درصدهای چنددوره آزمون متوجه میشید چندین هزار نفر از شرکت کنندگان قلمچی %(#8000ff)[سیاه لشکرن!!!!] 2-شب قبل از آزمون سوالات فروخته میشه 3-سطح سوالات آزمون از کنکور بالاتره .... از 1 و 2 نتیجه میشه که تراز و رتبه ای که برای شما میاد %(#ff0000)[درست و منصفانه ] نیست رتبتون درست نیست چون عده ی زیادی نقش سیاه لشکر رو دارن و منصفانه نیست چون عده ای سوالات رو میخرن از 3 هم نتیجه میشه که زیاد با سطح سوالات کنکور آشنا نمیشید....** اینا نظر من بود .... **درکل به نظر من قلمچی به درد کسی میخوره که سرعت بالایی در تست و خوندن داشته باشه تا بتونه به برنامه برسه ** در غیراینصورت ممکنه بعد از مدتی **اعتماد به نفس ** خودشو از دست بده ...اینارو در نظر داشته باشید این سه مورد که گفتم کسی نمیتونه رد کنه مورد 1 رو که با یکم توجه به نتایج همه میتونن متوجه بشن ...مورد 2 رو که همه میدونن و یکی از دوستان کانالی که میفروشه رو گذاشتن ....هم در تلگرام میفروشن هم تو اینستاگرام...و... مورد سوم رو هم که همه مشاورا میگن.... اینارو کسی نمیتونه رد کنه .... درباره اینکه از تابستون برید یا نه ...باید به توانایی خودتون توجه کنید بعضی ها حتما باید ازمون باشه تا درس بخونن بعضی ها ازمون نباشه با ارامش بیشتری درس میخونن و بهتر.....ببینید خودتون چطور هستین! من خیلی وقته با قلمچی همراه نیستم به اجبار مدرسه ثبت نام کردم ...و تصمیم دارم از بعد عید شرکت نکنم تا ازمون های جامع که در سطح کنکوره ....هرچند به جامعه آمری و تراز امیدی نیست ....سنجش هم بعد عید شرکت میکنم ...... بهرحال خوب تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید ....باز میگم اینا نظرات منه ...شاید حسنات قلمچی رو بقیه دوستان بتونن عرض کنن
  • مطالعه نوروزی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    ستارهس
    سلام میشه درباره مطالعه توی عیدهم توضیح بدین؟ اینکه چه چیزایی بایدخونده شه و چندساعت وبه چه صورت؟ من خیلی امیددارم که بتونم توی عیدازرقیبام سبقت بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنین
  • پرت شدن حواس در هنگام ازمون

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    P
    @amirfarajy در پرت شدن حواس در هنگام ازمون گفته است: با سلام. يكي از مشكلاتي كه گاهي بعضي از ما دانش اموزان و بخصوص خودم در گيرش هستيم عدم تمركز كامل در سرجلسه كنكور يا ازمون هست. براي نمونه با ايجاد صدايي سر بنده از دفترچه جدا مي شود و به دنبال منبع صدا ميگردم. و همچنين ي ديد بدي كه دارم فكر ميكنم سرجلسه همه ب من نگاه ميكنند و زير ذربينم،با اينكه ميدونم اين فكر كاملا غلط و همه درگيرن اما از ذهنم خارج نميشه. باتشكر از زحمات گران قدر شما. نترس چه سرو صدا بشه و چه همه به دفترچه تو نگاه کنند چیزی از درصدای تو کم نمیشه.با تمرکز بیشتر ادامه بده و حتی به این فکر کن که داری یه کار خیر انجام میدی:joy: و افرادی که دارن به دفترچه تو نگاه میکنند یه چند تا سوالی میزنن و درصدشون را بالا میارن!!:joy:
  • کنکور بعد از پنج سال دوری از تحصیل

ادامه تحصیل عوض شدن کتاب ها کنکور ارتقای معدل
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @Mr.Dr در کنکور بعد از پنج سال دوری از تحصیل گفته است: محاصبه :neutral_face:
  • 1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    VezraV
    مشورت تحصیلی به این تاپیک مراجعه کنید سوالتونو بپرسید