Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    596 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @pico در با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟ گفته است: پاسخ: با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟ آره اون درصدایی که گفتم رو همین الانشم 70 رو میرام از هر دوتاشون تو آزمون های تستی (گزینه 2) ولی ریاضیات و هیچی حالا به خاطر گل روی شما یه ادبیاتم میزارم کنارش... :grimacing: حالا ادبیاتم گزاشتی کنارش بخاطر روی گل الا یی دینی هم بزن ک خیلیی اسووونه دیگه ازیت نکن درضمن گزینه دو 70 میزنی کنکور 50 میزنی اینم حسساب کن گزینه دو رو شما بدون استرس میشینی
  • فيزيك و رياضي

فيزيك و رياضي
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    782 بازدیدها
    ARTHURA
    @HaDs در فيزيك و رياضي گفته است: ممنونم از پاسختون، يعني تمام تيپ تستايه مختلف در مجموعه كار ميشه؟ ميشه بگين زمان اتمام كلاسا كي هستش؟ سلام. آلاء قول داده تا قبل از عید همه ی درس ها تموم میشن.
  • برنامه ریزی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    M
    @navayedell در برنامه ریزی گفته است: سلام خداقوت من پشت کنکوری انسانیم پارسال امسال 2000 شدم وانتخاب رشته نکردم ولی امسال ک کلا تو خونم نمیتونم برنامه بریزم ینی نحوه چیدن درسا کنارهم و تعیین وقتش دچارمشکلم و زودم خسته میشم کمکم کنید سلام، بهتون پیشنهاد میدم از فایل های مشاوره ای زیر استفاده کنید: http://forum.alaatv.com/topic/2131/مشاوره-اهمیت-برنامه-ریزی/9 http://forum.alaatv.com/topic/2207/مشاوره-_برنامه-ریزی-قسمت-2/4 http://forum.alaatv.com/topic/2359/مشاوره-برنامه-ریزی-قسمت-3
  • سال سوم دبیرستان:نهایی یا کنکور؟؟

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    بهارهب
    @javid-speidnameh در سال سوم دبیرستان:نهایی یا کنکور؟؟ گفته است: سلاااام.واسه سال سوم باید برای نهایی درس بخوانی؟؟یاکنکوری؟؟منی که سال سوم ریاضیم ومیخوام کنکور تجربی بدم باید کدام کار رو بکنم؟؟ سلام شما چه واسه نهایی بخونید چه کنکورفرقی نداره ... هدف شما باید یادگیری دقیق و کامل مطلب و تسلط باشه !......اول مبحث رو خوب بخونید و بعد سوالای امتحان نهایی اون رو حل کنید ..کتابای دوسالانه قلم چی برای این کار مناسبن...بعد از اون میتونید برای تست زدن وقت بذارید و بیشتر تست های تیپ رو حل کنید
  • روش تغییر متغیر در مبحث حد

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @farhadhamid29 سوال رو گذاشتم
  • مشاوره

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    560 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @arash-hosseini در مشاوره گفته است: با سلام خدمت الایی های عزیز واقعا ممنونم به خاطر زحماتتون یک سوال داشتم اینکه من سر کلاس خوب گوش میدم جزوه ام هم همیشه کامله اما در خونه که میخووام درس رو یاد بگیرم و تست بزنم همه وقتم به یادگیری ازروی جزوه و کتاب درسی و کتاب غیر درسی میره و وقت کافی برای تست زدن پیدا نمیکنم لطفا راهنماییم کنید .اگر جواب رو به تلگرامم بفرستید خیلی خیلی ممنون میشم@aloneshoonam اول اینکه گوشیتو بزار کنار و تلگرامت ههه بعدشم ببین سعی کن یکم ک خوندی ب بقیه درسو بری از روی تست یاد بگیری میدونم خیلیا این وسواس رو دارن ک هی میخان از رو جزوه کار کنن خود تستم ی جور جزوه هست برای یادگیری
  • دانشگاه های خارج از کشور

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    815 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @مارال در دانشگاه های خارج از کشور گفته است: @DR.PeRshIA خوب یه مطب بزنه بیرون ....... اکثرن این وری پول در میارن دیگه .... اما جالبه یکی از دوستام باباش پزشک .... درس حسابی تو قزوین معروف اما نذاش دخترش پزشکی بخونه تازه رتبشم میرسید چون واقعن مسولیت داره ...اون که میگف به خاطر شیفت شب نذاشته دیگه من راس و دروغش رو نمیدونم تو یه درصد فک کن حرفش درست بوده :|
  • معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    461 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @parastu23 در معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن گفته است: @t.mohammadmahdi1999gmail.com در معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن گفته است: سلام و خسته نباشید به همه ی الایی های عزیز در صورت امکان اگر میشود آقای امینی راد در مورد رشته ی فیزیوتراپی کنکوری ها را راهنمایی فرمایند. با تشکر تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید خیلی جواب محکمی بود ههه
  • بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟

50
    2 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    M
    @javadm328 اره منم همینکار میکنم مشکل دارا دوباره ی صحهه میسازم به نام تیک 12 :دی
  • خیلی ناامید شدم

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @محبوبه سلام این روز رو به یاد داشته باشید .یه ماه مونده به کنکور به این پست برگردید و جواب خودتونو بدید.خواهش داریم این کار را بکنید.یا حق
  • تعیین دامنه برای سوالات مبحث حد

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @Anita در تعیین دامنه برای سوالات مبحث حد گفته است: @farhadhamid29 ممنون از لطفتون. من جزوتونو خوندم خودم هم تو نت سرچ کردم،ولی نمیدونم کجاها باید همسایگی محذوف رو چک کرد بلاخره? من میدونم کجاها باید حد چپ و راستو بررسی کنم،اما بررسی همسایگی رو نمیدونم واسه چه توابعی یا چه مواقعی باید چک کنم? رادیکال
  • خلاصه نویسی و حاشیه نویسی

حل نشده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود!من تمام دروس اختصاصیمو خلاصه نویسی میکنم!البته برای زیست از همه ویژه تره!تو کتاب میذارم برگه هامو!برای عمومی ها هم فقط ادبیات و عربی!عربی که از چزوه استاد ناصح زاده استفاده میکنم و ادبیات هم آرایه ها و مفهوم های بیت ها!مثلا درمورد ستم ستیزی تو درس 9 دوم یه چمله داریم به طور خلاصه مینویسمش و چلوش میگم چه مفهومی داره!تو کتابش هم تمام نکاتشو از لغت،معنی عبارات و کنایه ها و آرایه ها مینویسم!وقت گیره اما بهم میچسبه!
  • جزوات استاد امینی راد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    royaaaR
    اولا میگم از کتاب دور نشین ثانیا هم استاد امینی هم ویدیوهای اموزشیشوون و هم جزواتشون حرف ندارن بینظیرن استاد
  • یک سوال کوچک در مورد مبحث حد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    A
    سلام دوستان من فارغ التحصیل هستم و چند سال از درس ها فاصله گرفتم ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید. میخواستم بدونم شما برای حل سوالات مبحث حد اول دامنه ی اون تابع رو بدست میارید که ببینید ایا در یک همسایگی محذوف تابع تعریف شده یا نه? یعنی برای حل مبحث حد باید اول دامنه ی تابع رو بدست بیاریم? اخه من دارم ابی قلم چی مبحث حد رو تست میزنم همون صفحات اول دیدم که برای اکثر سوالا ابتدا دامنه رو تعیین کرده که مشخص بشه تابع از کدوم طرف تعریف شده و از کدوم طرف تعریف نشده. مثلا ممکنه وقتی برای یک تابع x به 2 از طرف چپ میل میکنه،اصلا تابع از چپ تعریف نشده باشه. راستش من تو دبیرستان یادم نیست دبیرمون این کارو کرده باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.مرسی
  • آزمون سنجش

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    687 بازدیدها
    pirozP
    @reza.satea ... konkur.in یه سر بزن
  • بهترین کار چیه؟؟؟/

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    707 بازدیدها
    ghavami94G
    @ترنم در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: @sadegh73 در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: @ترنم در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: شیوه ص تست پوششی / تست زمان دار / تست ترکیبی / تست هایی که قبلا درست زدید و اشتباه زدید اهان متوجه شدم مرسی خواهش می کنم ولی هر کدوم توضیح داره
  • دارم در جا می زنم...

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    905 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @fatemeh تست فقط
  • سوال درباره کنکور 97

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    royaaaR
    @majid.hm Movafagh bashiiid
  • تحصیل مجدد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    ا
    سلام آقای امینی عزیز. سوالی داشتم. من فوق لیسانس دارم. میخوام کنکور مجدد بدم. در صورت قبولی آیا باید شهریه بدم؟شنیدم امسال شهریه حذف شده. آیا درسته و شما اطلایی در این مورد دارید؟ممنون میشم جوابمو بدید.
  • کتاب کمک اموزشی برای ریاضی و فیزیک تجربی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    oktayO
    سلام من بهت کتابای اموزشی نشر دریافت استاد ذهبی رو معرفی میکنم هم تست داره هم اموزش 2 میتونی از کتابای فیزیک فرید شهریاری انتشارات مبتکران هم استفاده کنی (این سطح تست هاش واقعا خیلی بالاس)