Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • 2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    Amir eA
    @سید-سجاد سلام قبل از خرید هر کتابی میتونید اون رو در سایت چی بخونم بررسی کنید تا دید بهتری نسبت به خرید کتاب داشته باشید
  • حس درس خوندن ندارم!:(

27
    4 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    فاطمه عبدی فامف
    @sahar-rabieeاره خودمم خیلی دوس دارم برم کتابخونه ولی خب یه ذره دوره☹️...
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • مشاورتون چیکار میکنه براتون!؟؟؟؟

حل شده @همیار @مشاورهبدید @یازدهم @کنکوری ها نظام جدید
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Masih shirdelM
    @sajedeh-ghavi-0 اولش فکر میکردم بتونن بهتر از خودم برنامه ریزی کنن برام یا اینکه بهم راهنمایی بدن ولی در کل چیزی عایدم نشد برای همین امسال مشاور ندارم
  • دیپلم مجدد در آذر شهر

دانش آموزان آلا
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    H
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @تجربیا
  • تحلیل آزمون

12
    8 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    GaladrielG
    @dr-mahh خواهش میکنم عزیزم
  • موضوع حذف شده است!

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
  • آیا پک راه ابریشم مخصوص برای همه سال تحصیلی است

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    مرضیه ابوییم
    @rena-felfeli سلام خیلی خوبن و تقطه قوت هاشون است هاش هستن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • هیچوقت درست نمیشم...قبول نمیشم...

25
    4 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    C
    @فاطمه-موسوی-0 برنامه ریزی کن هر صبح با حال خوب از خاب بیدار شو یه موزیک اروم ک بهت انگیزه میده گوش کن شروع کردن سخت نیس ادامه دادانش سخته تو شروع کن انگیزش میاد از برنامه عقب موندی اشکال نداره وقت زیاده تلاش کن میرسی به بررنامه در نتیجه موفق میشی از کلمات نمیتونم نمیشه گند زدم بد شد عقببم دوری کن به زبونت نیار
  • برنامه ریزی

9
    4 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    Reza Sharifi 1R
    @اجه-شاعرغراوی سلام گرم خدمت دوست گرامی ! دوست من شما باید تعادل مطالعاتی رو حفظ کنین و چند تا درس داخل یک روز بخونین بعد از خوندن یک و نیم ساعته حداقل شصت تا تست از همون درس بزنید. ضمن اینکه آزمون آزمایشی رو اصلا کنار نزارید و این که در مطالعه استمرار داشته باشید و هر چقدر خسته شدید باز هم ادامه بدید. پیشنهاد میکنم برای ایجاد رویه بهتر شب ها زود استراحت کنید که صبح ها از دیگران زودتر بیدار شده باشید. امیدوارم مفید بوده باشه !
  • انتخاب رشته

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    Amirabbas ZfA
    @nima-sajadi سلام ممنون از راهنمایی
  • چطور به برنامه هام برسم؟

چطوری شروع کنم؟
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    Zari MmZ
    @hamed-bayat دقیقا مشکل منم همینه.چون من بعده چند سال شروع کردم ب درس خوندن قبلا نظام قدیم میخوندم.الان دهم رو اصلا بلد نیستم. هم دهم برام تازگی داره هم دوازدهم.ولی مجبوروم.تو هفتهی اول شیمی رو روزی ۴تا کلیپ ببینم.دریغ از یک تست.بجز همون تست هاییی ک تو درسنامه حل میشه.همین ۴تا فیلم ۳ساعت ازم وقت میگرن.بعد هفتهی بعدش میخونمشون و مرورشون میکنم.واونجور ک باید نتونستم تاحالا تست بزنم.درصد شیمی هم تو ازمونام.یکبار ۲۰بود یبار ۳۰.ریاضی هم ک کلیپاش کمتره.بستگی ب یاد گیریه خودت داره
  • ترک تحصیل

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    mohammadhosein BahadoriM
    @zari-mm همه که ترازشون از اول بالای 5000 نبوده ، به مرور زمان و استمرار در تلاش موفقیت حاصل میشه خیلی ها وسط راه کم میارن اما شما سعی کن هر چقدر اون ها کم آوردن شما بیشتر تلاش کنی نگران کندی هم نباش ، به مرور درست میشه زمان همه چیز رو مشخص میکنه،،،،، و به نظر من اصلا وقتت رو برای اینکه بمونی برای سال بعد هدر نده
  • میشه نظرتون رو بگید❤😊

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    568 بازدیدها
    SinaFS
    @mooon-haaappy https://www.aparat.com/v/u5S7w ادامه کارگاه قبلی ؛ بخش دوم .
  • در انتخاب منابع کمکم کنید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Ahmad NezamiA
    @iman-jalili سلام بر دوست گلم😁✋ اولا برای اینکه سوالت دیده شه بهتره که بجه ها رو تگ کنی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا اما برای سوالت:پیشرفت دوستت صددرصدبه تلاش و کوشش خودش بستگی داشته و کلاسینو نمیتونه برات معجزه کنه حتی بهترین باشه و این و هم بدون که حتی اگه پدر علم زمین شناسی هم بهم درس بده ولی طرز درست استفاده و اصلا متوجه نشم چی میگه...چه فایده داره؟😷
  • کلاسای کنکور

کنکورتجربی
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    657 بازدیدها
    Sajedeh Ghavi 0S
    @kianoosh-alavi سلام. ببخشید من این موضوع رو از قم سوال کردم گفتن که اشکال داره. استفاده نکنید از اینجور پی دی اف ها...
  • در تست زنی مشکل دارم

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    Mr PassiveM
    @بنیامین-عزیزی سلام طبیعیه دهم تست زدنت خوب نباشه برای مهارت هم باید با زیاد انجام دادن اون کار ب اون مهارت برسی
  • عربی

21
    5 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    416 بازدیدها
    SJYS
    @زهرا-غریبی ممنون
  • کتاب کار دهم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    f.nalistF
    سلام، خداقوت برای زیست کتاب تست خیلی سبز دهم رو پیشنهاد میکنم چون هم درسنامه کامل داره و هم ترکیبی هستش (ینی در مورد هر مطلب مطالب یازدهم و دوزادهم رو به صورت خلاصه توضیح میده) و همچنین برای هر گفتار تست داره و در نهایت هر فصل تست های ترکیبی سه پایه که تو درسنامه توضیح داده وجود دارد. برای فیزیک: اگه سطحت متوسطه و دنبال یک کتاب میگردی که مفهومی یاد بگیری و بتونی از پس تست های مهم و امتحانات مدرسه بر بیای کتاب آموزش شگفت انگیز فیزیک دهم خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم. برای درس ریاضی هم تست خیلی سبز برای شیمی کتاب دو جلدی آموزش شیمی مبتکران برای ادبیات: کتاب تست خیلی سبز+قرابت معنایی دکتر هامون سبطی زبان انگلیسی کتاب خیلی سبز چون اگر پایان کتاب درسی رو نگاه کنی خودش خیلی سبز رو پیشنهاد داده برای عربی رو نمیدونم چون هم در خود کتاب و هم اساتید ما گفتند چیزی نگیرید چون اگر بر مطالب کتاب مسلط باشید و جزوه های ما رو بخونید نیاز به کتاب ندارید موفق باشید