Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • تغییر رشته

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    SinaFS
    @hosseyn-pooreyni درود برای المپیاد ، باید تمام وجودتونو براش بذارین و هر کارتون باید در مسیر المپیاد باشه اکثر کسایی که المپیاد میرن ، از تابستون قبل دهم شروع میکنن که وقت بیشتری رو کار کرده باشن ولی باز هم وحی منزل نیس که حتما ازون موقع شروع کرد اگر واقعا به قصد المپیاد و طلا میخواید وارش شین ، باید کنکور و درسای دیگه رو ببوسین بذارین کنار و فقط المپیاد کار کنین (باز هم وحی منزل نیس که بگیم هرکی المپیاد طلا نگیره دیگه نمیتونه کنکور خوبی بده ، فقط کارتون نسبت به بقیه سخت تره ) مرحله اول المپیاد از کتب 3 پایه اون درسه و باید کاملا بهشون مسلط باشین مرحله 2 به بعد هم از کتب دانشگاهی المپیاد یه جورایی ریسکه ، یا باید طلا بگیرین ، یا هم اگه طلا نشد، در یه مدت کوتاه باید کل 3 پایه رو برای کنکور جمع کنید و به تسلط برسید .
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • تغییر رشته

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    فاطمه عبدی فامف
    سلام از اونجایی که ریاضی و شیمی و چن تا از کتابا تو رشته ی ریاضی و تجربی مشترکه، خب اینا هیچ مشکلی نداره، فیزیک رشته ی ریاضی تا حدودی از تجربی پیشرفته تره، اگه فیزیکو هم خوب بلد باشی هیچ مشکلی نیس، کمی بخونی حله،فقط باید تمرکزت رو زیست زیاد باشه، از اونجایی که ضریب زیست تو کنکور ۴هس و بیشترین تاثیر رو داره، باید رو این بیشتر مسلط بشی،چیز نشدنی نیس، میشه، اگه تلاش کنی حتما میشه، به خودت اعتماد داشته باش،و بدون هیچ کاری تو این دنیا نشدنی نیس💪❤
  • امروز راه ابریشم خریدم بلد نیستم کار کنم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    monirsM
    سلام در رابطه با دوره‌ها تیکت بزنید بهتر راهنمایی میشید. https://alaatv.com/t#/
  • ترس از شروع کردن

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MAHYAR haddadM
    @my-study سلام وقتتون بخیر قبل حرفم یه عذر خواهی کنم چراکه لحنم شاید یذره تند باشه شما اگر که هنوز مشکلت با راهنمایی عزیزان حل نشده با توجه به اینکه فارغ التحصیل هستی، تجربه خوبی داری و نظرات زیادی رو شنیدی که همه انگیزشی بوده، فک نمی کنم با این پیام های( اگه شرو نکنی سیخ داغ میذارن تو گلوت) مجاب بشی، چراکه اینها مثل مسکن برای درد عمیق تو هست و تأثیر دائمی نداره.( وگرنه الان مثل سال قبلت نمی بودی) باید بری پیشه جراح( یک مشاور متخصص و نه مشاورای دوهزاری)، کسی که درد تو بدونه همه اینایی که گفتم به کنار شما باید راه حل مشکلتو از خدا بخوای و باهاش توافق کنی که مثلا به ازای اون کاری کنی، و در مرحله سوم روی باور های غلطی که ایجاد شده کار کنی چراکه مشکل تو متافیزیکی هست ونه فیزیکی.(روی قسمت سوم خیلی خیلی تحقیق کن، امیدوارم حرفام مفید باشه :💚🌹 :rose:
  • چرا داره اینطور میگذره...

18
    5 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mahla bpzM
    @my-study دفتر برنامه ریزی قلمچی
  • ریاضیم خوب نیست؛ چطوری از راه ابریشم استفاده کنم؟

منتقل شده دانش اموز الا ریاضی تجربی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    388 بازدیدها
    Howsen DragH
    @reza-khaledi کارتون خیلی سخت شده اگه واقعا صفرین. چون مطالب برای کسی هیچ آشنایی با مطالبات پایه نداره، حجم زیادی داره. اگه پایه داشتین کمی از این فشار کم میشد. از طرفی هم عقبین. نیاز دارین برخی ویدیوها رو چند بار نگاه کنید، و خودتون روشون فکر کنید و اون قدر بررسی کنید تا متوجه مفهومی که مدرس میخواد تدریسش کنه بشید. اگه بتونید روزی به نظرم حداقل ۳ ساعت تایم خالی بزارین برای خودتون که ریاضی کار کنید با راه ابریشم میتونه کمکتون کنه. البته من مشاوره نیستم و بهتره راجع به اینکه چطور مطالعه کنید با مشاوری در ارتباط باشید.
  • کنکور آزمایشی

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @amin-rostami-0 سلام ، اینکه میگن سوالات قلمچی از گزینه ۲ سخت تره کاملا یه اشتباه محضه... شما کافیه درس زبان دینی ریاضی آزمون ۲۳ مهر گزینه ۲ رو مقایسه کنید با قلمچی زبانش جوری بود که آقای چیذری گفتن ۸۰ قلمچی مساویه با ۵۰ گزینه ۲ گزینه ۲ ۳هفته ایه، قلمچی ۲ هفته ایه و اینکه پیشروی قلمچی در ۲ هفته اندازه پیشروی گزینه ۲ توی ۳ هفتست ولی قلمچی مرور و ایستگاه جبرانی داره ولی گزینه ۲ فقط برای دوازدهم این قضیه رو داره
  • چجوری؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    armin kariznoviA
    @mooon-haaappy ممنون♥️🙏
  • برنامه ریزی خوب

26
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    997 بازدیدها
    Mr.Lucky BanditM
    @راضیه-دهقانی اره کم کم اشتباه هاتون دستتون میاد و درست میشه این و بدونید که منتظر هیچکی نمونید خیلی برا کمک که،اصولاً ضرر میکنید
  • بازبینی کتاب در فرسنگ های ریاضی تجربی

منتقل شده راه ابریشم
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    Saeid ZareS
    @yegane-dehqan ممنون
  • تسلط رو درسا یا رسوندن بودجه بندی آزمون؟!!

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    SJYS
    @snow-boy @F-Seif-0 خیلی ممنون🙏🌺
  • هماهنگی با راه ابریشم و قلم چی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    GaladrielG
    @mehri-ahmadi سلام عزیزم من سال قبل تهیش کردم همه فیلمارو الان دارم از همه مباحث اگه امسال تهیه کرده باشی اذیت میشی سر هماهنگ کردنشون بنظرم خودت بخون اونجاهایی که اشکال داری با راه ابریشم پیش برو و اونارو کار کن
  • تغییر رشته

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    Hosseyn PooreyniH
    با عرض سلام و خسته نباشید من دانش آموز سمپادی در رشته دهم ریاضی هستم . قصد دارم برای کنکور تغییر رشته بدم برای پزشکی از همین سال دهم شروع کردم و دارم با کتاب درسی . فیلم های آموزشی آلا و کتاب های کمک درسی کار رو جلو میبرم به نظرتون این کار من چطوره ؟ و آیا میتونم تو رشته پزشکی قبول بشم؟
  • حواس پرتی حین مطالعه

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    snow boyS
    [image: 1634825952580-4500674f-3f1f-45a2-8b0b-b8c842799431.jpg] @دانش-آموزان-آلاء
  • واقعا به کمکتون احتیاج دارم

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Raha NikR
    @زهرا-عزیزی-0 سلام دقتتو ببر بالا با کیفیت مطالعه کن موفق باشی
  • فیزیک

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    A
    @parsa-amini تکمیل هستش اما زیاد فکر نکنین با دیدن ایشون حل میشه مشکلتون بیشتر تمرین حل کنین درست میشه فصل حرکت واسه آدم یه جوری هستش اوایل سخت و حفظی میاد بعدا مشکلتون خود به خود حل میشه اما واقعا نیاز دارین آقای فدایی فرد هم خوبه و هم کامل و هم جزوه کاملی دارن و هم ساعت دوره شون هم زیاد نیست
  • از برنامه عقب افتادم چکار کنم؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    Hhh HhH
    @alireza-salimian سلام وارد تاپیک زیر بشید. خانم غیبی توضیح دادن https://forum.alaatv.com/topic/40069/ریاضی?_=1634388646036
  • چه کار کنم در مبحث تابع قوی بشم؟

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    Mamari 82M
    @f-ahmadi سلام من راه ابریشم دارم ولی سرچ کنی کلی فیلم میاد برات مخصوصا توی یوتیوب
  • دبیر ریاضی معرفی کنید

منتقل شده تجربی
    30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    832 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @zahra-maleki قشنگ معلومه حرف زدن باهات بی فایدست مارو بگو میخوایم کمک کنیم:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: حیف وقتمون