Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • لطفاا راهنمایی کنید🙏🤕

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    z GheibiZ
    @setare-ghorbani خواهش می کنم 🌹 حتما انجام بدین پر هر شرایطی چون خیلی مهمه
  • عقب موندم راهنمایی کنید

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    637 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام وارد تاپیک زیر بشید. خانم غیبی توضیح دادن https://forum.alaatv.com/topic/40069/ریاضی?_=1634388646036
  • شاد

حل نشده
    61
    1 رای ها
    61 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @roghayeh-eftekhari دقیقا 😁😂❤️
  • ازمون ماز تراز و رتبه

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    10k بازدیدها
    M MashhadiM
    @dr-mhmd-pr3 نه اون جداس ببین نمیدونم کده هنوز فعاله یا نه،یکی از بچه های آلا بهم داد حالا بزن ببین کم میکنه قیمتو یا نه کد ۱۵ درصدیه👇 FF109
  • زبان انگلیسی

زبان انگلیسی زبان خارجه دانش آموزان آلا راه ابریشم زیست تجربی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    478 بازدیدها
    z GheibiZ
    @miss-mirzaiea میدونید کلاس شنبه ها چه طوریه؟ کجا برگزار میشه؟ به درد کیا میخوره؟
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • تحلیل آزمون

@مدیر @ریاضیا @راه-ابریشم نظام جدید @کنکور ریاضی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    حسین احمدیح
    سلام دوستان . راه ابریشم یا آلا تحلیل آزمون نداره برای آزمون های امروز ؟قضیه پس آزمون ها چی بود ؟ من خیلی از سوال هارو حتی از روی پاسخنامه هاشون متوجه نشدم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @مدیر-محصول-ابریشم
  • پایین آمدن ساعت مطالعه بعد از استراحت

حل شده
    162
    6 رای ها
    162 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    SuccinateS
    @نگین-محمدیان 💛💙
  • استراتژی ازمون

1
    10 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    A
    سلام سلام دیروز اخر شب وقتی کارم تموم شد دوتا پادکست بودن راجب استراتژی تحلیل ازمون که رفتم اونارو گوش کردم و واس خودم خلاصه برداری کردم یکیشون از یکی از جلسات مشاوره ای اقای افشار هست تو سال 97. خودشون ویسش رو گذاشتن تو کانالشون یکی هم یه پادکست گروه مدیکال هست اگر نفهمیدین برین تو چنل تلگرامشون و خودتون گوش کنین. و لطفا نپرسین اینا چی نوشتی اینجا چیه و ... اون 3 تایی که شماره دارن به ترتیبن و برای اقای افشار هستن اون یکی برای گروه میدکال چون احتمال پاک شدن تاپیک بالاس به نظرم اگر خواستین دانلودش کنین Hola.pdf @دانش-آموزان-آلاء راستی upvote / like یا هرچیزی که اسمش هست ، خواستین هم ندین. برام اهمیتی نداره
  • از درس زده میشم؛ چه کنم؟

منتقل شده حل نشده
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    خانوم لوبیاخ
    @f-seif-0 ممنون از جوابت:cherry_blossom: :high_voltage:
  • دهک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @f-seif-0 خیلی ممنون🌻
  • دوره مباحث

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    24 بازدیدها
    Mahsa AzimiM
    سلام دوستان میخواستم یه مقدار درمورد دوره کردن راهنماییم کنید واقعا نمیدونم چطور باید مباحثی که خوندم رو دوره کنم باید تست هایی رو که قبلا زدم باز به صورت کامل بخونم و همه گزینه هاش رو مو به مو برسی کنم یا اینکه نکاتی که کنار هر سول یادداشت کردم رو مرور کنم و به کتابم مراجعه کنم؟؟
  • چرا با این که درس رو خونده بودم آزمون رو خوب نزدم؟

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    حسن نیسیح
    @f-seif-0 حتما
  • روز قبل ازمون

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    پ
    @f-seif-0 یه نکته کوچیک بگم، تست های غلطی رو که در طول هفته (۲ هفته) زدید رو مرور کنید. درسته که همون روز تست هارو تحلیل کردین و نکته شو یاد گرفتین، اما لزوماً تا روز آزمون و تا روز کنکور همه نکات سوالات غلط یادتون نمی‌مونه اگر مرور نشه. شاید نهایت تو مباحث مهم (قواعد عربی و زبان و دروس اختصاصی) ۱۰۰ تا تست باشه. خیلی که وقت نمیگیره، دوباره حلشون کنید ببینید واقعاً چند تارو یاد گرفتین. اینجوری از «اشتباهات پرتکرار» جلوگیری می‌کنید.
  • فیزیک!

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @bahare-rasouli برای یه دانش اموز کنکوری همونطور که اقای علیمرادی هم گفتن وقت خیلی مهمه و کم من خودم وقت داشته باشم که ندارم تا جای جاش سعی میکنم از هر دو استاد استفاده کنم برای همین بنظرم شما هم تا جایی که میتونین از استاد اصلی خودتون استفاده کنید تا زمان رو از دست ندید ولی هرجایی رو که متوجه نشدین میتونید برید و فقط فیلمای همون مبحث رو از استاد دیگه ای ببینید اگر وقت اضافه اوردید یا دارید هم که میتونید هرکاری بخواید بکنید
  • مشاور داشتن خوبه یا بد؟؟

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    R
    سلام عزیزم به نظر من تا جایی که میتونی خودت پیش برو البته به شخصیت هرکس مربوطه. اگر فکر میکنی خودت نمیتونی زمان و ... رو مدیریت کنی حتما مشاور بگیر. وگرنه مشاور کار خاصی برات انجام نمیده بنظرم.
  • کمک و راهنماییم کنید

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    GaladrielG
    @شقا-کرمی سلام دوست عزیز بله خیلیم امیدهست تو خوب بخون بیشتر از اونم میتونی بیاری :)
  • آینده تکنولوژی و آینده مشاغل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    Mahdi NodehiM
    سلام . این دوره ی مشاوره ای که آلا گذاشته که آقای محمد حسین مهرورزی زحمتشو کشیدن یه سوال برام ایجاد کرده که این آقا با این سابقه ی درخشان تو مهندسی هوا فضا اونم از دانشگاه صنعتی شریف چرا بعد گذشتن این همه سال برگشتن پزشکی کنکور دادن ایا آخر مهندسی کم فایده بوده براشون که رفتن و اینکه یه جورایی تباهی عمر شون بوده یا یه دلایل دیگه ای داشته؟؟؟؟؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
  • راهنماییم کنید‌

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Hhh HhH
    @دانش-آموزان-آلاء