Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • نظرتون چیه؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    Bahram 0B
    @mahdieh-anvary کلا کار درستی نیست ولی واسه کسی که جا مونده و وقت نداره تا ازمونش، باید از اون مطالب بزنه(یعنی ولشون کنه). ولی بعدا سر وقت باید برنامه بچینه و ببینه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
  • رشته های دانشگاهی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    GaladrielG
    @alireza-mousavi سلام رشته های خیلی خوبین برای فیزیو اگر بتونین وسایلش رو بخرین خودتون تهیه کنین میتونین خیلی راحت پول دربیارین و اینکه خب چون طرح نداره رشته خیلی خوبیه میتونین بعد اتمام درستون سریعا مشغول به کار بشین تو کیلینیکا اینا بینایی سنچیم همینطور رشته پرطرفدار و خوبیه درامدشم خوبه ولی فک کنم فیزیو بهتر باشه
  • درجا زدن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @سالار-باقری ریاضی تجربی دو جور پیله داره یکیش 12 تا ویدیو داره ( اونی که جزوه نداره) اونی که جزوه داره هم 25 تا ویدیو داره
  • لطفا راهنمایی کنید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    عسل عیسی پرهع
    سلام دوستان ابلاغیه آمده که کنکور 1402 تعغیر میکنه و معدل خیلییییی مهمه و دروس عمومی اصلا در کنکور نمیاد ما چقدر سوخته ایم اخه چون یکی از مشاوره ها هم گفته فوق العاده سختر شده
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • واکسن

41
    9 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    OverthinkO
    @derangسلام وقتتون بخیر من 2 روز پیش واکسن زدم اصلا عوارضی نداشتم و اینکه اصلا هم درد نداشت:relieved_face: .سینوفارم بود.
  • برنامه ریزی خوب عالی برا کنکور انسانی سال ۱۴۰۱

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    P
    @علی-سیاحی راه ابریشمی هستین؟
  • ماااااز

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    M MashhadiM
    @mobin-ide وای من الان دیگه ثبت نام کردم😅 من که خیلی پرسوجو کردم خیلیا گفتن خوبه انشاالله که همین طوره
  • کمک🤦‍♀🤦‍♀

20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    614 بازدیدها
    مریم ملک محمدیم
    @fatemeh-ma مرسی گلم❤️
  • معرفی

تجربی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    رضا لطیفی 0ر
    @anisa-armanfar سلام واسه فیزیک به آقای طلوعی هم حتما ی سری بزنید.
  • یازدهم تجربیم و دهمم رو خوب نخوندم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    رضا لطیفی 0ر
    @m-zamani-0 سلام، کاملا درک میکنم چون من همچنین تجربه ای داشتم....ولی نگاه کنید واسه کنکور الان یازدهم رو خوب بخونید در کنارش اگر وقت اضافه آوردید مثلا روزانه ۱ساعت اون رو واسه دهم بگذارید اگه هم وقت اضافه نیاوردید دهم رو تو تابستون بخونید...البته همه اینها نظر من بود.
  • پلکان چیه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    مهدی خسروی 0م
    @fatemeh-hosseini-3 احتمالا اسم لرنیتو رو شنیده باشید حدودا مثل لرنیتوعه آزمون ساز
  • آزمون سال قبل

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    عسل عیسی پرهع
    @sharllot برای ما هم اطلاعیه زدن اما زیرش هم نوشته که اصلا در نمره های مستمرتون تاثیری نداره
  • درسنامه با راهوابریشم و تست با خودم چطوره؟ لطفا راهنمایی کنید

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Mahdieh AnvaryM
    سلام دوستان من ادم خودخوانی نیستم یعنی نمیتونم خودم از روی درسنامه کتابها درسو یاد بگیرم و مسئله دیگه ای ک دارم اینه که گفتن همه تستارو ویدیوشو نگاه نکنید و فقط غلط ها و نزده هارو ببینیند ک درسته قطعا ولی چون وسواس مطالعاتی دارم و بعضی پاسخنامه ها اشتباهه و از طرفیم بعضی وقتا مجبوریم توی یک تست همه گزینه هارو تحلیلشو ببینیم حتی اگ اون تستو درست زده باشیم مخصوصا توی درس زیست یک تصمیمی گرفتم که توی شیمی و زیست از درسنامه ها و نکات توی درسنامه استفاده کنم ولی تست هاشو خودم از روی کتاب تستی که دارم بزنم و از ویدئوهای تست اگر فرصت شد استفاده کنم ولی واسه فیزیک فیلم های تستشم ببینم میخواستم ببینم کس دیگه ای هست ک همچین کاری کرده باشه و نتیجه گرفته باشه دیگه چه کاری کرده یا کلا توصیتون چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنم. @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @المپیادیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • مشکل از کجاست؟ من یا جامعه من؟!!

19
    12 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    855 بازدیدها
    OverthinkO
    @zahra-hamrang وایییی دقیقا منم یه چنین دوستی داشتم واقعا آدم ازدستش کلافه میشد.با این که دروغ هاش همش ضایع میشد ولی بازم از این کارش دست نمیکشیدو مصمم ترم میشد.واقعا نمی فهمیدمش:confused_face: :grimacing_face:
  • حذف مباحث

@زیست @یازدهم کنکور تجربی @کنکوری۱۴۰۱ راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    SharllotS
    @shqw-yeqq نه حذفیات فقط بعد عید بخون تا اون موقع شاید نظرت عوض شد ؛)
  • استفاده از درسنامه های راه ابریشم و تست زدن خودم از روی کتاب بدون فیلم چطوره؟

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    Mahdieh AnvaryM
    @mahdi-shokry سلام خب یعنی شما بازهم از تستای راه ابریشم و ویدیوهاش استفاده میکنید دیگه درسته؟ من میخوام کلا تست رو خودم بزنم
  • دانشگاه مجازی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    @hhh-hh [image: 1633971933795-screenshot_-_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg] نه من منظورم پیام نور نیست اگه تو این عکس نگاه کنید یه سری رشته ها را مجازی نوشته این با پیام نور فرق داره
  • یوتیوب و کالاف ؟

17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    یه چیزی دیگه اینکه شما میتونید تفریحاتی مثل بیرون رفتن، کتاب خونه رفتن، مسجد رفتن،صحبت با خانواده بازی با خواهر برادر کوچیکتر و... رو جایگزین کنین خیلی بهتره واقعا اینکه زندگی مون رو صرف انسان های زندگی مون کنیم ارزشمنده و خیلی هم لذت بخش.