Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • از کجا شروع کنم؟

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    maryam alizadeM
    @black-wo_olf منظورم پایه اس وگرنه دوازدهم و میشه رسوند.تازه پایه تو ازمون های قبل بوده خوندین من ازمون ها رو نداده بودم
  • تبدیل نظام قدیم به جدید

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @mohammad5214 اره امسال سال اولشِ ک تطبیق میدن
  • روزی یک درس

193
    0 رای ها
    193 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @r-sh درخدمتم :)
  • عدم‌ثبات در مطالعه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    بیک آقا نوینب
    @هانیه-عرب سلام. خوبید؟من هم مثل شما بودم همیشه دل گرفته بودم تو خودم میرفتم و ... ولی یه چیز فهمیدم . بزارید براتون یه مثال بزنم . وقتی یه فردی اسباب بازی درست می کنه کنارش یه کاتالوگ هم میزاره . که این اسباب بازی چطور چیزی هست . تازه تعریفش هم می کنه که ببینین چی ساختم . و در ضمن سازنده اسباب بازی وسیله ای رو که ساخته خیلی دوست داره . خدا هم وقتی ما رو افرید خیلی برا فرشته ها تعریفمون کرد گفت یه چیزی میسازم درجه یک . فرشته ها نفهمیدن چون درکی از مفهوم خارق العاده بودن نداشتن . اره ما خارق العاده ایم . هر چه قدر که به خدا نزدیک تر بشیم حالمون بهتر میشه . من نمیگم عاشق خدا باشید نه نمیگم . من میگم شما معشوق خدایید . من میگم خدا عاشق شما هست . میگی نه میگم کی به عشقش این همه محبت میکنه که خدا به من و شما کرده . میگید چی ؟ میگم پدر و مادر . خونه . دوستان خوب مثل همین انجمن الا . اعضای سالم و هزار تا هزار چیزه دیگه که خود شما از من بهتر میدونین . وقتی از اسباب بازی طبقه کاتالوگش استفاده نکنن چی میشه ؟ بله درست حدس زدید . اسباب بازی خراب میشه . داغون میشه . دل گیر میشه . انگار اصلا حالش خوش نیس . هی بهش رنگ های خوب خوب میزنن . شب تا صبح باهاش بازی میکنن که حالش خوب بشه . وای حالش خوب نمیشه چون طبق کاتالوگ ازش استفاده نشده . خدا خیلی دوستون داره . عاشقتونه . از رگ گردنتون بهتون نزدیک تره . خدایی که به چینش دانه های انار هم وقت گذاشته و دقت کرده به حال معشوقش دقت نمیکنه ؟ دور شدن عاشق از معشوقش تاثیرش رو تو زندگی ما میزاره . حالمون خوب نیس . همیشه به بهانه ای بد حالیم و ... . تا حدی میدونم چه حالی دارید من هم تو این حال بودم و بعضی وقتا باز اینطوری میشم . خیلی حس بدیه . هر وقت دلم میگیره می فهمم از خدا دور شدم . زود به خودم میام میگم خدا عاشقمه . چه خوب . از دست خدا بالاتر که نداریم . داریم ؟ از خدا قدرتمند تر داریم ؟ نداریم که . پس به خدا اطمینان داشته باشیم کارهامون روبه رو میشه . کافیه حرکت کنید تا خدا برکت بهتون بده ... . موقع کم انگیزگی به اینده خیره شید . به اخرش فکر کنید که چه اتفاقات اعجاب انگیزی میتونه براتون رخ بده . به شرطی که تا اخرش بازی کنین ... .
  • مشکل در تست زنی زیست

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    620 بازدیدها
    دریا دریایید
    ببین همینطور که دوستات گفتن مشکل تو عدم تسلط تو مفاهیم و مطالب کتابه اولین قدم اینه که تو خوب کتاب رو یاد بگیری بعد بری سراغ تست و برای تست زدن اول با تست هایی شروع کن که جنبه ی حفظی دارن تا با زدن شون مطالب برات مرور بشه بعد سراغ تست های مفهومی و در آخر ترکیبی برو از حافظه تصویریت برای ثبت شکلا تو ذهنت استفاده کن و بار ها و بار ها متن کتاب درسی رو بخون جای اینکه بشینی ۱۰ بار درسنامه ی فلان کتاب رو بخونی خود کتاب درسی رو ۱۰ بار بخون در آخر هم بعد از زدن تست ها پاسخنامه رو کامل بخون و اگه نکته ای تو تست بود که دوسش داشتی یا مهم بود تو حاشیه ی کتاب درسیت یا کتاب تستت بنویس موفق باشی :))
  • انتخاب مشاور

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    442 بازدیدها
    Aida MiA
    @mhd-a علیرضا افشارو چطوری میتونم پیدا کنم؟
  • برنامه ریزی باید چگونه باشد؟

32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    568 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @aban در برنامه ریزی باید چگونه باشد؟ گفته است: ببخشید لینک درست اینه https://alaatv.com/c/6319 👆👆این کلیپ رو دیدید؟! بله واقعا خیلییییی مفید بود.واقعا ممنونم.این کلیپ تو سایت الاء هم هستش؟ بله دیگه مگه به آدرس سایت دقت نکردین؟ این کلیپ برای سایت آلاست خواهش میکنم خوشحالم که براتون مفید بوده همه باید از آلا ممنون باشیم اره واقعا
  • همگام شدن با راه ابریشم و......

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    aaa bbbA
    @sevda-1400 در همگام شدن با راه ابریشم و...... گفته است: سلام بچه ها خوبین :eye: :eye: بچه ها من نمیدونم چجوری برنامه بریزم که با گزینه دو و فرسنگای راه ابریشم همگام بشم سردرگم هستم و این عقب موندن ازبرنامه ناامیدم کرده البته راه ابریشم با برنامه گزینه دو یکیه اما بازم عقب میمونم به نظرتون چیکار کنم!؟؟؟؟:downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • نحوه مطالعه کردن...ضروری...مهم..چی جوری؟!!!!

حل نشده
    9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    ALI_ASHA
    @1381sahar :heart_suit: :heart_suit: :heart_suit:
  • موضوع حذف شده است!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
  • انگیزه شیمی خوندن ندارم

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    I
    @امیررضا-فلاح-نژاد در شیمی گفته است: @kosar-mahmoudi در شیمی گفته است: @امیررضا-فلاح-نژاد ممنون ک واقعا کمک کردین بیشتر نسبت بهش بی تفاوت بشم😅😅 مگه همینو نمیخواستی؟ مطمئنم همینو می خواست🤣🤣🤣
  • استرس دوباره!؟

22
    3 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    .1381sahar.
    مرسی از همگی (: والا خودم هم نمیفهمم چرا وقتی دارم عین چی میخونم باز از این مزخرفات میگم /: هنوز خیلی مونده واقعا من نمیدونم نگران چی ام انگار دوست دارم اصلا دوست دارم بگم نه نمیشه مغز آدم یه مرگیش هست واقعا ما در حال جنگ با مغز خودمون هستیم ممنون
  • دروسی مثل محیط و زمین و ...

سوال مشاوره ای مشکل مشاوره ایی
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    aaa bbbA
    @taha-yousefzadeh خواهش میکنم موفق باشین🙂🌹
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • کنکور سراسر با مدرک کار دانی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    D
    @مهشید-غضنفرآبادی در کنکور سراسر با مدرک کار دانی گفته است: @d-fateme-r مطمئنی؟؟؟!!! بله میتونید دفترچه ی کنکور ۹۹ رو ببینید
  • هندسه

هندسه
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Artin AsadiA
    @مهرداد-غلامی و علیکم السلام فقط همینو بگم که گذشتن از هندسه دهم و یازدهم عواقب سنگینی داره! شاید حجم کوچیکش گولت بزنه و فکر کنی بیخیال چیزی نیست.. که البته واقعا هم چیز خاصی نیست (آسونه) اما بگذری ازش بهت ضربه میزنه همین الان وقت داری بنظرم بشین دهمو یازدهمو زود جمع کن تموم شه
  • مدرسه بزرگسالان

منتقل شده مدرسه بزرگسالان امتحان ترم
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    472 بازدیدها
    روح اله فتحیر
    همشو از کتاب‌ میدن دیگه یعنی رويه سؤال ها یا اعداد رو عوض نمیکنه که
  • فارسیی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها