Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • خرید کتاب

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    محمد همایونم
    @erfan-matlabi دینی درسنامه:سفیر خرد دینی تست:میکرو طلایی ادبیات:آبی جامع قلمچی عربی:جامع خیلی سبز زبان:شهاب اناری مبتکران حسابان و ریاضی:ریاضی1،حسابان1،حسابان2 نشر الگو(تست) فیزیک:میکروطلایی شیمی:خیلی سبز آمار و احتمال و گسسته:جامع خیلی سبز آمار و احتمال و گسسته(تست) هندسه:(مطمین نیستم)یا نشر الگو(تست) یا خیلی سبز
  • زیست آلا

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    مبین رحمتیم
    @mahdi-r-0 بدون شک استاد موقاری موفق باشین😉
  • سردرگمی در دروس کنکور و مدرسه🤦‍♀️

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    سارا Mس
    @امیرمحمد-یوسفوند ممنون از پاسختون... من دهم هستم و میخوام از الان کنکوری بخونم... منتها از برنامه مدرسه عقب میفتم....چون وقتی هم برای تست باید بذارم.....و درنتیجه از درس های مدرسه عقب میوفتم...و همین موجب استرس میشه... و اگرهم در کلاس های شاد حضور نداشته باشم ....غیبت حساب میشه ومیگن نمره کم میکنن. و اینکه نمیدونم کلا زیاد اهمیت بدم به مدرسه....یا ن.... و برنامه خودم رو اجرا کنم...
  • حرف بقیه💔

73
    2 رای ها
    73 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    نازنین جمالین
    مرسی از همه واقعا ممنونم⁦❤️⁩🌹
  • ⭕مشاور کنکور ⭕

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    486 بازدیدها
    M.ba78M
    بله لطفا ایدی توی انجمن نزارید ممنون که ملاحظه میکنید🌹
  • امتحان نزدیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    Alireza YousofvandA
    @mohammad-javad-mo-ja حداقل با دور تند هم شده ببین اما جزوه ها رو هم یه تورق بزن
  • مشاوره خوب؟

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    429 بازدیدها
    D
    @ali_ash در مشاوره خوب؟ گفته است: من خودم دوازدهم تجربیم پیش مشاور خیلی رفتم ولی نتیجه گرفتم همشون بدرد نمیخورن هیچ کسی توی دنیا نمی تونه بهتر از خودت برای خودت برنامه بریزه این فایل رو دانلود کن به من که خیلی کمک کرد امیدوارم برای توهم اینطور باشهدفتر برنامه ریزی.pdf @0-0ftm
  • هدفتون رو چطوری یافتید؟

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    HAMID AZH
    ببین چه کاریو خیلی دوس داری و واس انجام دادنش ذوق و شوق داری همه جانبه هدفتو انتخاب کن
  • صفر کیلومتر، از آبان تا تیر!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    Mostafa Mostafavi NiaM
    @hamid-az به نام خدای معجزه ها سلام دوست من امیدوارم هرجا که هستی سرحال و تندرست باشی ببین رفیق اصولا هیچ چیز نشدنی نیست اگر تو حتی فردا کنکور داشته باشی و تازه بخوای لای کتابو باز کنی بازهم باید انگیزه داشته باشی چون ممکنه چیزی که میخوای بخونی همونی باشه که فردا تو کنکور میاد حالا چه برسه به اینکه هنوز 8 ماه فرصت باقی مونده ببین دوستم قبول داری خدا خدای معجزه هاست ؟ آیا به نظرت زنده نگه داشتن حضرت موسی در تو دل نهنگ نشدنی هست یا اینکه یه نفرو تو 7 یا 8 ماه زیر ورو کنه؟ خیلیا بودن که حتی 4 ماه مونده به کنکور شروع وتونستن رتبه 1 بشن (رستگار رحمانی رو سرچ کن تو اینترنت ) باور کن رتبه 1 کنکور شاخ ودم نداره ! هر روز که از خواب پامیشه داد نمیزنه دوووووست دااااارم زندگی روووووووو!!!! رتبه 1 خیلی معمولی تر از چیزیه که ما فکر میکنیم فقط یه چیز دیگه هم بهت بگم به عنوان یه دوست ببین این مسیر به هیچ وجه ساده نیست ولی تو با 8 ماه سختی میتونی یه عمر با عزت زندگی کنی !!! امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کرده باشم
  • تلاش برای نوشتن یه برنامه جامع و مفید

28
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    romisaR
    @dr-agon حله چه خوب شد که تاپیک زدی😊
  • پریدن یا نپریدن... مسئله این است

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    FaMiF
    @mohammad-gando سلام بزرگترین اشتباه رو میکنید اگر برید اول اختصاصی بزنید. کنکور اول دفترچه عمومی رو میدن و بعد که اون تموم شد دفترچه ها جمع میشه و دفترچه اختصاصی رو میدن.اون موقع شما چطور میخوای بری اختصاصی بزنی و بعد عمومی! هرگز این کار رو نکنید
  • کتاب کمک درسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    مبین رحمتیم
    @armin-m-0 سلام میتونین به تاپیک های مربوط به بخش انتخاب منابع مراجعه کنین
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • مشاور

35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    524 بازدیدها
    aaa bbbA
    @شهرام-شرفی توی اینترنت اسمشو بزن میاد
  • سردرگم

قفل شده است حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    D
    @m-ba78 ممنونم اگ میشه لطف کنید قفل کنید تاپیک رو چون حل شد
  • فیلم آموزشی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    ALI_ASHA
    @prvane-b نه فرق انچنانی نداره اصل مطلب یکیه من خودم تمام کتابای دهمم چاپ 97 و از فیلمای 99 استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم
  • پزشکی ارتش و بقیه الله

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    Amir Hossein RahtalabA
    @mobin-esmailpour احتمالا شرایطش رو نمیدونم. باید از مشاور ها بپرسی
  • انیمیشن

105
    3 رای ها
    105 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    م
    @r-sh میتونید از تستهای پوششی،مرور آخرشب،آخرهفته و پیش از آزمونتون کمک بگیرید اینطوری مطمئن میشید که درس رو یاد گرفتید و فراموشی اون دروس هم دیگه کمتر اتفاق میفته و بجاش از تایم اصلی که میگید دقیق و با وسواس میخونید کاهش بدید..
  • سردرگمممم،میان برنامه ها گم🤔

مشاوره سوال مشاوره ای برنامه ریزی کنکور۱۴۰۰
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    774 بازدیدها
    Pouya HeidariP
    @mahdi-mirzayi سعی بکن با هم بخونیشون اگه نتونستی دوازدهم اولویتت باشه
  • شک به راه

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها