Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • خرید کتب نظام جدید!

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    AlphabetA
    https://www.heyvagroup.com/shownews/5488/ثبت-نام-کتاب-های-درسی.html به این سایت هم یه سر بزنید. اگه بشه به صورت رسمی کتاب سفارش داد که خیلی بهتره:backhand_index_pointing_up:
  • چرا فیزیک دوازدهم آلا

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    AlphabetA
    @Hadis-Esmati خواهش میکنم
  • انتخاب رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    maryam111M
    سلام ببینید دستگاه سازمان سنجش از رتبه یک شروع میکنه میبینه اولویت هاشو ۱ ۲ ۳ ... بعد خب معلومه که همه صندلیا خالیه اولین انتخابش رو قبول میشه بعد به ترتیب رتبه ها میاد پایین مثلا میرسه به رتبه ۵۰۰ اولویت های اون رو چک میکنه اولین اولویتی که صندلی خالی داره قبول میشه مثلا ۱ ۲ ۳... مثلا ۱و ۲ رو صندلیا پر شده این اولویت سومش رو قبول میشه نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه😑
  • به نظرتون درسته؟

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    maryam111M
    @Hadis-Esmati در به نظرتون درسته؟ گفته است: @maryam111 بابت راهنمایی خیلی خیلی متشکرم🌻🌻🌻🌻 قربونت عزیزم❤موفق باشی🙂
  • کنکور تجربی 1401 برای فارغ التحصیل کاردانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    AlphabetA
    @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین
  • هوشبری؟

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    645 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @N-n-good پس میتونه جزو معیارام باشه :))
  • رتبه قبولی دانشگاه فرهنگیان

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    D
    @عمار-دانش سلام نه متاسفانه کسی رو نمیشناسم @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • رشته های با سوابق تحصیلی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    RMoiylaadR
    سلام بچه ها کسی راجب این رشته ها اطلاعی داره؟ رشته ها آینده شغلی داره؟ بازار کاراش چجوریاس؟ @دانش-آموز-کنکوری @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @ادمین
  • انتخاب رشته پیش کی یرم؟

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    honeyghandhastigh8190 GhH
    @saba-zarei ی جز اینستاگرام استاد دیگ چ جوری میتونم به استاد دسترسی داشته باشم؟؟؟استاد تو موسسه خاصی مشاوره نمیدن جز الا؟؟؟؟
  • 1400 یا ۱۴۰۱؟؟😉

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    maryam111M
    سلام شما به هیچ عنوان حق فکر کردن به ۱۴۰۱ رو نداری به هیچ عنوااااانننن مورد داشتیم بعد عید شروع کرده و رسیده پس شما هم میتونی اینکه تابستون رو از دست دادی اصن مهم نیست عیبی نداره.. تو گذشته رو نمیتونی برگردونی ولی تاجایی که میتونی باید بری جلو و آینده رو همین امسال بسازی اصلا دیر نیست واسه شروع اصلا کم کم شروع کن به خوندن و به مرور زیادش کن هر روز حتی شده ۴ ساعت بخون و به مرور اینو زیادش کن نگران هیچی هم نباش :)
  • جمع بندی دهم در یک هفته؟!

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Yasaman-Eshaghi منم همینو بهتون گفتم 1 دونه بدین اشکالاتونو تو 2 روز حل کنین بعدش ازمون بعدی
  • سردرگم😭

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    D
    @Masih-shirdel در سردرگم😭 گفته است: سلام دوست من اولین گزینه ای که نباید ناراحتش باشی افت تحصیلی سال دهم هستش چون حجم کتاب ها به شدت نسبت قبل بیشتر میشه ولی میشه جبرانش کرد فقط کافیه ساعات مطالعه تو دو برابر کنی که سخت نیست فقط 2 روز یکبار یک ربع به زمان مطالعه ت اضافه کن حتی اگه ساعت مطالعه ت باشه 2 ساعت بعد 16 روز میشه 4 ساعت!!! گزینه دوم اینه که گاجینو رو تمدید نکن من برای سال یازدهم خریدم ولی کیفیت آموزشی آلا خیلی بهتره و پر بار تر گزینه سوم در باره کتاب هات کتاب های سیر تا پیاز که خیلی توسط معلم ها هم پیشنهاد میشه یه مشکل داره که اصل مطلب رو به نظرم بزرگ کرده و زیاد به جزییات نپرداخته برای همین زیاد با جزوه هاش حال نمیکنم ولی در عوض کتاب های خیلی سبز جزوه های خوبی دارن که با خوندن جزوه اونها و زدن تست های سیرتا پیاز برنامه خوبی بچینی البته اگه کتاب های سیرتا پیاز نخریدی و از گاجینو میبینی بهتره که تهیه نکنی و به جاش از کتاب های خیلی سبز یا میکرو طلایی های گاج رو تهیه کنی گزینه چهارم در باره نوشتن برنامه که کاملا شخصیه و بستگی به توانایی خودت داره مثلا اگه تواناییت 2 ساعته میتونی به صورت مثلا 3تا 40 دقیقه بچینیشون و استراحت هم زمانش به خودت بستگی داره ولی نباید بذاری مغزت تو تایم درس سرد کنه و موتورش خاموش شه!! در اخرم به شدت وقت داری تا کمبود هاتو جبران کنی من خوم دانش آموز دوازدهم ریاضی ام اگه جای تو بودم دروس اختصاصی رو کمی جلو تر از مدرسه جلو میرفتم و در طی سال تمام ذروس عمومی و اختصاصی دوره اول دبیرستان رو مرور میکردم تا کمبودی برای یاد گرفتن نداشته باشم موفق باشی جمله اولش رو خیلی ها درک نمیکنن اما تو درک کن و تلاش کن برا پیشرفتت دست از تلاش نکش اما افت طبیعیه @معین-بابازاده-0
  • آیا میشه موفق شد(کنکور ۱۴۰۰)

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    Masih shirdelM
    @دیوار ممنونم از راهنماییت پس به نظرم از کتاب خیلی سبز برای منبع قرار بدم و از قلمچی و گاج به عنوان منبع تست و مرور استفاده کنم
  • کنکور انسانی 1400

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    YARA AY
    @یسنا به نظرم فعلا با فیلم هاییکه توی بخش محتوای پیام رسان شاد هست پیش برید تا کلیپ های آلا حاضر میشه. یا سایت پادرس
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • شروع برای المپیاد فیزیک؟؟؟؟؟؟

فیزیک - یازدهم
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    Aidin RoA
    @Bio ممنونم
  • نمی‌دونم چیکار کنم!!!

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    FragileF
    ی برنامه کامل و منسجم ک درکنار یازدهم.دهمم بخونین
  • کنکور۱۴۰۰

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    440 بازدیدها
    FragileF
    @نگین-وهاب-مقدم در کنکور۱۴۰۰ گفته است: @Fragile اره ولی برا شما اسون تره اگه بخونید چون شما مطالب بیشتری رو خوندید برا ما حذف کردن @s-hosseini
  • چیکار کنم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    S
    @Fatemeh-Latifi سلام مورد موارد مشابه شما زیاد بحث شده ، شما میتوانید که با جستجو در همین فروم ، این موارد را پیدا کنید ولی اگر سوال جدیدی داشتید میتوانید که یک تایپیک ایجاد کنید و سوالات خودتان رو بزارید
  • رتبه مکاترونیک

مکاترونیک
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    AlphabetA
    @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین