Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • مشاور... آری یا خیر؟

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    FragileF
    @امیرمحمد-مطهری در مشاور... آری یا خیر؟ گفته است: باسلام ایا به دانشجویان هم مشاوره میدهیدباتشکر اینجا مشاوره نمیدن اینجا اگ سوالی باشه میپرسین کسی بلد بود جوابتونو میدن
  • اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    @Dr-Rashidi در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است: @Narges-MZ1680 در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است: @Dr-Rashidi ممنون ازتون توضیحات کاملی بود 🌹 موفق باشی😊 سلامت باشید هم چنین😊
  • اولین خلاصه نویسی☺

حل شده
    52
    3
    5 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @بتول-سعادت-نیکو :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • تجربی یا هنر

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @reza_12tajrobi ممنون🌹
  • آزمون علوم ورزشی

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    D
    @Name-is موفق باشی 🌷
  • برای کنکور از کی شروع کنیم

کنکور
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    f.noori7979F
    @امیر-امیدی دروس اختصاصی و عمومی که تو کنکور ازشون سوال میاد همه رو باید بخونین و با توجه به ضریبی که دارن بهشون اهمیت بدین زمین که ضریبش تو زیرگروه1 صفره تو هفته 1.5-1 ساعت براش وقت بزارین و تو آزمون هم 10-5 دقیقه از زمانشو صرف خودش بکنین بقیشو برای دروس دیگه استفاده کنین
  • آزمون عملی هنر

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    Fa DF
    @اکالیپتوس متشکر🙂🥰
  • درصد 99

48
    2 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    emad ansariE
    ادبیات 44 عربی 84 دینی 72 زبان 48 ریاضی 25 زیست 45 فیزیک 33 شیمی 25 منطقه 2 ... لطفا بیاید بگید درصداتونو @دانش-آموزان-آلاء
  • کدوم آزمون ؟؟🤔🤔

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    695 بازدیدها
    Yasaman EshaghiY
    @reza_12tajrobi ببخشید ، ولی من خیلی هارو دیدم که کنکور ۹۹ براشون مث آب خوردن بود ، و میگفتن سطح سوالاتش از قلم چی پایین تر بود 😏
  • بی دقتی

4
    4 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    SEPEHR ALIZADEHS
    استاد حاجی زاده حرف قشنگی به من زدن در این بارع بهشون گفتم که استاد من خیلی بی دقتم، گفتش احتمالا نتونی کاریش کنی ولی چیزی به نام استرس نداشتن دقت نداشته باش، مشکل رو دو تا نکن!
  • فارسی ۳

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    I
    @H_R کلا ادبیات درس جذابیه برای من🤗🤗اگه بتونم تو اوقات استراحتم یا بیکاریم میشینم میبینم😍
  • بازنویسی جزوه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    M
    @Dr-Rashidi در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Dr-Rashidi در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Fragile در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Fragile در بازنویسی جزوه گفته است: چرا بازنویسی کنی عاخه؟؟؟ نمیتونی بخونیشون؟ چرا.تقریبا 95 درصدش قابل خوندنع! پس الکی تایم نزار بعد کنکورت نگاشونم نمیکنی میگم جزوات تفتان کامل هستن؟یعنی همه مباحث کتاب رو پوشش میدن؟ یا اینکه فقد نکات مهم اخه میخوام اخر امسال استفاده کنم تفتان جزوه نمیده فقط تست میده زیستشو که دیدم جزوه داشت فیزیکش نداره اره
  • چگونه به سوالات آزمون جواب بدهیم؟

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    AmirbernosiA
    تو عمومیا معمولا با درسی که آدم توش قویه شروع میکنن تو اختصاصیا هم برای تجربی بیشتریا اول زیست بعد شیمی بعدم ریاضی یا فیزیک بعضیا هم طبق دفترچه پیش میرن حالا چون اول راهین ترکیبای مختلفی رو امتحان کنین، با 3 4 بار تمرین میشه فهمید که بهترین ترکیب برای شما چیه
  • نگارش و آزمایشگاه

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Nazanin-Jamali در آیا گفته است: @دریا-دریایی آخه یه مقاله خوندم گفتهبود یه سال اومده یه مقاله خوندم گفته بود نیومده گیج شدم مرسی⁦❤️⁩🌹😘 نه تو کنکور ما که نبود 🌷
  • تخفیف ۸۰ درصدی راه ابریشم برای خانواده های بی بزاعت مالی

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    B
    سلام دوست عزیز :) این تاپیک میتونه کمکتون کنه:blossom: https://forum.alaatv.com/topic/20917/طرح-پرچم-آلاء-چی-هست موفق باشید:dizzy: :dizzy:
  • یه سوال یه کمک

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @M-Tg هر روز ساعت مطالعتو افزایش بده مثلا روزه یک ساعت کم تر بخواب و بجاش درس بخون اگه بخوای یه دفعه کنار بزاریش دوباره بعد یه مدت بر میگردی سر خونه اول
  • الان شروع کنم یا مهر؟🤔

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Soheil-Mo200 سلام تو دوران کنکور همیشه نباید منتظر موند که شرایط ایده آل بشه خیلی مباحث هست که نیاز به فیلم دیدن ندارن تو این مدت میشه بخونینشون( این فقط یه پیشنهاده ولی تنها کسی که از وضعیتتون خبر داره خودتونین و فقط خودتون میتونین بهترین تصمیمو برای این زمان باقی موندتون بگیرین) موفق باشین:slightly_smiling_face:
  • میخواد تیزهوشان قبول بشه....

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    659 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    @amirh_hmyf @Bio @elham-maleki @Dr-Aryan @Fatima-jafari @mahla-bpz @SenPai @خانوم-_دوست_داشتنی @Z-H-Z @First ممنونیم از همگی 🌹🌹🌷🌷🙏🙏
  • حضوری یا مجازی؟

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    romisaR
    @Mitra-Haji سلام بستگی به مدرسه داره خود من مدرسه رفتن بهم انگیزه درس خوندن میداد با اینکه مدرسمون از لحاظ آموزشی عادی بود
  • راهنماییی چه کتاب تستی؟

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Ghbcx-Cdhvc در راهنماییی گفته است: سلام ببخشید برای دهم تجربی چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ عموم این انتشاراتی که بچه ها معرفی کردن برای دهم هم هست یعنی از همین انتشارات پایه اش رو بگیرید