Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • تخفیف ۸۰ درصدی راه ابریشم برای خانواده های بی بزاعت مالی

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    B
    سلام دوست عزیز :) این تاپیک میتونه کمکتون کنه:blossom: https://forum.alaatv.com/topic/20917/طرح-پرچم-آلاء-چی-هست موفق باشید:dizzy: :dizzy:
  • یه سوال یه کمک

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @M-Tg هر روز ساعت مطالعتو افزایش بده مثلا روزه یک ساعت کم تر بخواب و بجاش درس بخون اگه بخوای یه دفعه کنار بزاریش دوباره بعد یه مدت بر میگردی سر خونه اول
  • الان شروع کنم یا مهر؟🤔

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Soheil-Mo200 سلام تو دوران کنکور همیشه نباید منتظر موند که شرایط ایده آل بشه خیلی مباحث هست که نیاز به فیلم دیدن ندارن تو این مدت میشه بخونینشون( این فقط یه پیشنهاده ولی تنها کسی که از وضعیتتون خبر داره خودتونین و فقط خودتون میتونین بهترین تصمیمو برای این زمان باقی موندتون بگیرین) موفق باشین:slightly_smiling_face:
  • میخواد تیزهوشان قبول بشه....

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    @amirh_hmyf @Bio @elham-maleki @Dr-Aryan @Fatima-jafari @mahla-bpz @SenPai @خانوم-_دوست_داشتنی @Z-H-Z @First ممنونیم از همگی 🌹🌹🌷🌷🙏🙏
  • حضوری یا مجازی؟

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    romisaR
    @Mitra-Haji سلام بستگی به مدرسه داره خود من مدرسه رفتن بهم انگیزه درس خوندن میداد با اینکه مدرسمون از لحاظ آموزشی عادی بود
  • راهنماییی چه کتاب تستی؟

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Ghbcx-Cdhvc در راهنماییی گفته است: سلام ببخشید برای دهم تجربی چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ عموم این انتشاراتی که بچه ها معرفی کردن برای دهم هم هست یعنی از همین انتشارات پایه اش رو بگیرید
  • بحران فکری ذهنی! من عقبم یا اشتباه میکنمم؟!

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    marvaM
    سلام خودتو با کسی مقایسه نکن اما اگه میخوایی یه برنامه منظم داشته باشی بهتره با برنامه ازمون پیش برین مثل گزینه دو وقلمچی
  • کمبود تایم!!

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    romisaR
    @Alireza-abdi در کمبود تایم!! گفته است: @romisa قرار دادم سعی می کنم تکمیلش کنم کل فیزیک 2 بعد بقیه دروس جزوه ها اماده است چون دارم دوازدهمو می بینم وقت نمی کنم زود تر بزارم :folded_hands: شما تا همین جاشم لطف زیادی کردین مطمئنم بچه ها درک می کنن🙂🙏
  • نحوه خواندن درس فیزیک

تجربی فیزیک تجربی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @AMIR-6 در نحوه خواندن درس فیزیک گفته است: بچه ها فیزیک رو کتاب تست میکرو دارم تست های غلطم رو ک میخوام تحلیل کنم تو خوده کتاب تست بنویسم به نظرت یا تو یه جزوه جدا از اون؟ شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟ سلام وقتون بخیر توصیه من برای مطالعه فیزیک ابتدا متن درس رو کامل مطالعه کنید و تمرین های کتاب رو حل کنید و هم زمان خلاصه نویسی ام داشته باشید سپس پس از پایان هر مبحث یه دور فرمول هاتون رو مطالعه کنید و شروع به حل سوال کنید اگر باز مشکل دارید می تونید فرمول خارو نگاه کنید و سعی کنید با داشتن فرمول ها مسائل رو حل کنید بعد از مدتی از هر مبحث تست زمان دار بزنید یعنی زمانی رو برای خود مشخص کنید و سعی کنید به همه تست ها توی اون تایم پاسخ دهید
  • سرو و صدای مزاحم | استفاده از گوش‌گیر، خوب یا بد؟

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    547 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    @dlrm مرسی از اینکه نظرتو باهام به اشتراک گذاشتی اطلاعات خیلی خوبی بهم دادی🙏🏼💕 موفق باشی🌸
  • مشاوره تلفنی

مشاور مشاور آموزشی مشاوره تحصیلی
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    491 بازدیدها
    B
    @81Sobhan :blossom: @asma-kiani :yellow_heart: @maryam111 :yellow_heart: سلام بچه ها :grinning_face_with_big_eyes: :victory_hand_light_skin_tone: روزتون بخیر:sparkles: میشه لطفا شماره منشی آقای امینی راد رو برام بفرستید:rose: :rose: ممنونم:hibiscus: :hibiscus:
  • از کی برای کنکور بخونیم؟

40
    5 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    @رها-رهایی گفتین امسال یازدهمی هستید. پس زمان زیادی تا کنکورتون دارین. امسال فقط مباحث دهم همراه با یازدهمی که میخونید پیش رو دارین. یعنی هر جور درس بخونین به شرط اینکه منظم باشه تا سال آینده مباحث دهم و یازدهم رو به راحتی میتونین جمع کنین. اما مهم اینه که طوری بخونین و تست های کلیدی و مهم رو جمع کنین که دیگه دوباره کاری در سال کنکورتون نشه. و واسه سال آخر، دوازدهم رو دارین که باید خیلی روش وقت بذارین و آزمون های منظم که حداکثر هر دو هفته یک بار باید بدین تا علاوه بر تثبیت مطالب، روی مدیریت وقت و سرعت عمل تونسته باشین کار کنین. مطمئن باشین موفق میشین به امید خدا.
  • تجربی/یازدهم/شروع

83
    1 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @سجاد-موسوی حجمش زیاده درست ولی واقعا شیمی پایتون قوی میشه درسنامه هاش عالیه تستاشم همینطور
  • دهمو بخونم یا یازدهم؟

منتقل شده مشاوره تحصیلی
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    romisaR
    @وحید-بارانی سلام‌من نظرم اینه مباحثی از یازدهم که پیش نیاز لازم دارن رو با هم بخونید مثلا تابع دهم‌رو قبل از تابع یازدهم مثلثات دهم قبل از مثلثات یازدهم و مباحث زیست جاهایی مثل انواع بافت ها رو اول بخونید باقی مباحث که پیش نیاز نیست لابه لای مباحث یازدهم مطالعه بشه پس جمع بندی حرفم این شد: اول پیش نیازهای هر فصل از یازدهم ، بعد همون فصل از یازدهم . بعد فصلای غیر پیش نیاز دهم لابه لای بقیه
  • راه ابریشم ریاضی تجربی برای دهم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    Amin RmA
    @M-an اها . خیلی ممنون
  • مشاوره

یازدهم تجربی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Alireza NoroziA
    سلام من یازدهم تجربی هستم و برنامه مطالعه ندارم میشه یک برنامه برام بنویسید
  • فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄

26
    4 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    zzz rZ
    @0-0ftm در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است: @zzz-r amazing 😂😂💖🤦👌 😂😂😂😂
  • درسای دهم انسانی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    YARA AY
    @roghayeh-yousefi 🌹🌹
  • خریدن راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۱

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    @فاطمه-موسوی-0 در خریدن راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۱ گفته است: @Zahra-Ansaryfard ممنون از همتون ❤ 🌹
  • امتحانات

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @SEPEHR-ALIZADEH بله پس میانگین اثری نداره....