Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • مشکل حفظیات شیمی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    K99_DrK
    @پشمک2 من مشکلی نداشتم!!!!:face_with_rolling_eyes:
  • مشکل در ثبت اطلاعات هنگام ثبت نام کنکور

قفل شده است
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    lnzL
    @ادمین ممنون میشم تاپیکو حذف کنید
  • از الان برای رشته پیراپزشکی؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    romisaR
    @reza-m1999 یه سری مباحث مشخص کنید و رو اونا تمرکز کنید زرد اختصاصی و زرد عمومی حتما کار شه به عمومی ها و درس زیست خیلی توجه کنید از بقیه درسا هم یه فصلایی رو مسلط شید و اونا رو بخونید
  • بین کاربرد مشتق و هندسه کدومو بخونم؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    mahdi7d1M
    من سه ساعت وقت گزاشتم برای 50 تا تست تالس ولی توی آزمون سنجش یه سوال از تالس اومد که نتونستم حلش کنم(البته دیدم وقت زیادی ازم می گیره) که این برام ضد حال بود و فهمیدم چرا بقیه هندسه رو ول می کنن. اصولا هندسه حلش مسیر مشخص و معلومی نداره و هرچقدر م تمرین کنی ممکنه حتی سوال ساده ای هم رو که بدن نتونی راه حلشو پیدا کنی. اگه حد و مشتق و کاربرد مشتق به هم مربوطن و اگه خود مشتق رو بلد باشی نباید زیاد کاربدش برات سخت باشه همم اینکه با خوندن کاربرد مشتق خود مشتق هم برات مرور و تثبیت میشه. من خودم قید تست هندسه رو زدم فقط قضایا و فرمول هاشو میخوام یه نگاهی بندازم که اگه سوال راحت و معقولی ازش بدن از دستش ندم برای همینم یه خلاصه کوچیک از هندسه نوشتم و اونو میخونم.
  • یازدهمیا روش خوندن شیمیتون چطوره

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    saraa.66S
    @Dr-Mahbube سلام میشه ادرس سایتشونو بگید؟
  • امتحان نهايي يا كنكور؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    H
    من با "نهایی" یا "کنکور" مشکل دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: باور کنین این دو مسیر جداگانه ای ندارن از هم،طوری نیست که اگر برای امتحان تشریحی بخونین به حل تست ـتون ضربه بزنه. خیلی فرصت عالی ـه اتفاقا. من همین موقع ـها وضع درسی ـمو بهتر کردم. قرار نیست که توی این ایام که باید تست هم بزنیم،همه ی تستای یه کتاب رو بزنیم،هدف همون مرور و جمع بندی مطالبه، الان جنبه آموزشی ـش مطرح نیست.تو وقت محدود که می خونین باید هر چیزی که یادتون رفته رو به یاد بیارین،کم تسلطی ها رو بهتر کنین و یه جوری هم نخونده ها رو مدیریت کنین. من برای امتحان فیزیک سوالای علامتدارم رو حل کردم دوباره،یه سری تستا هم بودن حلشون برام سخت بود،جلوی سوال نوشته بودم،اونا رو هم حل کردم،چون فشار امتحان پشتش هست زودتر از بقیه وقتا تموم میشه. شب آخر هم از بنی هاشمی از سال 90 حل می کردم همه ی سوالا رو،اینطور نبود بشینم خط به خط کتاب رو برای تشریحی ـاش بخونم. اینطوری حتی مباحثی رو که نخونده بودم هم یه دستی به سر و روش کشیدم! موضوع اصلی خوب خوندنه،یه جوری نباشه با این توجیه که برای این بخونم یا اون،کلا از درس رهاتون کنه
  • مشاور معرفی کنید

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @delaram7897 وایسا الان بازش میکنم
  • برنامه ریزی

48
    3 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nellsaaN
    @moosavi21 در برنامه ریزی گفته است: @mtnbm @sh-kh هرطور دوست دارید ولی از نظر شرعی ،اگه قبول دارید، نمیشه!باز از دفتر مرجعتون بپرسید
  • پایه یا دوازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    ققنوسق
    @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
  • پایه یا دوازدهم

منتقل شده سییسیس
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    M
    سلام دوستان من تاالان خوب خوندم تقریبا ولی فیزیک هارو خیلی خیلی کم خوندم به طوری که فیزیک پایه یه فصل مغناطیس رو خوندم از دوازدهمم متوسط خوندم خواستم بگم تو این دوماه باقی مونده با وجود امتحاان نهایی و ماه رمضون چطوری بخونم و چطوری پایه و دوازدهم رو و تا کی ببندم من دوازدهم ریاضیم توروخدا اگه کسی میتونه کمک کنه واینکه میخوام بگم ایا اگه تواین دوماه خوب خوند میشه رفت یه رشته خوب تو تهران توروخدا کمکم کنید این ایدیم توتلگرامه اگه کسی خواست کمکم کنه بسم الله به این ایدی پیام بده @mhdi_ghrbn1
  • كنكور ٩٩

كنكور ٩٩
    28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    683 بازدیدها
    Fateme77F
    @nellsaa سلامت باشید...هم چنین
  • نهایی یا کنکور!!؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    H
    متن لینک این تاپیک مشابه هست براش
  • مشاوره

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    SharllotS
    @سید-مهدی-سادات درضمن اگه خودتون برا خودتون برنامه بریزین بهتره چون بالاخره با تیپ شخصیتی خودتون آشناییین و از ظرفیت پتانسیلیتون آگاهین:)) اما اگه راهنمایی بخواین از بقیه ب نفعتونه و کمکتون میکنه ک بهتر برنامه بریزین موفق باشین:))
  • غیر حضوری

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    اولین اصل واسه کنکور خودتی خودت خودت بای کتاب وفیلم های انجمن الاهم میشه رتبه برتر شد هسن ادمای زیادی ک خودتون بهترازمن میدونید واسه مدرسه رفتن دواصل معلم خوب وسطح بالا واینکه خودت حتما باید تدریس معلم باشه تا یاد بگیری امیدوارم ک موفق باشید
  • راهنمایی رشته ریاضی نظام قدیم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    MM.zahedM
    @SinaGh سلام من رشته ام ریاضی ه خوشحال میشم کمکتون کنم
  • بردارهای فیزیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    H
    فکر میکنم ای فصل برای انتخاب اولتون مناسب نیست،یکم زمان میبره،نه خیلی ولی خب. من تابستان بردارها رو خوندم،ولی وقتی رسیدم سر این فصل تقریبا هیچی یادم نبود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ولی اینو در نظر بگیرید که اون مقدار اطلاعاتی که شما از بردار تو دینامیک و سینماتیک نیاز دارید،تو الکتریسیته ساکن نیاز نیست، حجم سوال ـهم بیشتر از خازن ها ست، یعنی وارد فصل که بشید،با پاسخنامه و ویدیو آموزشی که می بینید حل میشه.
  • برنامه ریزی ومرور

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    H
    من یه بار دیگه اینو می پرسم بخت آزمایی میکنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: من باکس مطالعاتی این هفته ـم اینا بودن: فیزیک: نوسان،امواج مکانیکی،صوت،امواج الکترو مغناطیسی (600 تست) شیمی: پیوند کوالانسی،پیوند یونی،ساختار اتم،روند های تناوبی (200تست) ریاضیات: مقاطع ،دایره(هندسه) و باکس مطالعاتی هفته گذشته ـم : فیزیک:اپتیک،ساکن،مقاومت شیمی: استو،ترمو ریاضیات:مشتق الان واقعا خوب خوندم برای این هفته،مرور و خلاصه و همه ی اینا،منتهی تسلطم روی باکس قبلی از بین رفته، از فصلایی که قبل تر خوندم فقط فرمولاش یادم مونده. الان هم که میخوام برنامه ریزی کنم،حجم و ساعت رو مشخص کردم،ولی به شدت بهم ریخت. شما چی کار می کنین مباحث قبلی از ذهنتون پاک نمیشن؟ به هر حال حجم درسا انقدری هست که نتونین همه ش رو دوره کنین.
  • کدوم مباحث ریاضی و فیزیکو حذف کنم بهتره¿¡

فیزیک هندسه ریاضی
    20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Z
    @fateme_mllh پایه ریاضیم ضعیف نیست اما وقت کافی ندارم متاسفانه ممنون از توضیحاتتون
  • آزمون سنجش پایه

34
    2 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MahhhM
    @ASMA-MORADI ممنون آلایی🌷🌷🌹. موفق باشین
  • شیمی جامع

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها