Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • نتیجه کنکور بر خلاف امتحان قلم چی؟

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    N
    @sepehr79 در کل جزوه خواستی من مال عمار تاج بخشو دارم خواستی بگو دکتر
  • دوازدهمی های تجربی تهران

قفل شده است منتقل شده امتحان
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    564 بازدیدها
    Z
    @3فاطمه2 🌷🌷🌷
  • زمان تست زنی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    faaa31F
    @MaryaM-_-Sh خواهش میکنم عزیزم‌
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
  • فوری فوتی ،لطفا جواب بدید

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    MM.zahedM
    @Mohsenkarbasian سلام واقعا استاد خیلی خوبی هستن خیلی هم خوب و مفهومی درس میده کتاب رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم مهر و ماه باشه بازم مطمئن نیستم اما خیلی مثال و تمرین حل میکنه که خیلی میتونه بهت کمک کنه
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
  • حذفیات ریاضی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    S
    @TAMAM سلام اخه زیاد علاقه ای ب دنباله ها ندارم و برام وقت گیر هستن چون من از اول درست و حسابی درس نخوندم درنتیجه تست زنیم هم کم هست میدونم وقت کم میارم برای همین حذفش کردم تا هم الان وقتمو بجاش رو مباحث دیگه بزارم هم سر کنکور برای خودم وقت بخرم
  • عدم حفظ معادله ی شیمیایی درس شیمی

منتقل شده
    24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    faaa31F
    @m__sadra__b ممنونم .مچکر.خودم پیداش میکنم .ان شاءالله که باشه
  • فرمول های شیمی

منتقل شده
    19
    4 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    402 بازدیدها
    romisaR
    @milad2 گذاشتن لینک کانال و گروه به صورت عمومی ممنوعه فک کنم اگه بتونید سایتشو از گوگل پیدا کنید ادرس کانال هم باشه
  • پایه ریاضی ضعیف

مشکل درسی پایه
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    S
    @_Mohammad_reza_ ممنونم فیلم کاملش هست ؟
  • کنکور 99

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    A
    @MaryaM-_-Sh در کنکور 99 گفته است: @Amin-Mehraji من ویسش رو گوش دادم والا سند ک ندارم اما مطمعنم دروغ نگفته چون خیلی هاهم شاکی بودن توسایت های مختلف هس ببخشید بنده نگفتم کسی دروغ گفته. شما یه ادعایی درباره ی آقای سبطی کردید باید برای ادعاتون سند بیارید. وگرنه هر کسی می تونه بیاد و هر ادعا و تهمت رو به کسی بزنه و به راحتی از زیرش در بره. الان یا آقای سبطی این پول رو گرفته یا نگرفته . اگه گرفته سندش رو بیارید تا ما آقای سبطی رو بهتر بشناسیم ، اگرم نگرفته که شما رو میشناسیم. به این میگن شفافیت!
  • زیست شناسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    G
    سلام من ریاضی نظام قدیمم میخوام ۹۹ تجربی شرکت کنم میشه از فیلمهای زیست نظام جدید استفاده کرد برای مطالعه کتاب زیست نظام قدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • 0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    romisaR
    @mmhdishafiee زیست رو به صورت مبحثی بخونه شیمی رو از پایه بخونه ریاضی فیزیک بعضی فصلا رو گلچین کنه ، فصلایی که بهم ربط دارن رو با هم بخونه و همین فصلا رو خیلی خوب تست بزنه رو عمومی ها خیلی کار کنه و برای درصدای بالای ۶۰ حتی از الان دیر نشده زرد عمومی و زرد اختصاصی یعنی کنکورهای سال های اخیر رو هم حتما حل کنه
  • آمادگی برای امتحان نهایی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    m.18M
    @mmhdishafiee در آمادگی برای امتحان نهایی گفته است: بچه ها کی می خواید خودتونو برای امتحان نهایی آماده کنید؟ من عیدم رو می خوام با برنامه آلا برای جمع بندی پایه وقت بزارم! ی خبرایی ششنیدم ک شاید امتحان نهایی رو بزارن اردیبهشت! نگرانم!! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا این تطعیلات زمان خوبیه واس اماده شدن برای امتحانات نهایی..بنظر من نشینین فیلما رو همه ببینین چون زمان کافی واسه امتحان نهایی و کنکور ندارین بلکه مباحثی ک توشون مشکل دارین رو نگا کنین
  • صفحه آپلود سوال مشاوره ای

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    mmhdishafieeM
    چرا این صفحه رو غیر فعال کردید؟:neutral_face: کی فعال میشه دوباره؟ https://sanatisharif.ir/user/uploadQuestion @ادمین @ناظم @همیار
  • برنامه ریزی در عید

26
    5 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mmhdishafieeM
    برنامه نفتان آلا رو که آقای امینی راد نوشتن ی نگاه بندازید:smiling_face:
  • اصن اینجا چه خبره؟

منتقل شده
    33
    1 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MaryaM._.shM
    واما ی مطلب ک همون سوالات مباحث مشترک هس ک این سوالات کاملا از نظر روانی سنجیده میشن بعد برای کسی ک خیلی خوب درس خونده این چیزا اهمیتی نداره شما کتاب خودتو بخون چیکار ب نظام جدید داری ذهن ی کنکوری باید خالی از این چیزا باشه من خودم ی ماه ذهنم درگیر بود ک بالاخره کدوم نظام باچندتا مشاوره صحبت کردم بهم گفتن مطمعن باش حتی تا شهریور ماه هم اعلام نشه اکه فصذ رتبه دورقم وتک رقم هس نمیتونه ی سال مفید رو از بین ببره ک خداروشکر مشخص شد
  • موضوع حذف شده است!

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • تفاوت آموزش کنکور و مقطغ تحصیلی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    A
    سلام ی سوال فنی // میخواستم بدونم برای آموزش یازدهم ، قسمت فیزیک صفر تا صد یازدهم رو ببینم یا اموزش فیزیک کنکور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • کارنامه آزمون سنجش

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    romisaR
    @Mahed سنجش رو با قلم چی نمیشه مقایسه کرد چون سطح سوالات و نوعشون خیلی فرق داده