Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • تخمین رتبه

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    763 بازدیدها
    N
    بچه ها مثلا الان یکی تو رشته ریاضی منطقه 1 هس رتبش میاد 500 یکی هم تو منطقه 2 میاره 500 یکی هم تو منطقه 3 میاره 500 بععد اینا اونوقت برچه اساسی تفتوت بینشون هست و چجوری میرن دانشگاه
  • مدرسه و بعد عید؟

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    864 بازدیدها
    S
    @m-bahrami1378 خخخ درکتون میکنم منم قبل عیدنرفتم1هفته زنگ زده ب بابام گفته 1نمره ازانظباتش کم کردم بعدعید ک نیاد2نمره:/
  • کمک

منتقل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    866 بازدیدها
    nafiseh123N
    منم دقیییقا وضعیتم مثل شماست......در مورد چیزایی که خوندی دیگه هیییچوقت مرورشون نکن اینطوری بلکه فقط تست بزن هر انچه را که بلد نشدی از روی تست بخون و یاد بگیر اینطوری سرعتت خواهد رفت بالا چون که تمرین بازیابی کرده ای به مدت 3 ماه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
  • گسسته

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    N
    @dr-saraaa مرسی ❤
  • کنکور اومدا

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    B
    @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
  • از فردا میخونم؟!؟!؟!؟!

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    539 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @joy :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :tulip: :tulip: :tulip: :tulip: :tulip:
  • مقاطع مخروطی بدون دبیر

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    443 بازدیدها
    ح
    @joy نه !شما مگه قبل خوندن دبیر مدرسه درستون نمیده؟
  • تغییر رشته پایه یازدهم

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ا
    :smiling_face: خواهش میکنم مرسی از شما که انقدر شفاف و قشنگ منو راهنمایی کردین و تجربتونو در اختیارم گذاشتین
  • مشاوره بدید

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    J
    آروم باش رفیق!!! :/ هل نکن .. تو میتونی من یه راه خوب که برام نتیجه بخش بود 5 شنبه قبل ازمون.یعنی شب جمعه (یعنی صبح ازمون دارید) ازمون سال قبل همین تاریخ رو دانلود میکردم و بررسی میکردم تعداد سوالا رو .و برای خودم یه نقشه راه مینوشتم و چند بار مرورش میکردم که مثلا از 8:15 تا 8:35 دینی و زبان رو کامل جواب میدم .از شماره 41 تا 80 . بعدش میرم فلانی . و..... تو اختصاصی ها هم همینطور و در ازمون های اول فقط این تایم مهم بود .چون ممکن بود تو اون 20 دقیقه فقط دینی رو بزنم و زبان اصن نرسم.ایرادی نداره عوضش کم کم یاد گرفتم مدیریت ازمون رو امیدوارم بفهمی چی گفتم موفق باشی یا حق
  • برنامه ریزی-پایه دهم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    VictorKekeV
    سلام، شما دهم هستید؟ از الان میخواید برای کنکور‌بخونید؟ از الان کار شما خیلی باید اصولی باشه تا دو سال بعد یه نتیجه خیلی عالی بگیرید. نحوه مطالعه دروس رو‌ بنده در تاپیک زیر گذاشتم. میتونید گوش بدید و سوالات جزئی تر‌رو بپرسید. https://forum.alaatv.com/topic/6392/ویکتور-ککه-مشاوره-دور-همی/31
  • نیازمند راهنمایی شما عزیزان

منتقل شده
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    785 بازدیدها
    J
    @zahra-2 قابل شما رو نداشت :) شماره کارتم رو میدم وقتی هزینه رو ریختید بهم یه پیام بدید که بدونم شما هستید :) :face_with_tears_of_joy:
  • تست زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    AmirbernosiA
    خب این چیزا خیلی دلیل میتونه داشته باشه و باید خودتون تغییرش بدین برای مثال ازمایشی منبعتونو عوض کنین یا روش خوندن زیست رو سوالای کانون امسال نسبت به سالای قبل معقول تر و بهتر شده البته نظر منه
  • دندون پزشکی

قفل شده است
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    J
    @m-bahrami1378 در دندون پزشکی گفته است: @joy دوست ندارم مشاور داشته باشم :| مگه به دوست داشتنه ؟ :/ گاهی نیازه !!!
  • تغییر رشته نظام جدید

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    ا
    @السا در تغییر رشته نظام جدید گفته است: سلام یه سوال دارم من دانش آموز رشته ریاضی پایه یازدهم هستم و باتوجه به نظام جدید و تغییر قوانین تغییر رشته باتوجه به اینکه قصد تغییر رشته به تجربی رو داشتم متوجه شدم که امکانش نیست و واقعا دارم دچار افسردگی و افت تحصیلی میشم لطفا بهم کمک کنید آیا ممکنه آیین نامه تغییر بکنه ی مواردی اضافه بشه؟؟
  • نظر سنجی درباره مطالعه

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    865 بازدیدها
    د
    درسته جوابمو پیدا کردم 😁
  • فیزیک پایه):

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    zzzaaaZ
    اینه ها رو حتما بخون چون که هم اسونه هم پیش نیاز از فصل های دیگه لازم نداره
  • روزی چند ساعت فیلم آموزشی میبینید؟

33
    0 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    هر روز که نباید فیلم ببینید ((به نظرم)) هر چی کمتر ببینید بهتره سعی کنید اون مباحثی ک میخواید در طول هفته مطالعه کنید رو جمعه ها یا اخر شبا فیلمشو ببینید :)
  • چگونه درس بخوانم.

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    765 بازدیدها
    N
    @joy در چگونه درس بخوانم. گفته است: @milad91 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: عجب وضعیتی هااا همه میخواییم برگردیم عقب :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کلیشه ای ترین جمله ایه که تاحالا شنیدم.
  • مرور نیم سال اول

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    760 بازدیدها
    ثامنث
    @dr-saraaa ممنونم
  • یه سوال مهم راجع به زیست... اگ میتونین کمکم کنین لطفن :)

منتقل شده
    60
    2 رای ها
    60 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    E
    سلام ،فیزیک وریاضی میتونم بهت کمک کنم ولی زیست نه:)