Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • چطوری درس بخونم که بتونم خوب تست بزنم و چیزس یادم نره؟

حل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    بهارهب
    @sina-ansary خواهش میشه ...خوشحال شدم که مفید بوده :smile: موفق باشید
  • عدم پیشرفت

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemehF
    @fatemeh گفته است: سلام روزتون بخیر. من دانش اموز سال چهارم با معدل 19.40 هستم از اواسط تابستون تا حالا ب طور جدی شروع ب درس خوندن کردم اما وقتی در ازمون های ازمایشی شرکت میکنم با وجود این ک با برنامه پیش رفتم و حس میکنم خوب خوندم ولی نتیجه ی خوبی نمیگیرم.+ اینکه اخر سه هفته دروسی ک در دو هفته قبل خونم کمو بیش یادمه و اگر دو روز اخر مرور نکنم سر ازمون تسلط کافی ندارم از طرفی برای کنکور نمیتونم همه ی در س ها رو 2 روز قبل مرور کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید درس هارو چطوری بخونم که بتونم نتیجه ی بهتری بگیرم. @administrators میگم امکانش هست سوال من رو تحویل اقای امینی راد بدین؟؟؟ایاا؟؟؟؟ممنون میشم.
  • شسیسش

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    767 بازدیدها
    بهارهب
    @amirhosseinnnn31 سلام دوست عزیز فرض کنیم شما کنکور امسال رو شرکت کردید ، اگه فکر میکنید این باعث میشه از استرستون واسه سال بعد کم بشه و با شرایط آشنا بشید باید بگم اشتباه میکنید،چون شما از قبل میدونید که این کنکور اصلیتون نیس و مسلما استرس یه کنکوری که آزمون اصلیش هست رو ندارین، از طرفی شما فقط حدود 30 یا 40 درصد مطالب رو خوندید(در صورتی که به تمام دروس دوم و سوم مسلط باشید) پس نمیتونید به اکثر سوالات جواب بدید و همین باعث میشه نتونید ارزیابی درستی از وضعیت خودتون داشته باشیدو ممکنه یه تصور نادرست از کنکور توی ذهنتون به وجود بیاد، واسه شرکت در کنکور معدل کتبی نهایی سال سوم رو احتیاج دارید ،به هرحال اینم جواب دکتر توکلی به این سوال هست که دانش آموزای با وضعیت مشابه شما پرسیدن از لحاظ مقررات دفترچه راهنما فقط کسانی حق ثبت نام دارند که شاغل به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی و یا فارغ التحصیل پیش دانشگاهی و یا دیپلمه نظام قدیم هستند می توانند ثبت نام کنند. منبع (http://www.migna.ir/) موفق باشید
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • کمک مشاور

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    M
    سلام من دانشجو معلمم سال 91 رتبه کنکورم 5000شد اما به نظر خودم و معلم هام خراب کردم چون هیچ هدفی نداشتم و جمع بندی هم نکردم کلاسال آخر افت شدید داشتم ترازمم(تو کانون) از 7000 به 5500-5000 رسید، اما الان پشیمونم میخوام برگردمو پزشکی بخونم واسه هدفم مصمم اما نمدونم باید از کجا شروع کنم،خواهش میکنم برای قدم اول کمکم کنید هرچقدر طول بکشه هر چندسال کنکور میدم تا آخرش قبول شم فقط کمک میخوام؟
  • لیسانسم و متاهل تا حالا کم خوندم میخوام دانشگاه فردوسی قبول بشم.

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    م
    با سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان .تا حالا هرچه سعی کردم خیلی کم کاری کردم از حالا به بعد پله پله راهو بهم نشون بدید بگید چیکار کنم تا قبول بشم
  • آرایه ادبی

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    sina ansaryS
    ممنون.بابت راهنمایی دوست عزیز
  • میخوام کنکور شرکت کنم

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    S
    با سلام و خسته نباشید من متولد 1353 هستم سال 72 دیپلم گرفتم الان بیکارم البته بیمه بیکاری میگیرم دو ماهه که شروع کردم به درس خوندن فقط میخواستم بپرسم برای ثبت نام برای کنکور چیکار باید بکنم هیچی نمیدونم اگه راهنمایی کنید ممنونم
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
  • برنامه ریزی مطالعه برای فارغ التحصيلان

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    sohrabS
    سلام، یه برنامه در سایت قرار دادیم، که زنگ ها رو چطور ساعت بندی کنید : http://forum.alaatv.com/topic/1584/اردو-های-علمی-کنکوری-دبیرستان-دانشگاه-صنعتی-شریف-آلاء/2 از طرفی هم تو روش پازل کردن آقای امینی کامل توضیح دادن که چطور در هر زنگ مشخص کنید که چی بخونید چی نخونید: http://forum.alaatv.com/topic/1468/مشاوره-3-روش-برنامه-ریزی-قسمت-اول http://forum.alaatv.com/topic/1469/مشاوره-4-روش-برنامه-ریزی-نحوه-ي-نوشتن-برنامه-مطالعاتي بنابراین من این سوال را به حل شده تغییر وضعیت میدم، اگر جواب سوال را دریافت نفرمودید، وضعیت را به حل نشده تغییر بدید و توضیحات تکمیلی را ارسال بفرمایید!
  • تغییر رشته در دانشگاه و کنکور

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    558 بازدیدها
    niksereshtN
    **سلام ببخشید کسی که الان سال دوم تجربی هست و به رشته ی گرافیک علاقه داشته، حالا بنا به دلایلی مجبور به انتخاب رشته تجربی شده! شرایط این که: بتونه بعد کنکور دادن بره دانشگاه هنر و این که باید همه درساش رو تو دبیرستان با نمرات بالا پاس بشه یا نمرات رشته ی تجربی ربطی به هنر نداره؟ میشه در مورد اینا توضیح بدین؟ **
  • تایید نمرات نهایی پیش دانشگاهی-برای فارغ التحصیل ها

حل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sina ansaryS
    سلام-سوال من اینه که من فارغ التحصیل هستم توسایت آموزش و پرورش برای تایید نمرات نهایی نمرات سال 3 رو میاره مشکلی با اون ندارم اما نمرات پیش دانشگاهی رو برام نمیاره من پروندم رو هم از مدرسه اوردم البته. الان نمیدونم چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی بکنین-باتشکر
  • چه فصل هایی رو بیشتر بخونیم

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    R
    سلام.برای کسب تراز ۵۰٪ دروس زیست،شیمی،فیزیک،معارف وادبیات چه فصولی از کتابو بیشتر بخونم باتشکر
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • قبولی در رشته ی فیزیوتراپی

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    N
    سلام خدمت شما 23 سال دارم منطقه ای 2 هستم در حال حاضر دانشجوی مترجمی زبانم ولی به دلیل بعضی مسایل میخوام مدرک کاردانی این رشته رو بگیرم که امتحاناتم اخر دی ماه تمام میشه و وقت آزدام از 1 بهمن . ولی متاسفانه معدل کتبی پایین و در دروس فیزیک و ریاضی خیلی ضعیفم یعنی در حد صفر ،ولی بقیه دروس مخصوصا شیمی ،زیست ،زبان و دینی میشه گفت در حد عالی و دو درس عمومی عربی و ادبیات در حد متوسط . خواستم بدونم با این شرایط میتونم رشته ی فیزیوتراپی قبول بشم ؟یا کلا حدود چه رتبه ایی بیارم و تقریبا چند درصد بزنم ؟؟ با تشکر از کمک های پر مهرتون
  • قبولی پرستاری ازاد یا دولتی

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    زیاد نباید ب تخمین رتبه ها اعتمادی نیست.معلوم نیست اون تو برنامه نویسی چه جامعه اماری قرار داره! چون بر اساس اون رتبه نمایش میده
  • تغییررشته

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    426 بازدیدها
    S
    سلام.من کنکورتجربی94رو دادم اماامسال میخوام کنکورریاضی بدم بدلیل اینکه شانس قبولی دران بیشتر است..ایا کاردرستی میکنم؟لطفاراهنمایی بفرمایید
  • سوال در مورد ترمیم معدل

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    E
    سلام به آلایی های گل هبچکی میدونه طرح ارتقاع معدل تصویب شد یا نه؟؟؟؟؟ اگه تصویب شده کی اجرایی میشه؟؟؟
  • شرکت در کنکور سراسری با مدرک کاردانی

حل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M
    @sepestan گفته است: @majid.hm گفته است: خیلی ممنون یعنی موقع ثبت نام باید برای معدل پیش دانشگاهی که معادلش یعنی کاردانی رو دارم ، معدل کارشناسیم رو بنویسم و برای معدل سوم دبیرستان معدل سوم کامپیوترم (آخه من هنرستانی بودم و حدودا ده سال از مدرک کاردانی که گرفتم میگذره و میدونم که برای من شرط معدل ملاک نیست). پاسخ دوست عزیز وقت ثبت نام شما چیزی نمی نویسی شما یک کد هستش از سایت اموزش پرورش می گیری اون کد رو می زنی که بهش می گن کذ سوابق تحصیلی و از اون جایی که شما توی امتحانات نهایی شرکت نکردید احتمالا اون درصد برای شما صفر محسوب می شه و شما هر چی درصد بدست بیاری سر جلسه همون منظور می شه تاثیر سواق تحصیلی برای شما صفر هستش h,g خیلی ممنون
  • تاثیر معدل

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    آقا کسی نیست پاسخ بده؟ :))