Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
  • کتاب برای زیست گیاهی

حل نشده
    20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    F
    @navid_s91yahoo.com مرسی مرسی ممنون
  • سوال مشاوره ای

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    554 بازدیدها
    S
    @shahmohammadiayahoo.com گفته است: سلام لطفا بودجه بندی درس فیزیک و ریاضی در رشته ریاضی رو بگید. و همچنین خاستم بدونم من میخاستم واسه کنکور 60 -70 درصد تو دروس فیزیک و ریاضی کاسب شم لطفا مباحث اسون تا متوسط رو بگید. و همچنین کانال تلگرام استاد جعفر رنجبرزاده رو بگید.
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • اشکال در ثبت نام کنکور

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    alireza_ysf75A
    @navid_s91yahoo.com 28 ام اخرین فرصته
  • برای کسی که تا به حال چیزی نخونده اما...

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M
    @fariborz-oht خدا خیرت بده دوست من، خیلی بهم روحیه دادی. دیگه نتیجه اصلا برام مهم نیست، من فقط تلاشم رو می کنم هر نتیجه ای که به صلاحم بود رو خدا برام تعیین می کنه. باز هم ممنونم از شما. یا حق.
  • نهم

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    بهارهب
    @mostafa123 سلام خوش آمدید دوست عزیز فیلم های آموزشی آلاء فقط واسه دبیرستان هستش موفق باشید
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • امتحان نهایی

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    656 بازدیدها
    sina ansaryS
    واسه درسای عمومی کتابو کامل خودت بخونی میتونی نمره خوبی بگیری زیاد معلم مهم نیست واسه اختصاصی هام از فیلمای اینجا و تمام تمرین های کتاب درسیو بار هاو بارها حل کن .مهمتر از همه نمونه سوالات نهایی سال های قبل رو حل کن و تحلیل کن.موفق باشی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
  • شروع برای کنکور 95

حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    574 بازدیدها
    فااطمهف
    حتمامیشه امایک برنامه ریزی خوب میخوادشمابایدبایک مشاورخوب صحبت کنی تایک برنامه فشرده اماعالی برات بریزه...
  • جبران عقب افتادگی ها و انگیزه گرفتن

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    S
    سلام و خسته نباشید من کلاس دوم تجربی هستم و از اول سال تحصیلی که مشکلی برام پیش اومد درست درس ها رو نخواندم.در امتانات ترم اول هم نتونستم عقب افتادگی ها رو جبران کنم. با توجه به این که نمرات خوبی کسب نکردم ودرس ها رو یاد نگرفتم روحیه خوبی هم ندارم و هرچه تصمیم به شروع می گیرم خسته می شم. لطفا راهنمایی کنید چطور خودم رو قوی کنم و برنامه ریزی کنم که هم دروس قبلی رو بخونم و تمریناتشو حل کنم و تست ها شو بزنم و هم درس هایی که این روزا معلم ها درس می دن . با سپاس فراواااااان
  • موضوع حذف شده است!

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
  • تست سوال - حل نشده - توسط ادمین

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sohrabS
    @minatm7gmail.com گفته است: باسلام کجا رو باید کلیک کرد تاسوال به حالت 'حل شده' تبدیل بشه؟ سلام، تو تصویر زیر هایلایت شده ( روی تنظیمات موضوع یا همون سوال باید کلیک کنید ) [image: 3R4cEbO.png]
  • کارهایی که در اسفند و ایام عید باید انجام بدهیم

حل نشده امینی راد
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    M
    با سلام.لطفا درمورد اسفند ماه و ایام عید و چند ماه بعدش چشم اندازی برای کسانی که قصد دارن کنکور بدهند ،ارایه بفرمایید. با قسمت های باقی مانده از پایه و پیش ک مطالعه شون هنوز انجام نشده چ کنیم ایا میشه تا فروردین و اردیبهشت به خوندن مطالب جدید ادامه، داد یا باید تست و جمع بندی قبلی ها رو فقط انجام داد. با تشکر
  • اضطراب

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    904 بازدیدها
    DrfariborzD
    سلام.منم اين حالات هراس و اضطراب كه باعث ميشه دست و پاي ادم بسته بشه و از ادامه درس و كار براي مدتي باز بمونه را تجربه ميكنم و ميدونم چي مي گي .عكس العمل من در بابر اين حالات عاطفي گاهي تسليم شدنه و گاهي ادامه دادنه.[image: 8Bj1ht2.jpg]
  • جهشی خواندن پیش دانشگاهی

حل نشده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    F
    آیا امکان جهشی خواندن چهارم وجود دارد شرایطش چیست ممنون میشمراهنماییم کنید
  • فیزیک

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    fatemehF
    سلام من همیشه با فیزیک مشکل دارم تا حدی که توی سوالات امتحانی با بدبختی جواب میدم ولی بقیه درس ها برام خیلی راحت تره میشه راهنماییم کنید که چطوری بخونم و این که چطوری تست بزنم ؟؟؟؟؟
  • درس خوندن درست

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    541 بازدیدها
    ب
    سلام کمکم کنید امسال هرچی بیشتر درس میخونم نمرم کمتر میشه.گوشی tv نت همه رو کنار گزاشتم و فقط درس میخونم اما نمراتم روز به روز کمتر میشه در حدی که پارسال فیزیک ترم 19.5 نیم شدم اما امسال فیزیک با بدبختی14 شدم سال دوم تجربی هستم لطفا بگین چه جوری درس بخونم و برنامه ریزی کنم تا نمراتم خوب بشه:(((((