نهاد يا مفعول
-
آخر چی شد؟/
نهاد یامفعول مسیله این است
-
ليك چشم و گوش را آن نور نيست ، كدومش درسته
چشم و گوش آن نور را ندارد ، نور مفعول
آن نور براي چشم و گوش نيست ، نور نهادنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
milad saeedi نهاد قوي تره چون ميگن است مفعول پذير نيست حالا نميدونم وقتي است معني ندارد ميده دقيقا چي ميشه و ميشه گذرا به مفعول گرفت يا نه ولي بيشتر ميگن نهاده
-
milad saeedi نهاد قوي تره چون ميگن است مفعول پذير نيست حالا نميدونم وقتي است معني ندارد ميده دقيقا چي ميشه و ميشه گذرا به مفعول گرفت يا نه ولي بيشتر ميگن نهاده
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ملي جمله ای که نور داخلش مفعوله درسته بنابر این نور مفعوله
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ملي والا از اونجایی که من به همه سوالا بدبینم شایدم جواب تو درست باشه
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای پاسخ بهش ابتدا باید نوع را رو مشخص کنید و میتونین به معنی و مفهوم هم توجه کنین که عشق که در وجود عشق در دید مولانا و اینکه با حواس ظاهری مانند چشم و گوش نمیتوان ان عشق را درک کرد پس اینجا نوع را مفعولی است در نتیجه چشم و گوش نهاد و نور مفعول است
-
برای پاسخ بهش ابتدا باید نوع را رو مشخص کنید و میتونین به معنی و مفهوم هم توجه کنین که عشق که در وجود عشق در دید مولانا و اینکه با حواس ظاهری مانند چشم و گوش نمیتوان ان عشق را درک کرد پس اینجا نوع را مفعولی است در نتیجه چشم و گوش نهاد و نور مفعول است
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمدعلی-نیکوسحن چطوری گفتین نوع را مفعولیه؟ وقتی نیست به معنای وجود ندارد هست؟
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Adler خب باید دقت کنی اینجا ارکان جا به جا شده. نیست هم اسنادی نیست بلکه به معنی ندارد است. اونوقت بنظرت را دیگ چه نوعی میتونه باشه؟
-
@Adler خب باید دقت کنی اینجا ارکان جا به جا شده. نیست هم اسنادی نیست بلکه به معنی ندارد است. اونوقت بنظرت را دیگ چه نوعی میتونه باشه؟
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمدعلی-نیکوسحن اخه مشکل من رو نیسته که معنیشو اشتباه میگین
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Adler چشم از نظرت چیه معنیش؟
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط slml انجام شده
@محمدعلی-نیکوسحن مجاز از حواس انسانع خب؟
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معلممون هم گفت نهاد فكر كنم حق با اون باشه بيشتريا ميگن نهاد
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته بيشتريا ميگن مفعول ولي اونايي كه ميگن نهاد دليلشون قانع كننده س
-
آن نور ( مجاز و استعاره از توانایی)برای چشم و گوش (مجاز از کل حواس انسان ) وجود ندارد
-
@Adler خب همون دیگه حواس انسان نور(اسرار درونی من) را متوجه شود و پی ببرد
-
لیک اولش هم تاکیدش براش
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمدعلی-نیکوسحن من ميدونم شما چي ميگين ولي فكر كنم اشتباهه كه معنيشو برگردونيم
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ملي اخه من از رو چیزی که اینجا نوشته ام و چیزی که از معنی بیت های قبلی میتوان فهمید دارم قضاوت میکنم