❁حامیان مالی آلاء(تاپیک ویژه بهمن ماه)❁
-
بزرگی هست در دنیا خدا نام
که با یادی کند دل ها چه آرامسلاااام خدمت دوستان گل آلایی
این سومین تاپیکِ حمایت مالی از آلاء هستش
تو تاپیک اول که ❁حامیان مالی آلاء(تاپیک ویژه آذر ماه)❁ بود 375000 تومان و در تاپیک دوم ❁حامیان مالی آلاء(تاپیک ویژه دی ماه)❁ 600000 تومان جمع آوری شد که به لطف خدا پیشرفت داشتیم و امیدوارم این ماه پیشرفتمون چشمگیرتر باشه.
دوستان شما فرصت دارید از امروز تا یک ماه دیگه مبلغ مورد نظرتونو از این جا : کمک مالی به آلاء به حساب آلاء واریز کنید و بعد از پرداخت لطفا تو این تاپیک بگید که پرداخت شد.
نیازی نیست که مبلغ پرداختیتونو بگید یا ازش اسکرین شات تهیه کنید همین که بگید پرداخت شد کافیه.
دوستانی که جدیدا به جمع ما اضافه شدید برای کسب اطلاعات بیشتر حتما حتما به تاپیک اصلی ☆حامیان آلاء (خیرین کوچک)☆ یه سر بزنید لطفا و به گروه @خیرین-کوچک-دریا-دل درخواست عضویت بدید.
و بدونید که این کمک ها صرف حفظ ، بهبود و توسعه ی خدمات آلاء میشود.
امیدوارم همه ی @دانش-آموزان-آلاء و @خیرین-کوچک-دریا-دل رو تو این تاپیک ببینم (^_^) .
%(#4400ff)[و در آخر اینکه مواظب خوبی هاتون باشد...] -
.
سلام
من بعد از این که کنکورم تمام شد، یک سری از کتاب هایم را به یکی از دوست هایم دادم و ازش خواستم که نصف هزینه کتاب ها رو به حساب آلا بریزه / این 100 تومن رو هم که به آلا هدیه شده اون دوستم داده ( البته نصف هزینه کتاب ها 70 تومن شده و بقیه مبلغ هم خودش اضافه تر ریخته) –
امروز در سایت متوجه شدم که مبلغ های مشارکت امان در دی ماه نسبت به آذر ماه یک افزایش خوبی داشته " خیلی خوشحال شدم واقعا" ، اما این میزان با توجه به کاربران سایت کمه -- امیدوارم در ماه های آینده 100% هزینه های سایت رو خود دانش پژوه ها تامین کنند
راستی ی پیشنهاد هم دارم : این که هر کس هر پیشنهادی در راستای معرفی آلا ، رفع نواقص وخصوصا تامین هزینه های سایت داره بیاد و با بقیه ایده اش را به اشتراک بذاره و مطرح کنه (مثلا همین که کتابهایمان رو در ازای واریز نصف یا بیشتر مبلغ کتاب ها به سایت آلا ، به کنکوری های سال بعد بدهیم + با توجه به این که کتاب فروشی ها نهایتا با پرداخت 20 درصد هزینه ، کتاب های دست دوم را برمیدارند+ ) -
من پیشاپیش پولمو گذاشته بودم کنار
الان حدودا 15 20 تومن هس
-
پرداخت شد...
-
دوستان لینکه امضاتونو عوض کنید و برای بهمن ماهو قرار بدید
-
m.m در ❁حامیان مالی آلاء(تاپیک ویژه بهمن ماه)❁ گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/2944/روش-عوض-کردن-امضاء?loggedin
-