ماشین آیندت
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sheyda-fkh شیدایی
من که قراره برم تو شرکت BMW کار کنم
یه خوشگلشو میفرستم واسه کادو تولدت
تو فقط عکس ماشین مورد نظرو بفرست
بقیش بامن -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۲۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرایدوزین (برگرفته از لیموزین)
پراید جت
پراید ناوبر -
@sheyda-fkh شیدایی
من که قراره برم تو شرکت BMW کار کنم
یه خوشگلشو میفرستم واسه کادو تولدت
تو فقط عکس ماشین مورد نظرو بفرست
بقیش بامننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii بـه بـه پس یدونه از اینا پیلیز
-
sandiiii بـه بـه پس یدونه از اینا پیلیز
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh دادم بچه ها بفرستن واست
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado توش بمب گزاشتم
فرار کن -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado در ماشین آیندت گفته است:
sandiiii من از بمب نمیترسم
به مااشین به این خوشگلی می ارزه تیکه تیکه شم
خخخخخخخخخخسمت ماشین بیایاااا
-
sandiiii من از بمب نمیترسم
به مااشین به این خوشگلی می ارزه تیکه تیکه شم
خخخخخخخخخخسمت ماشین بیایاااا
-
sandiiii منکه دزدیدمش ازت....دارم دور دور میکنم باهاش....خخخخخخخخ....برو پارکینگ خونتونو ببین....ببین که خالیه............خخخخخ
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Cansado راحت باش
یکی دیگ میخرم -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado کادوش دادم به خودت
فقط جریمه هامو پرداخت کن
آخه من زیاد چراغ قرمز رد کردم
خلافم زیاد رفتم باش -
@Cansado کادوش دادم به خودت
فقط جریمه هامو پرداخت کن
آخه من زیاد چراغ قرمز رد کردم
خلافم زیاد رفتم باش -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii خخخخخ مردم دزدی میکنن منم دزدی کردم
خخخخخخخخخشانس نداری آخه
-
sandiiii خخخخخ مردم دزدی میکنن منم دزدی کردم
خخخخخخخخخشانس نداری آخه
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی ام و اطلاعاتی در مورد M8 Competition گرن کوپه مدل ۲۰۲۰ خود را منتشر کرده است که یک خودروی اسپرت چهار در عمکرد بالا است که در سه ماهه دوم سال جاری عرضه خواهد شد.
قیمت اولین M8 Competition گرن کوپه از ۳۴۹۹۰۰ دلار شروع می شود که ۷۷ هزار دلار بیش تر از نسخه V8 M850i xDrive سری ۸ گرن کوپه کنونی است.M8 Competition گرن کوپه دارای سیستم چهار چرخ فعال M xDrive و گیربکس هفت سرعته توزیع گشتاور است.
این خودرو از موتور تواین توربوشارژ V8 با قدرت ۴۶۰ کیلووات و گشتاور ۷۵۰ نیوتون متر بهره می برد. بی ام و این خودرو را به بسته ارتقایی M Driver مجهز کرده که بیشینه سرعت آن را به ۳۰۵ کیلومتر بر ساعت می رساند.شتاب صفر تا صد این خودرو ۳٫۲ ثانیه است و از سیستم اگزوز M اسپرت بهره می برد که صدای موتور M8 Competition را ارتقا می دهد.
این مدل جدید مبتنی بر M8 Competition کوپه دو در است که ۳۵۲۹۰۰ دلار قیمت دارد و در کنار خودروی مسابقه بی ام و M8 GTE ساخته شده است.
در کابین این خودرو ویژگی های لوکسی همچون کف پایی های مخملی، تزئینات آلکانترا و روکش تمام چرم به راحتی راننده و سرنشین کمک می کنند.از دیگر هایلایت های طراحی در این خودرو می توان به رینگ های آلیاژی پره ستاره ای ۲۰ اینچی با تایرهای عملکرد بالا، سقف کربنی M، صندلی های M اسپرت و اسپویلر عقب M اشاره کرد.
بی ام و هنوز زمان دقیق عرضه این خودرو را اعلام نکرده است.
#منبع https://cartourtv.com/بی-ام-و-m8-competition-گرن-کوپه-مدل-۲۰۲۰-معرفی-شد/ -
بی ام و اطلاعاتی در مورد M8 Competition گرن کوپه مدل ۲۰۲۰ خود را منتشر کرده است که یک خودروی اسپرت چهار در عمکرد بالا است که در سه ماهه دوم سال جاری عرضه خواهد شد.
قیمت اولین M8 Competition گرن کوپه از ۳۴۹۹۰۰ دلار شروع می شود که ۷۷ هزار دلار بیش تر از نسخه V8 M850i xDrive سری ۸ گرن کوپه کنونی است.M8 Competition گرن کوپه دارای سیستم چهار چرخ فعال M xDrive و گیربکس هفت سرعته توزیع گشتاور است.
این خودرو از موتور تواین توربوشارژ V8 با قدرت ۴۶۰ کیلووات و گشتاور ۷۵۰ نیوتون متر بهره می برد. بی ام و این خودرو را به بسته ارتقایی M Driver مجهز کرده که بیشینه سرعت آن را به ۳۰۵ کیلومتر بر ساعت می رساند.شتاب صفر تا صد این خودرو ۳٫۲ ثانیه است و از سیستم اگزوز M اسپرت بهره می برد که صدای موتور M8 Competition را ارتقا می دهد.
این مدل جدید مبتنی بر M8 Competition کوپه دو در است که ۳۵۲۹۰۰ دلار قیمت دارد و در کنار خودروی مسابقه بی ام و M8 GTE ساخته شده است.
در کابین این خودرو ویژگی های لوکسی همچون کف پایی های مخملی، تزئینات آلکانترا و روکش تمام چرم به راحتی راننده و سرنشین کمک می کنند.از دیگر هایلایت های طراحی در این خودرو می توان به رینگ های آلیاژی پره ستاره ای ۲۰ اینچی با تایرهای عملکرد بالا، سقف کربنی M، صندلی های M اسپرت و اسپویلر عقب M اشاره کرد.
بی ام و هنوز زمان دقیق عرضه این خودرو را اعلام نکرده است.
#منبع https://cartourtv.com/بی-ام-و-m8-competition-گرن-کوپه-مدل-۲۰۲۰-معرفی-شد/نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Löwe بههههههه پس از سالها ماشین جدید گذاشتییییی........آفرییین
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میتسوبیشی میراژ که یک خودرو اقتصادی و شهری است، برای نخستین بار در سال ۲۰۱۲ به بازار جهانی معرفی شد. اما برخلاف انتظار مدیران این شرکت استقبال چندانی از این خودرو نشد. حال بهتازگی نسخه جدید این خودرو با تغییرات وسیع برای سال ۲۰۲۰ معرفی شده که علاوهبر ظاهر بهروزرسانیشده، طیف بیشتری از امکانات رفاهی و ایمنی را ارائه خواهد کرد.
میراژ۲۰۲۰ مشابه مدلهای پیشین، در نسخه استاندارد همچنان از پیشرانه ۱٫۲لیتری سهسیلندر بنزینی استفاده میکند تا قدرتش ۷۸اسببخار و گشتاور نیز ۱۰۰نیوتونمتر باشد. جعبهدنده خودکار CVT، میراژ ۲۰۲۰ را تقریبا در ۱۰٫۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت میرساند و میانگین مصرف سوخت ۵٫۵ لیتر در ۱۰۰کیلومتربرساعت را فراهم میکند.
امکانات میراژ ۲۰۲۰ درمقایسهبا نسل گذشته، افزایش یافته است؛ شیشهبالابر برقی، فرمان چرم، قفل مرکزی، بالچهی عقب و سیستم صوتی با رابط بلوتوث در تمام مدلهای ارائه میشود.نسخه وارداتی به اروپا به رینگهای اسپرت ۱۵اینچی آلومنیومی سیاه و نقرهای، صندلیهای چرم، جلوپنجره فلزی با خطوط قرمز و ادوات کروم، شیشههای دودی، آینهبغل برقی جمعشونده و نمایشگر لمسی مجهز است.
#منبع https://cartourtv.com/میتسوبیشی-میراژ-۲۰۲۰-با-امکانات-رفاهی/