Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. کافه کتاب❤️ (وقتی با خوندن هرکتاب یاد آلا میوفتی‌)
کنکور1405
M
سلام به همه. من بعد از یه مدت دوباره میخوام کنکور 405 رو شرکت کنم. ولی خب کسی رو پیدا نکردم که برای سال405 باشه. و دوستی پیدا نکردم تو این زمینه. هرکی هست بیاد اینجا حرف بزنیم
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
تروخدا بیاین
د
دیروز اشتبا کردم سلامت نخوندم الان چیکار کنم جزوه ای میدونین یکم جمعو جور باشه کتاب اصلن خونده نمیشه خیلی زیاده
بحث آزاد
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
د
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
د
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
د
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
JaanaJ
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد
خاطرات خواهر برادری
Gharibe GomnamG
خب سلام اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین ترجیحا خنده دار باشه خب دعوت میکنم از @roghayeh-eftekhari @F-seif-0 @Ftm-montazeri @Ariana-Ariana @Infinitie-A @ramses-kabir @Zahra-hamrang @Fargol-Sh @مجتبی-ازاد @Yasin-sheibak @Elham650 @Mehrsa-14 @گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بحث آزاد
کتابخانه رنگی
_MILAD__
سلام به همه دوستان عزیز در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم چه چیزایی میتونید بذارید : -بریده ای از کتاب ها -معرفی کتاب -گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر @دانش-آموزان-آلاء
بحث آزاد
کمکککک
S AlihoseiniS
سلام من امسال بعد از ده سال تغییر رشته دادم از هنر به تجربی و هیچی نمیدونم الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟چجوری پیش برم؟چجوری برنامه ریزی کنم؟نیاز دارم یکی یا چند نفر پایه باشن با هم پیش بریم و بخونیم که اگه سوالی چیزی بود بشه پرسید🥲🥲 میشه کمکم کنین؟!
بحث آزاد

کافه کتاب❤️ (وقتی با خوندن هرکتاب یاد آلا میوفتی‌)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
کتاببخونیم
72 دیدگاه‌ها 15 کاربران 3.0k بازدیدها 18 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • پایانپ آفلاین
    پایانپ آفلاین
    پایان
    اخراج شده
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پایان انجام شده

IMG_20191025_185853.png

تصور کن در مراسم تدفین خود شرکت کرده ای....
    تقریبا همه ی کسانی که در بستر مرگ قرار دارند وقتی بع زندگی گذشتته ی خود نگاه میکنند دوست دارند اولویت هایشان چیزهای دیگری می بود!
    شاید تفکر شرکت در مراسم تدفین خود برای
    بعضی ها کمی وحشتناک و دلهره آور باشد ولی این فرصت را به شما میدهد،درحالیکه هنوز فرصت داری تغییرات اساسی در زندگی خود بوجود بیاری،نگاهی به زندگی گذشته ی خود بیاندازی....

انجام چنین کاری به تو یاد می دهد چه چیزی اولویت زندگی تو باشد و....

کتاب: واسه جزئیات عرق نریز!

در اپلکیشن طاقچه،به صورت صوتی(105 قسمت،دو سه دقیقه ای)میتونید دانلود کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    12
    • S آفلاین
      S آفلاین
      sheyda.fkh
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شده

charmisagh-600x750.jpg
      سلام دوستان قصد دارم یه کتاب خوب بهتون معرفی کنم 😊
      این کتاب خردنامه‌ى مردمان سرخ پوست است؛ مردمانى آگاه به ذات و خرد آدمى بودند. دون میگوئل روئیز، مردى از تبار تولتک ها، بومیانِ آمریکاى مرکزى است که با نگارش این کتاب سعى در انتقال مفاهیم والاى انسانى، از نسل‌هاى گذشته به نسل حاضر و آینده را دارد.
      قاچی از کتاب 🍉
      اهلی شدن و رویای سرزمین
      هر آنچه اکنون در این لحظه می بینید و می شنوید چیزی جز رویا نیست شما در این لحظه دارید رویا می بینید. شما در بیداری دارید رویا می بینید. 🌈
      رویا دیدن فعالیت مهم و عمده ذهن است و ذهن بیست و چهار ساعت در شبانه روز رویا می بیند . ذهن رویا می بیند هنگامی که مغز خواب است تفاوت در این است که وقتی بیدار است چهارچوبی مادی موجب می شود که اشیا رو به طریق خطی ادراک کنیم ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      12
      • _MILAD__ آفلاین
        _MILAD__ آفلاین
        _MILAD_
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

متن جایگزین
        ممنونم از دعوتتون خوشبختم و خرسندم در این جمع کتابخوان وارد شدم با اینکه علاقه ای به کتاب ندارم ولی من هم رفتم یه دامن گل گلی و یه لاک مشکی برای معررفی کتاب خریدم و بعد متوجه شدم گوشی ندارم عکس بگیرم و این عکسو از اینترنت قرض گرفتم علی ای حال به دعوت شما لبیک گفته و همینجوری انگشت اشاره خورد را مانند یک زامبی روی دکمه کیبوردم میکشم تا بتونم این کتاب فوق خفن رو معرفی کنم پس آمادگی معرفی کتابِ ...گروه موزیک....
        بله افرین حسنی نگو یه دسته گل باشید کتابی که همگی باهاش خاطره داریم
        در زیر برشی از کتاب رو میذارم امیدوارم برید دنبال این کتاب و بخونید
        توی ده شلمرود، حسنی تک و تنها بود. حسنی نگو، بلا بگو، تنبل تنبلا بگو، موی بلند، روی سیاه، ناخن دراز، واه واه واه و....

مطمئنا بعد ها بخاطر این بامزگی هزاران لعنت به خودم میفرستم .
        دعوت میکنم از :اقا یا خانوم ِ @fre-que-nce که کتاب معرفی کنند اصلا نمیشناسم کی هستن

من تهی پیمانه بودم، سر کشیدم خویش را

1 پاسخ آخرین پاسخ
        26
        • Dr.agonD آفلاین
          Dr.agonD آفلاین
          Dr.agon

سلام امیدوارم حال همتون مخصوصا بهترین دوست من خوب باشه.مرسی از اقا _MILAD_ بابت دعوتشون.تابی قراره معرفی نم اسمش ...کنت دومونت کریستو...نوشته الکساندر دوما نویسنده مورد علاقه من هست.احتمالا سریالش روهم دیده باشید.کتابی جذاب که نشان دهنده دنیای بی رحم اطراف ماست ک چطوری یه ادم ساده و مهربون رو به منتقمی دلسنگ تبدیل میکنه.
          واما سخنان دیدیه دوکوئن عضو اکادمی گنکور:
          مونت کریستو بیش از ان ک از نسل عالیجنابان باشد از سلاله زنده ماندگان است.در وراءمرد اشرافی ک برای انتقام دسیسه میچیند باید ملاح جوانی را جستجو کرد ک ب چوب دکل فارائون چسبیده است .با توفان اقیانوس هند جنگیده است. پوست دستش را ب هنگام برافراشتن بادبان پاره کرده است و شاید از تب زرد و اسکورپوت رنج برده است.
          مردی که نا امیدی را شناخته. چهارده سال زندان را در شرایطی غیر انسانی از لحاظ جسمی و روحی درسیاهچال تاریک و نفرت انگیز قلعه دیف را تحمل کرده است.
          مونت-کریستو پیش ازانکه انتقام جویی خشن باشد عادلی با ظرافت است .همه بزرگی شخصیت او در همین است.این صفات است که از کنت دومونت-کریستو وزین ترین و انسانی ترین اثر الکساندر دوما را ب وجود می اورد.
          bc394f95-f47b-4129-8086-2a7a9cab6876-image.png
          ی قاچ کتاب:
          من جسد مردی بدبختم ک شما اورا در سیاهچال قلعه دیف زنده ب گور کردید.خداوند ب این جسد بیرون امده از گور نقابی از چهره کنت دو مونت-کریستو گذاشت .او را با الماس و طلا پوشاند تافقط امروز شما بتوانید اورا بشناسید.

ن ب قشنگی حرفا خودم،ن ب زشتی قضاوت شما،معمولی تر از معمولی=)

1 پاسخ آخرین پاسخ
          9
          • خانومخ آفلاین
            خانومخ آفلاین
            خانوم
            فارغ التحصیلان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده

متن جایگزین
            روی ماه خداوند را ببوس
            سلام حالتون چطوره❤️
            پاییز جان خوب پیش میره؟

کتاب روی ماه خداوند را ببوس»، رمانی است در ۲۰ بخش که در سال ۱۳۷۹ در۱۲۰ صفحه توسط انتشارات نشر مرکز به چاپ رسیده و تاکنون بیش از سی بار تجدید چاپ شده است. این کتاب طی سال‌های ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰ در جشنواره قلم زرین به عنوان بهترین رمان برگزیده شده است.

به نظرم کتاب خوب و ارزشمندی هست(:
            بخونید و لذت ببرید❤️

خلاصه داستان❤️
            یونس که راوی داستان است برای رساله پایان‌نامه دکتری فلسفه خود موضوع خودکشی دکتر محسن پارسا و دلایل این حادثه و مرگ خودخواسته را انتخاب کرده و تا آخر داستان برای تکمیل این رساله درگیر حل این معماست. نامزدش ﺳﺎﻳﻪ، ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻱ ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺳﻲ ﺍﺭﺷﺪ ﺍﻟﻬﻴﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﻭ موضوع پایان نامه‌اش در مورد «مکالمات خداوند و موسی» هست. ﻳﻮﻧﺲ ﻧﻪ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﺩﻳﺪﮔﺎﻩ ﻣﺬﻫﺒﻲ دیگری ﺩﺍﺷﺖ ﻭلی ﺣﺎﻻ ﺩﻳﺪﮔﺎﻩ ﻣﺬﻫبی‌اش ﻋﻮﺽ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﭼﻨﺎﻧ‌‌‌‌ﻜﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻲ‌ﮔﻮﻳﺪ: ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯﻡ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺩﻳﺮﻭﺯﻡ، ﻓﺮﻕ ﻛﺮﺩﻩ.

و اما یک فنجان کتاب❤️☕
            این سخت ترین کاریه که کسی می تونه در تمام زندگی اش انجام بده . وای یونس کشتن عشقی به خاطر عشق دیگه خیلی سخته . چرا مرا به اینجا کشوندی ؟ یونس تو حق نداشتی با من این کار رو بکنی . تو حق نداشتی منو عاشق بکنی و بعد همه چیز رو به هم بریزی

خب شرکت کنندگان این هفته چالش ما😍
            athenaa
            @MaryaM-_-sh

مارو یک کتاب مهمون کنید لطفا❤️😇

دانش-آموزان-آلاء

ما به یَغما رفته‌ی نجوای لبخندِ توییم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            12
            • پایانپ آفلاین
              پایانپ آفلاین
              پایان
              اخراج شده

موفقیت‌های طولانی مدت مثل پختن کیک با استفاده از خمیر‌مایه هستند. فرآیندهای کند، کسل‌کننده و طولانی به بهترین نتیجه ختم می‌شوند. و این موضوع در مورد زندگی شما هم صدق می‌کند.

فعالیت، صنعت و شور و حرارت در هیچ قرنی در تاریخ مانند قرنی که اکنون در آن به سر می‌بریم قدر ندیده‌اند. مذهب جدید "گسیختن" ما را وادار می‌کند که مسیر حرفه‌ای‌مان، شرکتمان و حتی زندگی‌مان را بارها زیرورو کرده و از نو بسازیم. اکثریت بر این اعتقادند که تنها چنین صورتی می‌توانیم در عرصه رقابت باقی بمانیم. به‌طور مشابه، آدم‌های زیادی فکر می‌کنند که یک زندگی خوب مجموعه‌ای است از ماجراجویی‌ها، سفرها و نقل‌مکان‌ها. اما من فکر می‌کنم که برعکس این حالت درست است. زندگی هر چقدر آرام‌تر باشد، پربارتر است. برتراند راسل که در دورانی به مراتب آرام‌تر از حالا زندگی می‌کرد، نیز با این موضوع موافق بوده است
              زندگی آدم‌های بزرگ به‌جز در لحظه هایی اندک، هیجان‌انگیز نبوده است. سقراط هرازچندگاهی در یک ضیافت پرزرق‌وبرق شرکت می‌جست... اما بیش‌تر اوقات عمرش را در آرامش همراه با زنتیپی همسرش، می‌گذراند. عصرها قدم می‌زد و شاید در طول راه چندتا از دوستانش را ملاقات می‌کرد. در مورد کانت گفته شده که در تمام عمرش بیش از ده مایل از از کُنیگسبرگ دور نشد. داروین پس از سفرش به دور دنیا، تمام عمر باقی‌مانده‌اش را در خانۀ شخصی‌اش گذراند...

کتاب:هنر خوب زیستن

1 پاسخ آخرین پاسخ
              6
              • MaryaM._.shM آفلاین
                MaryaM._.shM آفلاین
                MaryaM._.sh
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط MaryaM._.sh انجام شده

IMG_۲۰۱۹۱۱۰۱_۱۷۰۲۵۱.png
                اغلبـ شازده کوچولو روخوندیمـ یا حداقلـ اسمش رو شنیدیمـ
                منـ تازه چهارمین کتابـ غیر درسی رو تمومـ کردمـ
                اما شازده کوچولو رو وقتی راهنمایی بودمـ خوندم
                و یادمه اینقدر دوسشـ داشتم ک تو ی دفتر دیگه با خط خودم نوشتمشـ
                همیشهـ اولین ها میمونن
                مثـ شازده کوچولو؛مثـ تــــو❤
                ی قاچ کتاب:
                شازده کوچولو گفتـ: ولی تو گریهـ خواهی کرد!

روباه گفتـ: درستـ استـ.

-پسـ حاصلی برای تو ندارد.

-چرا دارد. رنگـ گندمـ زارها...

سپسـ گفتـ:

• برو دوباره گلـ ها را ببینـ. این بار خواهی فهمید که گلـ خودتـ در جهانـ یکتاستـ. بعد برای خداحافظی پیشـ منـ برگرد تا رازی به تو هدیهـ کنمـ.

شازده کوچولو رفتـ و دوباره گلـ ها را دید. به آنها گفتـ:

شما هیچ شباهتی به گلـ من ندارید، شما هنوز هیچـ نیستید. کسی شما را اهلی نکرده استـ و شما هم کسی را اهلی نکرده اید. روباه من هم مثلـ شما بود. روباهی بود شبیه صدهزار روباه دیگر. ولی من او را دوستـ خودمـ کردمـ و حالا او در جهانـ یکتاستـ.

و گلـ ها سختـ شرمنده شدند.

شازده کوچولو باز گفت:
                شما زیبایید، ولی جز زیبایی هیچـ ندارید. کسی برای شما نمی میرد. البته گلـ مرا هم رهگذر عادی شبیهـ شما می بیند. ولی او یکـ تنه از همه شما سر استـ، چونـ من فقط او را آبـ داده‌ام، چون فقط او را زیر حبابـ گذاشته‌امـ، چون فقط برای او پناهگاه با تجیز ساخته‌ام، چون فقط برای خاطر او کرم‌هایش را کشته‎ ام، چون فقط به گِله‌گزاری او یا به خودستایی او یا گاهی هم به قهر و سکوتـ او گوشـ داده‌ام. چون او گلـ من است.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • خانومخ آفلاین
                  خانومخ آفلاین
                  خانوم
                  فارغ التحصیلان آلاء

متن جایگزین

چقدر دلم تنگ شده بود برات کافه کتاب!
                  کم کم کرکره هارو بدیم بالا 😍

رسیدیم آذر دلم نمیاد براتون پست نزارم!! 😍

راهنمای دوست داشتنی بودن به روش آدری هپبورن 😎😍

«آدری هپبورن» سال ‌هاست از میان ما رفته و مدام محبوب ‌تر می ‌شود چون هر روز بیش از گذشته مشخص می ‌شود جانشینی ندارد.
                  کتابی که می ‌خوانید اما فقط درباره‎ی زندگی خانم آدری هپبورن نیست.
                  ملیسا هلسترن در این کتاب مشهور و پر فروشِ بین ‌المللی ‌اش، کوشیده از میان گفته‌ ها و خاطرات ستاره‎ی "تعطیلی رمی" و "صبحانه در تیفانی"، از سال‌ های تلخ جنگ جهانی تا دوران آرامش در سوئیس، راه و رسم آدری ‎بودن و روش زندگی را بیرون بکشد، در ده فصلِ آکنده از زیبایی، مهربانی، ایمان، سرزندگی و امید. پیچیده شده در همان تصویر آشنایی که از او در خاطر داریم: یک بازیگر، یک خانمِ خانه‌، یک مادر، یک ستاره‎ی مد، مظهری از زن رشد یافته در شهر های مدرن قرن بیستم، و البته یک عاشق شکلات! خلاصه که کتابی است در این باره: «اگر بزرگ ‌ترین ستاره‎ی دنیا هم باشی، اول باید یاد بگیری قشنگ زندگی کنی!»

دانش-آموزان-آلاء
                  حال دلتون خوب😍❤️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • خانومخ آفلاین
                    خانومخ آفلاین
                    خانوم
                    فارغ التحصیلان آلاء

متن جایگزین

سلام 😍
                    بهمن ماهمون چطوره؟:)
                    هوای سرد و برفی بهمن دلامون رو گرم کرده یا نه؟:)
                    امروز براتون ی فنجون کتاب آوردم:) ❤️☕
                    لابه لای این دل خستگی‌ها و بی حوصلگی ها ی کتاب خوب حالتو خوب میکنه:) ❤️
                    هانریش بل رو هممون با عقاید دلقک می‌شناسیم:)
                    ولی سیمای زنی در میان جمع به جرعت حتی دلچسب تر و قشنگ تر از عقایده:)

اما داستان کتاب درباره ی:
                    داستان زنی 48 ساله به نام لنی است. شخصیت لنی در جملات نخستین کتاب این‌گونه توصیف شده است :«قد او یک متر و هفتاد و یک سانتی‌متر و وزن او در حدود شصت و هشت کیلو و هشت صد گرم است؛ یعنی با اختلاف سیصد یا چهارصد گرم، وزن ایده‌آل برای چنین قدی. رنگ چشمانش چیزی است بین آبی تند و سیاه. انبوه موهای براق و بلوندش، که کمی به خاکستری می‌زند و او آن‌ها را به روی شانه‌هایش افشان می‌کند، به سرش حالتی می‌دهد که گویی کلاهی طلایی بر تارکش گذاشته باشند. این زن لنی فایفر نام دارد.»

نکته جالب این کتاب بودن 125 تا شخصیتی هستن که حول زندگی این زن میگذره:)

یک فنجون کتاب تقدیم شما❤️☕
                    در آن دوردست من زن و پسری باقی گذاشته‌ام که اگر پسرم از سد هزاران عواملی که می‌تواند موجب مرگش شود گذشته باشد باید امروز همین سنی را داشته باشد که شما دارید. لارویک من در 44 نوزده سال داشت، مسلما آن‌ها به سراغش رفتند ولی به کجا فرستادنش؟ بعضی اوقات فکر می‌کنم، برگردم و در آن‌جا مهم نیست... از خودم می‌پرسم آیا لاریسای من هنوز زنده است. لاریسای عزیزی که من در 45، در اولین موقعیتی که به دستم آمد، وقتی برای کندن محل نصب باتری‌ها به جبهه ارفت رفته بودیم، به او خیانت کردم.

بعد مرا به کارخانه‌ای متعلق به موسسه کروپ در کونیگزبرگ فرستادند. دوازده ساعت کار در روز و یازده ساعت در شب؛ هر کس هر فرصتی گیرش می‌آمد، حتی در مستراح می‌خوابید. خوشا به حال کسی که موفق می‌شد لانه سگی پیدا کند و در آن دراز بکشد، البته در آن از لحاظ تنگی جا در زحمت بود ولی دست کم تنها بود. بدترین چیز این بود که کسی مریض می‌شد و یا این احساس را ایجاد می‌کرد که زیر کار دررو است. زیر کار دروها را تحویل گشتاپو می‌دادند و مریض‌ها، اگر واقعا دیگر قابل استفاده نبودند، تحویل اردوگاه‌های مرگ می‌شدند یا به بیمارستان‌هایی سپرده می‌شدند که چیزی از اردوگاه‌های مرگ کم نداشتند در هر صورت مرگشان حتمی بود. جیره غذایی در این بیمارستان‌ها دو لیتر سوپ آبکی و 25 گرم از معجونی به نام نان بود. این به اصطلاح نان مخلوطی بود از سپوس و کاه و خاک اره له شده؛ پوست گندم و خاک اره گلو را می‌خراشید و آزار می‌داد. واقعا نمی‌شد عنوان غذا به آن داد. قصد این بود که از بی‌غذایی اسیران مریض را نابود کنند.

• کتاب امروز قدیم میشه به.... 😀
                      گونش ❤️ @sheyda-fkh ❤️

دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • خانومخ آفلاین
                      خانومخ آفلاین
                      خانوم
                      فارغ التحصیلان آلاء

متن جایگزین

جمعه 14 فوریه

روز%(#ff0000)[عاشقان] کتاب 😍🌈

سلام😀🌻
                      حالتون چطوره 😍😍
                      خوبین؟ خوشین؟ همه روز های خوب کنار هم جمع شدن:) ❤️
                      ولنتاین و روز مادر و حالا روز معرفی کتاب😍❤️
                      برای من بهترین هدیه کتابه ❤️😎

میخوام ی کتاب خیلی خوب بهتون معرفی کنم و بعد هم تقدیمش کنم به اونایی که واقعا دوسشون دارم از جمله خود تو که این پست رو میخونی 😍❤️

متن جایگزین
                      کتاب شور زندگی
                      نویسنده: ایروینگ استون
                      ترجمه: مارینا بنیاتیان
                      انتشارات: نشانه
                      تعداد صفحات: ۷۲۵

همون طور که از جلد و عکسو اسم کتاب معلومه کتاب درمورد ون گوگ هست
                      همون نقاش فقیری که برای نامزدش گوشش رو برید و هدیه داد😐😂❤️

و اماااا

زندگی‌نامه ونسان ون‌گوگ، شاید یکی از تلخ‌ترین و ماندگارترین زندگی‌نامه‌هایی باشد که می‌توانید در طول زندگی خود بخوانید. یک کتاب تلخ، اما به اعتقاد من بسیار زیبا.

یک فنجان کتاب هدیه امروز من به شما:) ❤️

– خوب پس نمی‌‌شه بیست و پنج فرانک بهم قرض بدین؟ من واقعا به این پول احتیاج دارم! حتی یه تیکه نون بیات هم تو خونه ندارم.
                      وایسن برووخ با شادمانی دست‌هایش را بهم مالید و گفت:
                      – خوبه! خوبه! درست همونی که احتیاج داری! برات عالیه. با این وضع ممکنه بتونی یه نقاش از آب در بیای.
                      ونسان پشتش را به دیوار تکیه داد. چنان ضعیف شده بود که نمی‌توانست بدون تکیه گاهی سرپا بایستد.
                      – گرسنگی کشیدن چه چیزش عالیه؟
                      – ون گوگ، گرسنگی می‌تونه برات بهترین چیز تو این دنیا باشه. باعث می شه رنج بکشی.
                      – چرا این قدر دوست دارین ببینین من دارم رنج می‌کشم؟
                      وایسن برووخ بر روی تنها چارپایه ای که در کارگاهش بود نشست. پاهایش را به روی هم انداخت و قلم مویش را که آغشته به رنگ قرمز یود به طرف آرواره ونسان نشانه گرفت.
                      – برای اینکه ازت یه هنرمند واقعی می‌سازه. هرچه بیشتر زجر بکشی بیشتر قدر می‌شناسی. این آشیه که همه هنرمندهای درجه یک اونو خوردن. یه معده خالی بهتر از یه معده پره ون گوگ و یه دل شکسته بهتر از یه دل بشاش! هیچ وقت اینو فراموش نکن!
                      – این حرف ها همش شر و وره وایسن برووخ، خودت هم اینو می‌دونی.
                      وایسن برووخ چندبار قلم مویش را به طرف ونسان تکان داد و گفت:
                      – ون گوگ اون کسی که هرگز مفلوک و بدبخت نبوده، چیزی برای نقاشی کردن نداره. خوشی فقط مخصوص حیوون هاست، فقط برای گاوها و تاجرها خوبه. چیزی که باعث شکوفا شدن یه هنرمند می‌شه درد و رنجه؛ اگه تو گرسنه، مایوس و بدبختی، برو خدا رو شکر کن، چون که خدا در رخمتش رو بروت باز کرده!
                      – فقر انسان رو نابود می‌کنه.
                      – بلع فقر ضعفا رو نابود می‌کنه ولی نه آدم‌های پر صلابت رو! اگه فقر بتونه تو رو از پا در بیاره پس تو آدم ضعیفی النفسی هستی و حقته که کله پا بشی.

• امیدوارم که دوسش داشته باشین ❤️
                        این کتاب تقدیم میشه به:
                        dlrm 💋❤️
                        sandiiii 😍❤️
                        @M-bahrami1378😀 ❤️
                        @M-dall-S 😒🌻🌼
                        @Vadf 😄💛
                        lnz😄 ❤️
                        marzyeh78 😍❤️
                        و..
                        دانش-آموزان-آلاء 🌈❤️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      9
                      • S آفلاین
                        S آفلاین
                        sheyda.fkh
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شده

7878779846420378.jpg

سلام دوستان y (755).gif
                        قصد دارم یه کتاب روانشناسی خوب بهتون معرفی کنم 😃❤

%(#ff00ea)[کتاب تا این حد مهربان نباش!] (To Nice Own Good) بر تاثیرات %(#ff0000)["شخصیت مهربان"] بر خویشتن و ارائه درک جدیدی از رفتارهای غالبا سازشکارانه افراد مهربان تمرکز دارد. آنانی که سعی دارند %(#ff0000)[همواره جواب مثبت] دهند... دائما خواسته‌ها و انتظارات خود را پنهان میکنند و طبعا دچار %(#ff0000)[انزوا] می‌شوند... خشمگین هستند اما می‌کوشند تا خود را آرام جلوه دهند و مسئولیت‌هایی را به خود تحمیل می‌کنند که اساسا در حد توان‌شان نیست. داک رابینسون (Duke Robinson)، این الگوی رفتاری را به زیان ما و دیگران می‌داند و معتقد است که %(#1e00ff)["شخصیت دائما مهربان" همواره دچار احساس شکست، ناتوانی و عدم اعتماد به نفس است.]
                        در کتاب تا این حد مهربان نباش! اثر داک رابینسون، رفتار مهربانانه به عنوان %(#ff0000)[خطاهای رفتاری] مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در این کتاب ما با رفتارهایی روبرو هستیم که شخصیت مهربان از روی حسن نیت انجام می‌دهد %(#001eff)[اما همین رفتارهای نیک‌منشانه تاثیر معکوسی بر روابط شخصیت مهربان با دیگران برجای می‌گذارد.]

قاچی از کتاب 🍉
                        شما انسان مهربانی هستید و دائما سعی دارید تا رضایت خاطر دیگران را جلب کنید. چون چنین هستید، انتظاری از دیگران ندارید اما دائما می‌کوشید تا انتظارات آنان را برآورده کنید. %(#ff0000)[اعصابتان را کنترل می‌کنید و از رنجاندن دیگران پرهیز دارید]. اگر کسی از سر جهل بر شما یورش آورد، آرامش خود را حفظ می‌کنید و همواره برای ارائه پند و اندرز به دیگران، آماده هستید. اگر از رفتار و گفتار یکی از دوستان خود آزرده خاطر شوید، ابدا در مقام آزردن او بر نمی‌آیید. شما سخنی بر لب نمی‌آورید که باعث اندوه دیگران شود. به این ترتیب باید گفت: %(#ff00f7)["شما واقعا انسان مهربانی هستید"]. زنان و مردان به یک اندازه در معرض خطر "شخصیت دائما مهربان" قرار دارند اما هریک با شیوه و دیدگاه متفاوتی با تعاملات اجتماعی همگام می‌شوند. %(#ff0000)[فشارهای اجتماعی] باعث شده تا زنان بیش از مردان ناگزیر به رفتار مهربانانه شوند...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        7
                        • خانومخ آفلاین
                          خانومخ آفلاین
                          خانوم
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده

متن جایگزین

آقایون خانوما سلام😂😄😎❤️

حالتون چطوره؟! با کرونا چطورید 😥😨😷🤧
                          این روزا که همه حبس شدیم تو خونمون😂 و جز درس خوندن کاری نداریم بهانه ی خوبیه که کتاب بخونیم❤️
                          امروز میخام ی کتاب متفاوت با فکر و نگاه متفاوت رو بهتون معرفی کنم❤️
                          خیلی وقته دنبال فرصت هستم واسه معرفیش و الان خوشحالم ❤️

کتاب : من ادواردو نیستم

کتاب درباره شهیدی هست که از لحاظ جغرافیایی متفاوته اما...
                          بیاین ی فنجون کتاب مهمونتون کنم❤️

یک فنجان کتاب☕☕
                          مهرماه سال 1360 بود. عراق داشت با حمايت آمريكا بمب و موشك مي ريخت روي سر مردم ايران. نظامي، غيرنظامي، بزرگ، كوچك، همه را داشت مي كشت. ادواردو برداشت و رفت كاخ سفيد با مشاور امنيت ملي آمريكا ديدار كرد.

به او گفت: «شماها مداخله گريد. شماها دشمن اصلي مردم ايرانيد. شماها قاتل اصلي مردم ايرانيد.» نترسيده بود آنجا بلايي سرش بياورند يا سرش را بكنند زير آب.

بعدها داشت اين ماجرا را تعريف مي كرد. مي گفت: «آن روز كه رفته بودم كاخ سفيد و آن حرف ها را به مشاور امنيت ملي آمريكا مي زدم، او عكس امام را زده بود روي يك ديوار، يك كلت دستش گرفته بود و داشت با تير به آن مي زد!

آن مقام آمريكايي شليك مي كرد و به من مي گفت ما تا اين مرد را از ميان بر نداريم، آرام نمي نشينيم.»

خوشحالم که اسم این شخصیت رو آوردی❤️
                          @مليكاي-متحول تقدیم به خودت❤️

دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          11
                          • OpalO آفلاین
                            OpalO آفلاین
                            Opal

معرفی کتاب

%(#ff0000)[غیر درسی]

• نام کتاب: %(#00ee0f)[درخت دوستی بنشان]

• به انگلیسی : %(#2e31ff)[Making Friends]

نويسنده : Andrew Matthews/ اندرو متیوس

IMG_20210819_232742_581.jpg

یه قاچ از کتاب 😋🍉

IMG_20210819_234012.jpg

IMG_20210819_234202.jpg

من از این کتاب خیلی چیزها یاد گرفتم 👌 پس...

%(#ff0000)[به همین چند صفحه راضی نشید، وقتی به آخرین صفحه از این کتاب می رسید، می‌فهمید که خیلی چیزها بدست آوردید.حالا شما خودتون و اطرافیانتون رو بهتر می‌شناسید؛حالا می‌دونید باید چکار بکنید]

چون خیلی وقته این تاپیک فعال نبوده همه رو منشن می‌کنم دانش-آموزان-آلاء ✨✨🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • خانومخ آفلاین
                              خانومخ آفلاین
                              خانوم
                              فارغ التحصیلان آلاء

وقتشه ی سر و روی این تاپیک رو دستی بکشیم💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • خانومخ آفلاین
                                خانومخ آفلاین
                                خانوم
                                فارغ التحصیلان آلاء

زنی-در-کابین-10-4-820x564.jpg
                                زنانی که در زمان و مکان مناسب نیستند

زنی در کابین ده
                                اثر روث ور

کتاب زنی در کابین ۱۰ محبوبیتی بیش از اثر اول روث ور در برداشت و در لیست کتاب‌های پرفروش دنیا و مهم‌ترین آنها یعنی نیویورک تایمز قرار گرفت. منتقدان و دنبال‌کنندگان آثار ور سبک نوشتن او را با سبک آگاتا کریستی مقایسه کرده‌اند و مشابه دانسته‌اند.

این کتاب به شدت برای من جذاب بود
                                باید بهش وقت بدین تا نیمه اول داستان طی بشه و معما خلق بشه.
                                اما ارزش خوندن رو صد درصد داره.

نمره منتقدین به این کتاب : 7.8/10

زنی به نام لو‌بلک‌لاک خبرنگار خبرگزاری شتاب است و با یک فرصت ترفیع شغلی خوب مواجه می‌شود. او باید در این ترفیع شغلی در سفری دریایی به سمت قطب‌شمال برود. در این سفر او با چندین نفر از خبرنگاران دیگر نیز هم‌سفر است. او یک شب در جریان قتل قرار می‌گیرد. و سعی می‌کند بقیه را از قتل شب گذشته مطلع کند. اما کسی حرف او را باور نمی‌کند و سعی می‌کنند او را دیوانه جلوه دهند اما او سرنخ‌هایی را پیدا می‌کند که اثبات می‌کند که.‌‌..

نام اثر
                                The Woman in Cabin 10
                                زنی در کابین10
                                نام نویسنده
                                روث ور
                                نام ناشر
                                نون
                                ژانر
                                هیجان‌انگیز
                                ترسناک
                                جنایی
                                سال انتشار
                                2016
                                شابک
                                9786008740155
                                تعداد صفحات
                                368
                                رده بندی سنی
                                +16
                                کشور
                                بریتانیا
                                جوایز
                                جزو لیست پرفروش‌های نیویورک تایمز، یو‌اس‌ای‌تو‌دی و لس‌آنجلس تایمز

دانش-آموزان-آلاء💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• 1
                                • 2