تجربه های طلایی کنکوری ها
-
این تاپیکو اگ کسی مایل بود تجربه شو بزاره بزاره
اینجا خیلی چیزا رو تجربه کردم ک همش تلخ بود با خیلیا اشنا شدم از دوستیه بعضیاشون خوشال شدم و خیلی چیزا یاد گرفتم ولی ارزششو نداشت اینجا اومدنم
من میرم با کلی خستگیو دلشکستگی
به امید روزی ک بتونم به هدفم برسم
برا همه ارزوی توفیقات روز افزون دارم
خدا یاور همیشگیتون -
تحت هیچ شرایطی نا امید نشین(:
من خودم 6 ماهی که خیلی میتونست بهم کمک کنرو درگیر ی بیماری بودم که هر هفته بیشتر از 3 ساعت نمیتوونستم درس بخونم(: حتی گاهی پیش میومد صفر ساعت!بعدش دیگ از اواسط فروردین که حالم خوب شد شروع کردم به اینکه بخونم
اون موقع ها فکر میکردم خوندنم فایده ای نداره و تهش بتونم ی دانشگاه دولتی برم و اونم رشته ای ک بهش هیچ علاقه ای ندارم(:حتی یادمه ی وقتایی گریه میکردم و درس میخوندم(:
در کل خیلی روزای سختی بودن(:
فشار روحی اذیتم میکرد
و این که قراره چیزی ازم در نیاد و حرفای بقیه که تو چرا اینجوری شد ازارم میداد!
ولی تو همون شرایط فقط خوندم! فقط! با اینکه خیلییییییی عقب بودم
و میدونستم هر کاری کنم نمیتونم برسم این همه عقب موندگی رو جبران کنم!
ولی خوندم و نا امید نشدم
حتی هفته اخر (: یادمه شب اخر تا ساعت 9 شب داشتم میخوندم(:حرفم اینه! حتی اگه عقب موندین! حتی اگه نرسیدین! حتی ی روز وقت دارین! حتی حتی حتی و حتی های دیگر
دست از خوندن برندارین و به تلاشتون ادامه بدین
شاید خیلی رتبتون عالی نشه! ولی بدونین نتیجه زحمتتاتون رو هر چقدر کم میگیرین (: ! -
-
سلام دوستان عزیز و آلایی های گرامی
عنوان تاپیک گویاست
اینجا کنکوری های عزیز از تجربه هاشون میگن ...از اشتباهاتی که اونارو از هدفشون دور کرد و یا
از تصمیمات درستی که کمکشون کردبهاره .بزرگترین اشتباهی که من کردم این بود که دوران مرور رو دیر شروع کردم و بعضی از درس ها رو که خونده بودم وقت نکردم مرور کنم و تو کنکور نزدم. از نظر من دوران مرور مهمترین تاثیر روی نتیجه ی کنکور میذاره سعی کن تا عید درسارو تموم بکنی بعدش فقط مرور بکن یکی از ویژگی های درس فرار بودنشه تجربه نشون داده در عرض یک هفته تمام مطالب گذشه فراموش میشه مخصوصا این که دوران آخر کنکور بچه ها درسارو قاطی میکنن باید انقدر مرور بکنی که کامل مطالب جا بیفته
-
این پست پاک شده!
-
نکته اساسی و مهم اینه که به هیچ عنوان و به هیچ وجه هیچ درسی رو به تعویق نندازید که بعدا میخونم
-
نکته اساسی و مهم اینه که به هیچ عنوان و به هیچ وجه هیچ درسی رو به تعویق نندازید که بعدا میخونم
-
فهمیدم آدم بی ارادع و ضعیف هم به خودش ضرر میرسونه هم ادم های نزدیکشو...
و عملا ادم هایی ک دوسش دارن رو له میکنه!@ali_soltani در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
فهمیدم آدم بی ارادع و ضعیف هم به خودش ضرر میرسونه هم ادم های نزدیکشو...
و عملا ادم هایی ک دوسش دارن رو له میکنه!برای همینه که سعی میکنم هیچوقت با آدم تنبل و بی اراده نباشم،تجربه بدش رو داشتم ،وقت و انرژی که آدم بی اراده از ما تلف میکنه خیلی زیاد میتونه باشه
-
وقتی فیلم درسی میبینین سعی کنین اکتیو لیسنر باشین یعنی خودتونو درگیر فیلم درسی کنین و تو محاسباتی ها اول استوپ بزنین و خودتون حل کنین و بعد برین ادامه رو ببینین . این خیلی کمک میکنه .
تست نه زیاد بزنین نه کم ،اهسته و پیوسته رفتن مهم تر از تعداده ،تستا فقط برای یه روز نیستن،قراره بعداً مرور کنین
از دوست شدن با آدم های بی اراده و تنبل ( از هر جنسی موافق یا مخالف) دور باشین
دوستاتونو از آدمای با انرژی که فقط درس خواندن براشون مهمه پرکنین و زیاد تو انجمن ها و ... نگردین ، ضمیر ناخداگاه میدونین چیه ؟ اونه که وقتی شما پستایی رو میبینی و حالت بدی بهت دست میده و به خودت میگی به من مربوط نیست ، در حقیقت هر روز بیشتر و بیشتر بی اراده حالت رو بد میکنن. غیر اجتماعی باشین یه مدت
فارسیش یادم رفته : , conditioning theory همون پاسخ شرطی و اینا
یعنی درس بخون و بعدش یه مدت کار مورد علاقه ات رو انجام بده و بعد دوباره درس و بعد دوباره همون
هر چی که هست
من درس گیم درس گیم درس گیم
فقط برنامه ریزی کنین مثلاً اینطوری
۲ درس نیم گیم ۲ درس نیم گیم ۱ درس نیم گیم و ...
یعنی نیم ساعت گیم *به جز گیم هر چیزی دلتون میخواد
مولتی ویتامین مصرف کنین حتما ****** این یکی از اشتباهای من بود که مصرف نمیکردم و زیاد میخوندم و در کنارش هر روز 3 ساعت باشگاه میرفتم ، بعدها قند خونم خیلی سریع پایین میومد و من مجبور میشدم پر خوری کنم
از غذاهای دارای فیبر استفاده کنین و یا خود مکمل فیبر که یه پودر هست بخرین و استفاده کنین . به چه دردی میخوره ؟ دیدین وقتی تو فشار و استرس هستین زودتر یه حالتی شبیه عصبانی و خستگی باهم میان سراغتون ؟ این اسمش گرسنگی عصبی هست . فیبر باعث احساس سیری میشه و از این طریق قند خون هم کنترل میشه و مهم تر این که خستگی میاد پایین و خلق و خو هم بهتر میشه
حتما مولتی ویتامین ( برید داروخونه و بگید یه برگ مولتی ویتامین بده ) هم بخرین هزینه اش کمه در حد ۳ هزار تومان در هفته برای یه برگ
پودر فیبر بخرین بهتره چون میدونم که با اون وضعیت استرس کنکور نمیشه به نحوه غذا خوردن کامل رسید
اینترنتی یا از داروخونه بخرین و هر روز ۳ بار مصرف کنین همراه با چای قهوه و ... اینا . هر بار هم یه قاشق چای خوریبرنامه ی focus forest رو از گوگل پلی نصب کنین و باهاش تمرکز شده درس بخونین
تو گوگل پلی برین و اسم برنامه رو سرچ کنین میاد .من برنامه ریزی میکنم و بعد کارامو تو گوشی پیاده میکنم و بعد شروع میکنم به تمرکز یا مطالعه .
من ۴۵ دقیقه تمرکز میکنم و بعد ۵ دقیقه استراحت
و هر ۹۰ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت. برنامه خودش منو مطلع میکنه چه وقت وقت مطالعه است و چه وقت وقت استراحت هستاز هر چیزی که باعث استرس و ترس و نا امیدی و حال بد بشه دوری کنین نه فقط کنکور بلکه تو کل زندگی
چطور بفهمیم یه چیزی برامون بده ؟ فقط از ذهنت سوال کن همینو در آخر کنکور و زندگی فقط یه بازیه
بیشتر گیم بازی کن یا با بقیه ( فقط با آدمای درس خون و سر حال ) صحبت کن تا حالت بهتر بشه
وقتی استرس زیاده ذهنت رو شرطی کن
بگو به به ازای هر ساعت تمرکز فلان مدت فلان کار که عاشقش هستم رو انجام میدم به عنوان جایزه و از وقتی که برای شاد بودن میگذرونی اصلا نترس ، به مقداری که بیشتر شاد باشی بیشتر پیشرفت میکنی و موفقیت لزوما تلاش زیاد بدون خوشگذرونی نیست
خوشگذرونی کن همراه با درس خوندن تا ازش لذت ببری
یه اسکرین از برنامه اگه شد میدم البته من دانشگاه هستم و این برنامه مطالعه دروس دانشگاهه -
امروز کلاس نداشتم و ساعت مطالعه اینطوریه *
اگه دقیقا خود برنامه ها رو میخواین بگین تا بفرستم -
تو این سالا واقعا بهم ثابت شده ترس قاتل ارزوهای ماست ادمی که پیگیر نظرات دیگران راجب خودش باشه اینده ای نداره
-
سلام بچه ها
فروشگاه --- کسی میشناسه
معتربر هست ؟
میشه ازشون خرید کرد ؟ -
سلام بچه ها
فروشگاه --- کسی میشناسه
معتربر هست ؟
میشه ازشون خرید کرد ؟mahan tech در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
سلام بچه ها
فروشگاه --- کسی میشناسه
معتربر هست ؟
میشه ازشون خرید کرد ؟سلام
پستتون ادیت شد ، آدرس سایت یا لینکی غیر از الاء ممنوع هست که گذاشته بشه.
بررسی که کردم، سایت معتبری نبود چون نشان اعتماد و نشان ملی ثبت نداشت. -
امروز کلاس نداشتم و ساعت مطالعه اینطوریه *
اگه دقیقا خود برنامه ها رو میخواین بگین تا بفرستمamir bahrami اسم برنامه؟
-
وقتی فیلم درسی میبینین سعی کنین اکتیو لیسنر باشین یعنی خودتونو درگیر فیلم درسی کنین و تو محاسباتی ها اول استوپ بزنین و خودتون حل کنین و بعد برین ادامه رو ببینین . این خیلی کمک میکنه .
تست نه زیاد بزنین نه کم ،اهسته و پیوسته رفتن مهم تر از تعداده ،تستا فقط برای یه روز نیستن،قراره بعداً مرور کنین
از دوست شدن با آدم های بی اراده و تنبل ( از هر جنسی موافق یا مخالف) دور باشین
دوستاتونو از آدمای با انرژی که فقط درس خواندن براشون مهمه پرکنین و زیاد تو انجمن ها و ... نگردین ، ضمیر ناخداگاه میدونین چیه ؟ اونه که وقتی شما پستایی رو میبینی و حالت بدی بهت دست میده و به خودت میگی به من مربوط نیست ، در حقیقت هر روز بیشتر و بیشتر بی اراده حالت رو بد میکنن. غیر اجتماعی باشین یه مدت
فارسیش یادم رفته : , conditioning theory همون پاسخ شرطی و اینا
یعنی درس بخون و بعدش یه مدت کار مورد علاقه ات رو انجام بده و بعد دوباره درس و بعد دوباره همون
هر چی که هست
من درس گیم درس گیم درس گیم
فقط برنامه ریزی کنین مثلاً اینطوری
۲ درس نیم گیم ۲ درس نیم گیم ۱ درس نیم گیم و ...
یعنی نیم ساعت گیم *به جز گیم هر چیزی دلتون میخواد
مولتی ویتامین مصرف کنین حتما ****** این یکی از اشتباهای من بود که مصرف نمیکردم و زیاد میخوندم و در کنارش هر روز 3 ساعت باشگاه میرفتم ، بعدها قند خونم خیلی سریع پایین میومد و من مجبور میشدم پر خوری کنم
از غذاهای دارای فیبر استفاده کنین و یا خود مکمل فیبر که یه پودر هست بخرین و استفاده کنین . به چه دردی میخوره ؟ دیدین وقتی تو فشار و استرس هستین زودتر یه حالتی شبیه عصبانی و خستگی باهم میان سراغتون ؟ این اسمش گرسنگی عصبی هست . فیبر باعث احساس سیری میشه و از این طریق قند خون هم کنترل میشه و مهم تر این که خستگی میاد پایین و خلق و خو هم بهتر میشه
حتما مولتی ویتامین ( برید داروخونه و بگید یه برگ مولتی ویتامین بده ) هم بخرین هزینه اش کمه در حد ۳ هزار تومان در هفته برای یه برگ
پودر فیبر بخرین بهتره چون میدونم که با اون وضعیت استرس کنکور نمیشه به نحوه غذا خوردن کامل رسید
اینترنتی یا از داروخونه بخرین و هر روز ۳ بار مصرف کنین همراه با چای قهوه و ... اینا . هر بار هم یه قاشق چای خوریبرنامه ی focus forest رو از گوگل پلی نصب کنین و باهاش تمرکز شده درس بخونین
تو گوگل پلی برین و اسم برنامه رو سرچ کنین میاد .من برنامه ریزی میکنم و بعد کارامو تو گوشی پیاده میکنم و بعد شروع میکنم به تمرکز یا مطالعه .
من ۴۵ دقیقه تمرکز میکنم و بعد ۵ دقیقه استراحت
و هر ۹۰ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت. برنامه خودش منو مطلع میکنه چه وقت وقت مطالعه است و چه وقت وقت استراحت هستاز هر چیزی که باعث استرس و ترس و نا امیدی و حال بد بشه دوری کنین نه فقط کنکور بلکه تو کل زندگی
چطور بفهمیم یه چیزی برامون بده ؟ فقط از ذهنت سوال کن همینو در آخر کنکور و زندگی فقط یه بازیه
بیشتر گیم بازی کن یا با بقیه ( فقط با آدمای درس خون و سر حال ) صحبت کن تا حالت بهتر بشه
وقتی استرس زیاده ذهنت رو شرطی کن
بگو به به ازای هر ساعت تمرکز فلان مدت فلان کار که عاشقش هستم رو انجام میدم به عنوان جایزه و از وقتی که برای شاد بودن میگذرونی اصلا نترس ، به مقداری که بیشتر شاد باشی بیشتر پیشرفت میکنی و موفقیت لزوما تلاش زیاد بدون خوشگذرونی نیست
خوشگذرونی کن همراه با درس خوندن تا ازش لذت ببری
یه اسکرین از برنامه اگه شد میدم البته من دانشگاه هستم و این برنامه مطالعه دروس دانشگاههamir bahrami ممنون خیلی بدرد بخور بود.