بچه های کنکور تجربی99
-
بچه ها هر سوالی داشتین حتمن بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم.... امیدوارم همگی بترکونین
_Sadra_Pharm در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
بچه ها هر سوالی داشتین حتمن بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم.... امیدوارم همگی بترکونین
عزیز دل مایی
-
بچه ها سلام برنامه رو چیدم فقط میمونه نظر بدید.
-
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
Ali2001@ @محمدعلی-نیکوسحن zahra_yp
-
-
Ali2001@ @محمدعلی-نیکوسحن zahra_yp
به سان خورشید ممنون.کمی واسیم بچه ها اومدن نظر بدم
-
بچه های عزیز امشب تاپیک عربی پایه و عربی دوازدهم رو میزنم. تاپیک شیمی رو هم میزنم بقیه اش رو لطف کنید راه بندازید
-
وعده دیدار همینجا و اول نظر بدیم برای برنامه بعد شروع میکنیم. به امید شادی و موفقیت
-
بچه ها اگه سوالی تو درسا واستون پیش اومد بذارین اینجا تا هم واس خودتون خوب شه و هم اینکه نمونه سوال شه براتون
... و ساعات طالعه و تعداد تستاتونم بذارین تا انگیزه بگیرین از هم دیگه... -
به سان خورشید چشم
-
بچه ها اگه سوالی تو درسا واستون پیش اومد بذارین اینجا تا هم واس خودتون خوب شه و هم اینکه نمونه سوال شه براتون
... و ساعات طالعه و تعداد تستاتونم بذارین تا انگیزه بگیرین از هم دیگه..._Sadra_Pharm سپاس
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا zahra_yp Ali2001 @محمدعلی-نیکوسحن
متن افتتاحیه مجدد تاپیک های کنکور امسال رو با یک دل نوشته شروع میکنیم. پیشنهاد میکنم وقت بزارید بخونید شبیه مناجات نامه س. (به قلم فلان بن فلان)
بسم الله الرحمن الرحیم....
و قُل رَبِّ اَدخِلنی مُدخَلَ صِدق،
و اَخرِجنی مُخرَجَ صِدق،
واجعَل لی مِن لَدُنکَ سُلطاناً نَصیراً(سوره اسراء ایه ۸۰)
بارالها پروردگارا! مرا صادقانه در هر امری داخل و خارج فرما و برای من از نزد خود نیرویی یاری بخش قرار بده آمین یا رب العالمین.
بار خدایا! تویی ناظر و شاهد بر فعل بندگان و هر آنچه در دل هایشان است. تویی که از هر دری برای آدمی رحمتی و از هر رحمتی دری بسوی ادمی. بی شک خدای ما پروردگار همه چیز و کس است. اویی که حکمتش بر رحمتش در خلقت مقدم و هیچ کارش بی دلیل نیست.
بنابر همین، عاقلان بر حکمتش متفق اند و بر علم مطلقش ایمان دارند، کما اینکه تسلیم خواست اویند.
همانا تقدیر ما بر دو محور میگردد خواست تو و خواست خود. پروردگارا! قصد و مقصود ما بر تو پنهان نیست و این نه آن است که آید به بیان. خدایا پیمان میبندیم که برای رسیدن به اهداف خودصادقانه بکوشیم و بکوشیم که به خلق الله خدمت کنیم و از هیچ زحمتی دریغ نکنیم. تو خود دانی که عبادت بجز خدمت خلق نیست.... در کنارش از تو طلب ارامش سپس اسایش میکنیم و از تو طلب داریم که ما را مزین به مقامات والا نزد خود گردانی و مارا از بندگی مال دنیا بر حذر داری. ما را همواره (به یاد مردم) قرار بده.
و اما بعد.... از تو میخواهیم که مارا در این هفتم خان رستم و هفتمین خانش ما را یاری کنی.خدایا زمان دیگری باقی نمانده. فصل فصل چینش است. نه جای آن است که بکاریم و سپس درو کنیم. هر چه هست در چنته ماست!.
ای حکیم مطلق به علوم و ای ناظم اسمان ها و نجوم!. ای صاحب علم کیمیا! صاحب علم لیمیا! صاحب علم هیمیا! صاحب علم سیمیا! صاحب علم ریمیا!
ای خدا ای صاحب علم کیمیا! کیمیای حقیقت را در وادی جهل بر دل ما لبریز کن و مارا لایق گردان پیش از آنکه فایق گردانی. نعمتانسان و انسانیت را در وجود ما قرار ده و ما را به آن مزین فرما. لایق گردان سپس فایق گردان!.
ای صاحب علم سیمیا! سیمیای علوم را بر ذهن ما غالب گردان و مارا بیننده بیننده ساز به آنچه دیگران ندیده اند ای صاحب علم لیمیا! روح ما را با بزرگان همنشین کن و اراده ما را بر روح مان، جسم مان ، شیطان درون ما و اهرمن برون ما فایق و استوار بگردان! سستی و کاهلی را از ما دور کن و نعمت استواری را به ما عنایت بفرما.
ای صاحب هیمیا! به ما نعمت سروری و برتری بر دیگر خلایقت همچو سلیمان نبی هدایت کن.در عین تواضع در برابر خودت و دوست داران خودت به ما عنایت فرما و ما را در زمره فرمانروایان نیکو کار و خدا ترس قرار بده! ای صاحب سیمیا! رمز سعادت و نیک بختی را به ما بیاموز و مارا در علم اعداد و حروف نافعه(علم نافعه) منتفع بگردان. ای صاحب ریمیا!شعبده ای بیاموز تا پنهان کنیم نقص خود را و اشکار کنیم قدرت خود را.
خدایا ای صاحب (کله سر)! سر ما از ناله ما دور نیست. چنان کن که تو خواهی و چنان کن که تو دانایی
فلان بن فلان -
قل رب زدنی علما.....
-
سلام
به سان خورشید
چطوری؟ ماشاالله خوب فعالیاااا لطف کن یه توضیح مجمل بده از برنامه ات جامع و مختصر یکمی ازش رو خوندم فقط
تشکر -
سلام
به سان خورشید
چطوری؟ ماشاالله خوب فعالیاااا لطف کن یه توضیح مجمل بده از برنامه ات جامع و مختصر یکمی ازش رو خوندم فقط
تشکرzahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام
به سان خورشید
تشکرسلام هم اکیپ
این بار بعد از تلاش های ناموفق در تابستون قراره تاپیک های کنکوری بزنیم -
طبق برنامه ای که چیدیم و گذاشتم میریم جلو. ساعت ۱۰ انلاین میشیم و یه راست میایم اینجا و اعلام حضور میکنیم
-
یک ساعت و نیم اینجا و توی تاپیک های زیر مجموعه اینجا خواهیم بود بعدش هم فقط میخوابیم تاکید میکنم میخوابیم تا صبح ساعت ۷ درس خوندن رو شروع کنیم و وقتی میایم اینجا همه کار هامونو انجام داده باشیم
-
یک ساعت و نیم اینجا و توی تاپیک های زیر مجموعه اینجا خواهیم بود بعدش هم فقط میخوابیم تاکید میکنم میخوابیم تا صبح ساعت ۷ درس خوندن رو شروع کنیم و وقتی میایم اینجا همه کار هامونو انجام داده باشیم
تاپیک های مد نظر خودمون رو یه پس وند **ستارگان آلا میدیم ** تا با بقیه تاپیک ها اشتباه نزنیم
-
توی تاپیک های دیگه خواهشا شرکت نکنید(من هم استثنائا امروز توی بقیه تاپیک ها بودم. از فردا که کارمون شروع میشه فقط ساعت ۱۰ شب آنلاین میشیم) هدفمون هم جلو گیری از اتلاف وقت بچه هاست. پس از ۷ صبح تا ۱۰ شب در اختیار خودتون خواهش میکنم انلاین نشید بشینید درس بخونید.
-
تاپیک های مد نظر خودمون رو یه پس وند **ستارگان آلا میدیم ** تا با بقیه تاپیک ها اشتباه نزنیم
به سان خورشید اوکییییی
بسی موافقم
باید استوارش کنیم...
خرابه ی تابستون رو دوباره برج کنیم
برنامه رو چک کردم میگم کدوم درس می تونم بفرستم.