زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی دوران طلایی(جمع بندی)
-
سلام چرا جزوه ای که جلسه چهارم توش بحث میکنه قاطی بقیه جزوه ها نیس؟
-
سلام ببخشید این همایش مال امساله یا پارسال ؟و اگر مال پارساله آیا این همایش امسال برگزار میشه؟
-
سلام خسته نباشید بین جلسه 10 و 9 یه جلسه جا افتاده تو رو خدا بزارید اونو
-
garousiamir در زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
از کجا مطمئنید دوست عزیز؟
-
ببخشید من اشتباه کردم آخه استاد روی تخته مثل این که قبل این که سر کلاس بیان بچه ها یه سری مطالب رو روی تخته نوشتن من فکر کردم جلسه ای حذف شده اون وسط
-
نه واسه این نوشته بود قبل از فیلم برداری که وقت کلاس گرفته نشه .البته فک کنم
-
آقای شاهرخی لطفا اگه میشه فایل جمع بندی رو به صورت پی دی اف بزارین اینی که گذاشتین اسکن شده بعد پی دی اف کردین کیفیتش پایینه واقعا و بعضی صفحاتش برعکس شده توی چاپ خوب در نمیاد ممنون از زحماتتون
-
آقای شاهرخی لطفا اگه میشه فایل جمع بندی رو به صورت پی دی اف بزارین اینی که گذاشتین اسکن شده بعد پی دی اف کردین کیفیتش پایینه واقعا و بعضی صفحاتش برعکس شده توی چاپ خوب در نمیاد ممنون از زحماتتون
sina ansary در زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
اگر جزوه ای اسکن شده قرار میگیرد به این دلیل است که در حقیقت فایل pdf آن دراختیار ما قرار نگرفته است و جزوه ی پرینت شده به دست همکاران رسیده است . من جزوه رو نگاه کردم . اونقدرها هم بد پرینت نشده که . به بزرگواری خودتون ببخشید
-
@garousiamirمال سال پیش
-
سلام استاد کاظمی بی رقیبه خ قشنگ تستارو حل میکنه بزرگترین مشکل من تو ادبیاتو زبان فارسی و ارایه ها بود که حلش کرد توصیه به دوستان حتما بببینید بازم از تیم الا ممنون وسپاس گزارم
-
سلام
بحثش تموم شده ؟
یا ادامه داره ؟