b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
دوستان گزینه 4 رو نادرست گفته چرا آخه آقای آقاجانی گفتن برطرف میکند کتاب کمک آموزشی میگه نه حتما باید بگی تاجایی که ممکن است تعدیل می کند
-
-
سلام کی سوالای قلم چی رو میخواد؟
-
بچه ها منم موافقمممم بیاین جم شیم پول تفسیم بشه اینجوری بهمون فشار نمیاد
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com داداش قیمت بگو ببینم
-
mohammadsale96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان گزینه 4 رو نادرست گفته چرا آخه آقای آقاجانی گفتن برطرف میکند کتاب کمک آموزشی میگه نه حتما باید بگی تاجایی که ممکن است تعدیل می کند
نه اقای اقاجانی گفتن تا حد امکان بر طرف میکنه
نمی تونه به طور کامل اثر رو خنثی کنه -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
بهت الهام میشه سوالات ؟ -
mohammadsale96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بله حتما باید تاجایی که امکان داره رو تاکید کنند واستاد درفیلم های پارسالشون دقیقا روی این نکته تاکید کردند.
-
باعرض سلام و خسته نباشید
لطفاًاگر امکان دارد تست های دوپینگ شیمی2 استائ آقاجانی را بر روی سایت قرار دهید
باتشکر -
سلام ی سوال داشتم اول اینکه شیمی 3 تدریس میشه؟ و دوم اینکه اگر تدریس میشه کتاب شیمی 3 استاد رو از کجا باید تهیه کنیم؟
ممنون میشم حواب بدین -
دوستان یکم انصاف داشته باشین تدریس بهتر از اقای اقاجانی هم مگه داریم حالا بخاطر ی جزوه ی اسید و باز نباید این حرفو بزنید 12تومن درمقابل اینهمه تدریس عالی و رایگان چیزی نیس که
-
این پست پاک شده!
-
بله درسته آخه من اول ميرم خودم یه دور ميخونم بعد ميرم فيلماي استادروميبينم رفتم فیلمو کم کم جلوبردم نگو اززيردستم در رفته بودالان فيلموکامل دیدم کاملا مطلب برام جا افتاد
-
هرچندوقت یکبار ازاین سوتيا میدم
-
عااطفه ببخشید یه سؤال شما همون مارال@نیستی آیا!!!!!!???????
-
Reza.Tah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها تعریف عدد اکتان چی بود؟
من اینطوری میدونم که عدد اکتان میزان اکتان(همون آلکان 8 کربنه) در بنزین هست.هر چقدر نسبت اکتان به سایر هیدروکربنها بیشتر باشه بهتره.