جواب بده ، بپرس
-
این پست پاک شده!
-
@خون-سرخ قوانین ترمودینامیک چنتان
-
@خون-سرخ
ج. ان لن کی لکی حتی ل
س.یه سوال از شیمی چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد)RAMIN1380 در جواب بده ، بپرس گفته است:
@خون-سرخ
.یه سوال از شیمی دارم.... چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد) -
@خون-سرخ
ج. ان لن کی لکی حتی ل
س.یه سوال از شیمی چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد)RAMIN1380 اگه منظور سوالتون رو درست فهمیده باشم احتمالابه خاطر ساختار متفاوت سیاراته که درصدفراوانی عناصرشون متفاوته خوب اون سیاره ای که از گازه فراوانی عناصرگازیش بیشتره اون سیاره ای هم که ازسنگه و سخت فراوانی عناصری مثل آهن توش بیشتره
-
@خون-سرخ قوانین ترمودینامیک چنتان
@علی-ف 4 تا هستن(قانون صفرم/قانون اول/ قانون دوم/ قانون سوم.)
پدر بمب اتمی کیه؟ -
پدر بمب اتمی کیه؟Mohsen Taheri جولیوس رابرت اوپنهایمر
سوال) چه جانداری ساده ترین گردش خونه بسته را دارد؟ -
Mohsen Taheri جولیوس رابرت اوپنهایمر
سوال) چه جانداری ساده ترین گردش خونه بسته را دارد؟@خون-سرخ کرم خاکی
کاشف پدیده ی پرتوزایی؟ -
@خون-سرخ کرم خاکی
کاشف پدیده ی پرتوزایی؟Mohsen Taheri آنری بکرل یا هانری بکرل
سوال) ایا ویروس کرونا از طریق مگس ها منتقل می شود؟ -
RAMIN1380 اگه منظور سوالتون رو درست فهمیده باشم احتمالابه خاطر ساختار متفاوت سیاراته که درصدفراوانی عناصرشون متفاوته خوب اون سیاره ای که از گازه فراوانی عناصرگازیش بیشتره اون سیاره ای هم که ازسنگه و سخت فراوانی عناصری مثل آهن توش بیشتره
negar salehi خیلی ممنون از جوابت اما من چند مقاله خوندم و نوشته بود بدلیل پخش ناهمگون عناصر در اثر انفجار بیگ بانگ
@خون-سرخ
ج. یه کم سخته جوابش چون ویروسی تازه است و باید روش تحقیق بشه پس فعلا مشخص نیست(البته بعضی سایتا نوشته بودن از طریق گزیدن پشه منتقل نمیشه)
سوال. ایا این سوال درسته (چالشی!!!! زیست یازدهم)
ایا یاخته پیکری هسته دار زنده انسان که چرخه یاخته ای را گذارنده است قطعا 46 کروموزوم دارد؟ با ذکر دلیل؟ -
@خون-سرخ
ج. ان لن کی لکی حتی ل
س.یه سوال از شیمی چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد)RAMIN1380 در جواب بده ، بپرس گفته است:
@خون-سرخ
ج. ان لن کی لکی حتی ل
س.یه سوال از شیمی چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد)
چون اگه یکی بود میشد زمین دوم -
RAMIN1380 در جواب بده ، بپرس گفته است:
@خون-سرخ
ج. ان لن کی لکی حتی ل
س.یه سوال از شیمی چرا فراوانی عناصر در زمین و بقیه سیارات متفاوت است ( خودم خیلی برام سوال شد)
چون اگه یکی بود میشد زمین دوم@miss-_fatima
البته وجود دو زمین یا مکانی مانند زمین غیرممکن نیست و وجود هزاران کهکشان و سیاره مافوق بشری که دست یافتنشون تا چندین هزار سال دیگ شاید غیر ممکن باشه
البته من مذهبی نیستم اما حدیث هایی از پیامبر اکرم موجوده که میفرمایند در هنگام عروج به سمت خدا جانداران دیگری مشاهده شدن (خیلی احادیث معتبر نیستن چون امکان تغییر توشون زیاده)
بنظرم خیلی علم پر رمز و رازیه و اگه بخواییم بحث کنیم یا تحقیق چندین روز یا سال طول میکشه -
negar salehi خیلی ممنون از جوابت اما من چند مقاله خوندم و نوشته بود بدلیل پخش ناهمگون عناصر در اثر انفجار بیگ بانگ
@خون-سرخ
ج. یه کم سخته جوابش چون ویروسی تازه است و باید روش تحقیق بشه پس فعلا مشخص نیست(البته بعضی سایتا نوشته بودن از طریق گزیدن پشه منتقل نمیشه)
سوال. ایا این سوال درسته (چالشی!!!! زیست یازدهم)
ایا یاخته پیکری هسته دار زنده انسان که چرخه یاخته ای را گذارنده است قطعا 46 کروموزوم دارد؟ با ذکر دلیل؟ -
@خون-سرخ
ج.تو یه سایت نوشته بود 20 تا (البته جوابت به سوالم اشتباه بود)
س. ایا این متن درسته (چالشی!!!! زیست یازدهم)
ایا یاخته پیکری هسته دار زنده انسان سالم که چرخه یاخته ای را گذارنده است قطعا 46 کروموزوم دارد؟ با ذکر دلیل؟(دوباره میپرسم چون دلیل اشتباه بود) -
@خون-سرخ
ایا یاخته پیکری هسته دار زنده انسان سالم که چرخه یاخته ای را گذارنده است قطعا 46 کروموزوم دارد؟ با ذکر دلیل؟(دوباره میپرسم چون دلیل اشتباه بود) -
RAMIN1380 حواسم به انسان سالم نبود همه انسان های سالم 46 کروموزومی اند.
سوال ) نام عامل انعقاد کننده خون؟ -
RAMIN1380 حواسم به انسان سالم نبود همه انسان های سالم 46 کروموزومی اند.
سوال ) نام عامل انعقاد کننده خون؟ -
@خون-سرخ
پدر بمب اتمی کیه؟Mohsen Taheri انیشن