دستور سرا
-
@N_Pendar در دستور سرا گفته است:
@TARGET
بیت اول که کلا از چیزی صحبت نکردهبیت دوم از ویژگی ایرانی ها صحبت کرده ولی مصرع دوم ذهنش فراتر از خیال رفته
بیت سوم دادنش میشه ویژگی رسم و رسوم میشه حماسه(شاید برعکس گفته باشم)
ولی چیزی که هست شاعر برای بیان و توصیف یک ملت یا فرهنگ وارد دنیای خیال نشدهجدا سازی بیت دو و سه
بیت چهارمم مثل بیت اول (کشته شدن دلاوری نیست، پس نمیتونه حماسه باشه)
خیلی ممنون راهنمایی تون عالی بود
-
سلام
سوال 20(بیت حماسی) چرا گزینه3؟
همیشه سوالات بیت حماسی مشکل دارم.
نحوه پیدا کردنش به چه صورته؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-الا@TARGET :
چهار بیت بالا در کل اشعار حماسی هستند اما اشعار حماسی ویژگی هایی دارد که یکی اش زمینه ملی میهنی
یک دو چهار زمینه جنگی دارد ، و سوم زمینه ملی دارد ، ازروی معنی اشعار باید تشخیص بدیبیت سوم : طبق رسم پادشاهان کیانی ، چنین بود که پرچم کیانی که مثل خورشید می درخشید به او داد " .
این بیت از لحاظ معنی با بقیه اشعار فرق دارد چون پادشاه کیانی دارد پرچم کیانی که سمبل ملی ایران است به او می دهد ، اما در سه بیت دیگر معنی اشعار این است که درحال جنگ و نبرد هستند -
این پرچم کیانی تا قبل سقوط آخرین پادشاهی ساسانیان در زمان یزدگردسوم در جنگ ها همراهشون بود ، بعد از سقوط حکومت ساسانیان این پرچم کیانی قیمتی به دست اعراب افتاد و غارت شد .
توضیح کامل
-
@TARGET :
چهار بیت بالا در کل اشعار حماسی هستند اما اشعار حماسی ویژگی هایی دارد که یکی اش زمینه ملی میهنی
یک دو چهار زمینه جنگی دارد ، و سوم زمینه ملی دارد ، ازروی معنی اشعار باید تشخیص بدیبیت سوم : طبق رسم پادشاهان کیانی ، چنین بود که پرچم کیانی که مثل خورشید می درخشید به او داد " .
این بیت از لحاظ معنی با بقیه اشعار فرق دارد چون پادشاه کیانی دارد پرچم کیانی که سمبل ملی ایران است به او می دهد ، اما در سه بیت دیگر معنی اشعار این است که درحال جنگ و نبرد هستند -
این پرچم کیانی تا قبل سقوط آخرین پادشاهی ساسانیان در زمان یزدگردسوم در جنگ ها همراهشون بود ، بعد از سقوط حکومت ساسانیان این پرچم کیانی قیمتی به دست اعراب افتاد و غارت شد .
توضیح کامل
-
سلام
سوال 20(بیت حماسی) چرا گزینه3؟
همیشه سوالات بیت حماسی مشکل دارم.
نحوه پیدا کردنش به چه صورته؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-الا@TARGET اختر کاویان یا همان درفش کاویانی، پرچم ایرانیان در زمان ساسانیان بود
همون پیشبند چرمین کاوه بود که به نماد مبارزه ی فریدون علیه ضحاک تبدیل شد.
پرچم همیشه زمینه ی ملی ایجاد میکنه
کنکور بوده -
@TARGET لقبها و عناوین شاخص هستند حفط باشید حله
گزینه ۲ سلطان گزینه ۳ خواجه گزینه۴ سید شاخص اند گزینه ۱ شاخص نداریم.milad saeedi تشکر
-
به گوش هوش نیوش از من و به عشرت کوش / که این سخن ٬ سحر از هاتفم به گوش آمد.
این بیت کنایه و معنیش چی میشه؟
-
@Target در دستور سرا گفته است:
به گوش هوش نیوش از من و به عشرت کوش / که این سخن ٬ سحر از هاتفم به گوش آمد.
این بیت کنایه و معنیش چی میشه؟
يعني با دقت توجه كن ببين چي ميگم ، سعي كن خوش باشي كه من اين نصيحت رو سحر از سروش غيبي شنيدم -
@Target هاتف يعني امداد غيبي يا سروش غيبي يه همچين چيزي
به عشرت كوش معادل همون خوش باشي و ايناست -
سلام
از خلاف آمد عادت بطلب کام که من / کسب جمعیت از آن زلف پریشان کردم
این بیت چطور پارادوکسه؟@Target کسب جمعیت کردن از زلف پریشان .پریشان و جمعیت ضد هم اند
-
@Target کسب جمعیت کردن از زلف پریشان .پریشان و جمعیت ضد هم اند
Amir Porahmadi دقيقا
مصرع اولشو ميشه معني كنين اونم يه طوري پارادوكس نيست؟ -
سلام دوستان این بیت تشبیه مجاز استعاره دارد؟
ناز پرورد تعنم نبرد راه به دوست / عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد@Target در دستور سرا گفته است:
ناز پرورد تعنم نبرد راه به دوست / عاشقی شیوه رندان بلاکش باشدMohsen Taheri
فوريت هاي فارسي
دوست ميتونه مجاز باشه چون كل رو گفته ولي منظرش يه نفره ولي مطمئن نيستم
عاشق ميتونه به رند بلاكش تشبيه شده باشه اينم مطمئن نيستم
استعاره من نديدم توش نميدونم -
ناز پرورد تعنم نبرد راه به دوست / عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد@Target دوست استعاره از معشوقه.
راه به دوست.: به معشوق که نمیشه راه برد. منظورش اینه که به اندیشه ی معشوق دست پیدا کنه. پس دوست مجاز از فکر معشوق هم هست.
ععاشقی شیوه ی رندان باشد، ینی عاشقی شیوه ی " کار" رندان باشد. عاشقی مشبه و شیوه مشبه به هستش.
تاره بلاکش رو هم میشه استعاره گرفت. رندان رو به ماشین یا ابزاری تشبیه کنید که بتونه چیزی رو بِکِشه. چیو بِکِشه؟ بلا رو ...