کنکور 1400
-
سلام
منم از امروز 19 بهمن سال 1398 تصمیم گرفتم
در کنکور سال 1400 رشته ی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی قبول شم(چون دوستم میگه دانشگاه تهران شبیه دبیرستانه و همه تو نخ نمره ی هم و نفر اول شدنن و خوش نمیذگره به آدم):blush: :blush: :blush: -
arvinn
آره جزوه فصل 1 کامل است و نیاز به مطالعه هیچ منبع دیگری ندارید ولی متاسفانه چون سایز فایل بقیه فصل ها بیش از 10 مگ است و در این سایت امکان ارسال برایم مقدور نیست اگر امکان داشته باشد مدیر محترم سایت این محدویت را بردارد و خطاهای مکرر "تجزیه فایل..." نمایش داده نشود فایلها (هر فصل یک کتاب حدود 100 مگ است) را ارسال خواهم کرد. -
arvinn
آره جزوه فصل 1 کامل است و نیاز به مطالعه هیچ منبع دیگری ندارید ولی متاسفانه چون سایز فایل بقیه فصل ها بیش از 10 مگ است و در این سایت امکان ارسال برایم مقدور نیست اگر امکان داشته باشد مدیر محترم سایت این محدویت را بردارد و خطاهای مکرر "تجزیه فایل..." نمایش داده نشود فایلها (هر فصل یک کتاب حدود 100 مگ است) را ارسال خواهم کرد. -
گزارش روز اول: چهارشنبه 16 بهمن ۱۳۹۸
زمان: 22 ساعت شامل موارد زیر
الف - بررسی، جمع آوری، دسته بندی و اماده سازی مطالب درسی: 18 ساعت
1- ساخت فلش کارت از کتاب درسی 172 صفحه (دانلود)01.pdf
2- مطالعه فصل 1 کتاب درسی 22 صفحه و درج مطالب در 73 عبارت (دانلود)02.pdf
3- مطالعه اصطلاحات فصل 1 شامل 53 عبارت (دانلود)03.pdf
4- مطالعه جامع فصل 1 شامل 11 صفحه و درج مطالب در 66 عبارت (دانلود)04.pdf
5- مطالعه جمع بندی فصل 1 شامل 11 صفحه و درج مطالب در 130 عبارت (دانلود)05.pdf
6- نکات موجود در 441 تست از آزمون های آزمایشی و کنکور در 237 عبارت (دانلود) چندین بار تلاش کردم متاسقانه نتوانستم آپلود کنم و از طرف سایت خطای تجزیه دریافت کردم با اینکه حجم فایل کمتر 5 مگ است با این وصف دیگر امکان آپلود مطالب وجود ندارد.
7-نکات موجود در 128 تست از تست های تالیفی در 60 عبارت (دانلود)07.pdf
8-نکات موجود در 207 تست از آزمون های مختلف در 73 عبارت (دانلود)08.pdf
ب- درج مطالب فوق در لایتنر جهت مرور درس: 4 ساعت
توضیخات:
1- قرار بر این بود که مطالب را در پایان مطالعه در این تاپیک قرار دهم ولی با توجه حجم فایل و امکان آپلود بیش از 10 مگ در این سایت وجود ندارد مجبور شدم به این صورت و با کاهش کیفت پی دی اف ها این کار را انجام دهم.
2- چون قرار است مطالب را جهت استفاده شما الای های عزیز به اشتراک بگذارم و همچنین با توجه به بند 1 برنامه ام به این صورت تغییر می کند:
آماده سازی مطالب و انتشار آن: 7 روز
مطالعه کل کتاب زمین یازدهم جهت کسب 80 درصد : 7 روز
موارد پیش بینی نشده: 2 روز
پایان پروژه مطالعه زمین 1-11-1398 -
زیست 100
کلیه نکاتی که در صورت تست ها ، گزینه ها و جواب ها تمام آزمون های آزمایشی و کنکور سراسری تا کنون مطرح شده است (حدوداً 500 تست) را در 810 عبارت (54 صفحه در اندازه قابل نمایش در موبایل) مربوط به فصل 1 سال دهم را آماده کردم که در قالب پی دی اف تقدیم می کنم.
Zis10Fasl1.pdf -
@m-h-b
سلام چون حجم فایلها زیاد است و امکان آپلود آنها در این سایت محدودیت دارد
ولی در تاپیک جمع بندی مطالب را برابر برنامه قرار می دهم -
@m-h-b امکان آپلود دروس به صورت کامل به علت حجم زیاد مطالب مقدور نیست ولی در جمع بندی خلاصه آنها را قرار می دهم
-
سلام میشه درمورد این پی دی اف برام توضیح بدین؟؟؟ فرکانس تکرار یعنی چطور؟ ممنون
-
سلام. من پیشنهاد میکنم به جای گذاشتن عکس همون فایل PDF رو قرار بدید تا دسترسی و خوندن مطالب آسون تر بشه. برای آپلود فایل هایی که حجم بالایی دارند میتونید از گوگل درایو یا آپلود سنتر های ایرانی مثل PicoFile.com استفاده کنید و لینک دانلود رو اینجا قرار بدید.
-
سلام. من پیشنهاد میکنم به جای گذاشتن عکس همون فایل PDF رو قرار بدید تا دسترسی و خوندن مطالب آسون تر بشه. برای آپلود فایل هایی که حجم بالایی دارند میتونید از گوگل درایو یا آپلود سنتر های ایرانی مثل PicoFile.com استفاده کنید و لینک دانلود رو اینجا قرار بدید.
-
@Danter-group
آری ولی به فرموده مدیر محترم سایت گذاشتن لینک خارجی مجاز نیست من یکبار لینک دادم به من تذکر داده شد. -