اللهم عجل لولیک الفرج
-
Gole Narges بله یعنی تو همشونم اسم ایراییل بود
به قول نویسنده من هرجا اسم اسراییل میاد شاخکم تکون میخوره -
د.وستان دو تاپست فرستادم
جواب لطفا -
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fighter-Bad کدوما؟
اینکه امکان داره بااون تاپیک به بعضیابربخوره
-
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fighter-Bad یعنی دوست دارین
، وجودتون در گنجایش محدود یه روز گنجانده بشه؟نفهمیدم؟
-
این پست پاک شده!
-
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fighter-Bad کدوما؟
اینکه امکان داره بااون تاپیک به بعضیابربخوره
-
-
فعلا نظراتتونوبگین
-
-
فعلا نظراتتونوبگین
-
@Fighter-Bad
امکانش هست..
ولی خب قراره در مورد شیعه صحبت بشه، قصد تخریب مذاهب دیگه رو که نداریم. راستش شیعه خیلی وقته که فراموش شدهGole Narges
اگه با دفاعیات درست و عقلانی با کمال احترام و ادب باشه، که در این مورد تردیدی نیست، در واقع به وظیفمون به عنوان یک اصل فراموش شده عمل کردیم -
در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده می شود. فرزند به پدرش تهمت می زند، پدر و مادرش را نفرین می کند و از مرگ آنها مسرور می شود. در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانواده ها بسیار خواهد شد. در آن زمان، فتنه ها چونان پاره های شب تاریک، شما را فرا می گیرد و هیچ خانه ای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمی ماند؛ مگر اینکه فتنه ها در آن داخل می شوند."( الملاحم و الفتن، ص 38.)
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده می شود. فرزند به پدرش تهمت می زند، پدر و مادرش را نفرین می کند و از مرگ آنها مسرور می شود. در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانواده ها بسیار خواهد شد. در آن زمان، فتنه ها چونان پاره های شب تاریک، شما را فرا می گیرد و هیچ خانه ای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمی ماند؛ مگر اینکه فتنه ها در آن داخل می شوند."( الملاحم و الفتن، ص 38.)
اينو گفتم
-
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اينو گفتم
-
@jahad-20 خوابم نبرد دارم از صفحه ي اول تاپيك همه رو ميخونم
صبح به نظرم همون ٤-٥ بيدار شم حتي با اينكه كم خوابيدم
نميدونم چرا روز بروز خوابم عقب تر ميره️
-
ببخشید جهاد جان حرف دیروزم رو اصلاح میکنم
اسرائیل و یهودیت روی مباحث شیعه به شدت کار میکنن تا به اون نژاد خاص مورد نظرشون دست پیدا کنند
چون معتقدن منجی هنوز به دنیا نیومده و فکر میکنن از اون نژاد خاص شیعه، منجی متولد میشه، ومیخوان یک رگ ازمنجی از نسل یهود باشه تا اونا رو نجات بده
@jahad-20 -
یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد