اللهم عجل لولیک الفرج
-
فعلا نظراتتونوبگین
-
-
فعلا نظراتتونوبگین
-
@Fighter-Bad
امکانش هست..
ولی خب قراره در مورد شیعه صحبت بشه، قصد تخریب مذاهب دیگه رو که نداریم. راستش شیعه خیلی وقته که فراموش شدهGole Narges
اگه با دفاعیات درست و عقلانی با کمال احترام و ادب باشه، که در این مورد تردیدی نیست، در واقع به وظیفمون به عنوان یک اصل فراموش شده عمل کردیم -
در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده می شود. فرزند به پدرش تهمت می زند، پدر و مادرش را نفرین می کند و از مرگ آنها مسرور می شود. در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانواده ها بسیار خواهد شد. در آن زمان، فتنه ها چونان پاره های شب تاریک، شما را فرا می گیرد و هیچ خانه ای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمی ماند؛ مگر اینکه فتنه ها در آن داخل می شوند."( الملاحم و الفتن، ص 38.)
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده می شود. فرزند به پدرش تهمت می زند، پدر و مادرش را نفرین می کند و از مرگ آنها مسرور می شود. در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانواده ها بسیار خواهد شد. در آن زمان، فتنه ها چونان پاره های شب تاریک، شما را فرا می گیرد و هیچ خانه ای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمی ماند؛ مگر اینکه فتنه ها در آن داخل می شوند."( الملاحم و الفتن، ص 38.)
اينو گفتم
-
@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
اينو گفتم
-
@jahad-20 خوابم نبرد دارم از صفحه ي اول تاپيك همه رو ميخونم
صبح به نظرم همون ٤-٥ بيدار شم حتي با اينكه كم خوابيدم
نميدونم چرا روز بروز خوابم عقب تر ميره️
-
ببخشید جهاد جان حرف دیروزم رو اصلاح میکنم
اسرائیل و یهودیت روی مباحث شیعه به شدت کار میکنن تا به اون نژاد خاص مورد نظرشون دست پیدا کنند
چون معتقدن منجی هنوز به دنیا نیومده و فکر میکنن از اون نژاد خاص شیعه، منجی متولد میشه، ومیخوان یک رگ ازمنجی از نسل یهود باشه تا اونا رو نجات بده
@jahad-20 -
یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد
-
https://www.aparat.com/v/CVXFI
نامه نانوشته امام زمان به مردم
حتماگوش کنین@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
https://www.aparat.com/v/CVXFI
نامه نانوشته امام زمان به مردم
حتماگوش کنین
كليد گشايش اين زندان به دست شماست
پس به ياري ام بشتابيد
وخدا را به حق عمه ام زينب قسم دهيد
كه فرج را نزديك گرداند -
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
مثلا دعای عهد صبح بعد از خواب
زیارت عاشورا شب قبل خواباين برنامه ي منم هست بخونيم باهم
-
پیروز دقیقا مثلا من هرروز به نام یه امام ویه شهید میکنم وثواب هرکار خوبی رو به اونا هدیه میکنم درروز
-
پیروز
@N_Pendar
@jahad-20
اقا
اگه اون حرف من نظرتونه لایک کنین
صبح:عهد
ظهر:فرج
مغرب:زیارت عاشورا -
خيلي زياده فقط چندصفحه رو خوندم
معلوم شد تو اون مدت كه من نبودم كلي انگيزه داشتين
بياين كارايي كه شروع ميكنيمو تموم كنيم
تاپيكي كه جديد زدم واسه خودسازي دوست داشتين تشريف بيارين
اونجا چله ي ترك گناه داريم و اينكه اگه كسي خواست دعاي عهدو زيارت عاشورا رو ميخونه
ميمونه كار مطالعاتي و بخث و گفتگو و اينا كه من حس ميكنم فعلا امادگيشو ندارم ولي شايد كتابي كه جهاد گفت رو اگه بخواد سبك پيش ببره باهاش بخونم چون درسام واقعا زياده نميتونم كار فشرده كنم
من اين دو سه تا كارو به اضافه ي درسام اگه درست كنم بعد چهل روز خيلي حس خوبي دارم
هركي دوست داشت به جمعمون بپيونده
اين تاپيك خودسازي
https://forum.alaatv.com/topic/14626/تغيير-چهل-روزه-از-نوع-خودسازيش/8
واسه كتاب هنوز تاپيك نزديم به توافق رسيديم تاپيك ميزنيم انشاالله