اللهم عجل لولیک الفرج
-
نظرتونو نگفتین؟
-
نظرتونو نگفتین؟
-
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه -
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه -
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایه@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در مورد کتابی که گفتم
نامههای اسکروتیپ نامههای یک شیطان عالیمقام به شیطان دون پایهبخونیمش
-
ramses kabir چه خوبه تجربياتتونو در ميون ميذارين
بچه ها همدل شيم خيلي تيم خوبي ميشيما فقط بايد تيم وركمونو قوي كنيم@خانوم-وكيل
نگاه مثلا تو آمریکا میدونی جو چطوریه
اونجا چون همه ی ادیان آزاد هستن و هر دین توانایی تبلیغ برای خودش رو داره (حتی شیطان پرستان) و هر کدوم یه شبکه جداگونه برای خودشون تاسیس کردن و همه نوع کتاب تو اونجا آزاد هست که فروخته شه و یک فرد عادی در اون کشور مورد هجوم عقاید مختلف قرار میگیره و تو این معرکه گیر میکنه که کدوم عقیده است که برتره مثلا ما خدا پرستا یا اون شیطان پرستا چون هر کدومش یکی دیگه رو نفی میکنن و این باعث سر در گمی بین افراد میشه چون من با خیلی از اونا که حرف میزدم متوجه این شدم که اونا تو عقاید پایه ای مشکل دارن و باید ابتدا از عقاید پایه ایشون کار کرد و بعدش بریم سراغ فرعیات -
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدم -
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدم@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدممال ادم شیطان پرستیه
یافراماسونیه؟ -
@حسین-81 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
در مورد گناه
خیلی با حاله
فقط گیر اوردنش سخته
1 سال پیش 2 نامشو خوندم منقلب شدممال ادم شیطان پرستیه
یافراماسونیه؟@Fighter-Bad نه نه اصلا
-
@Fighter-Bad نه نه اصلا
-
البته به سختی گیر میاد
تو بازار نیس -
اینترنتم پولیه
-
یه کتابی شیطان پرست ها دارن که نوشته شده توسط افرادیه که شیطان انتخاب کرده و اسمش انجیل شیطان هست من قبلا پی دی اف مقداری از این کتاب رو داشتم کتاب بدی نبود واسه آشنایی
-
-
اره متاسفانه پولیه
سایتی که من گفتم 600ریاله -
تشکر بابت معرفی هاتون
-
In the name of God .. Who is the Promised Mahdi? The Promised Mehdi is the son of the 11th light of the infallibility of Imamte Hassan Askari. His Imamate, then his father, will continue behind the scenes of absence so that the people of the world will feel the need for their presence with all their hearts. he will come..
For him, God will simplify all complexities and solve all problems and will reveal all treasures the earth holds.
He will defeat every tyrant. Through him will God fill the world with justice, as it is full of injustice nowDo you know a ruler, who is not resided in palaces, doesn’t commit slavery, is forgiving and merciful to penitents and no one shall be oppressed under his rule? These are
some of the virtues of promised savior.
Numerous gifts will descend from the sky, and the blessings of the Earth will be opened and its treasures will be extracted at the Reappearance era. Science, industry and technology will be developed amazingly and people’s knowledge will be completed -
دوستان هدفتون رو مشخص کنین
برای شناخت امام زمان به دیگر ادیان
چی کار کنیم وچطور؟