اللهم عجل لولیک الفرج
-
@evolvingservant در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل وایستا کجا..
منظورت از فصل همین عامیانه
عارفانه و.. ست؟
زیاده کهتكليف چيه خواهر من
مگه نميگي تا يه بخشو نخوني متوجه نميشي -
راستی میشه به جای اینکه کتاب رو بنویسیم سخنرانی های استاد پناهی یا استاد راعفی پور و یا کانال موعود نامه رو به صورت انگلیسی ترجمه کنیم و در سایت هایی مثل یوتیوب قرار بدیم از نظر من این بازخوردش بیشتر هست تا این که یه متن بفرستی چون فیلم هم جذابیت داره و حوصله ی آدم رو سر نمیبره اما متن چرا یکم حوصله سر بر هست
-
راستی میشه به جای اینکه کتاب رو بنویسیم سخنرانی های استاد پناهی یا استاد راعفی پور و یا کانال موعود نامه رو به صورت انگلیسی ترجمه کنیم و در سایت هایی مثل یوتیوب قرار بدیم از نظر من این بازخوردش بیشتر هست تا این که یه متن بفرستی چون فیلم هم جذابیت داره و حوصله ی آدم رو سر نمیبره اما متن چرا یکم حوصله سر بر هست
ramses kabir چقدر ذهن شما بازه باريكلا
@jahad-20 ببين چه ايده ي خفني دادن -
@evolvingservant در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل وایستا کجا..
منظورت از فصل همین عامیانه
عارفانه و.. ست؟
زیاده کهتكليف چيه خواهر من
مگه نميگي تا يه بخشو نخوني متوجه نميشي -
ramses kabir
آپاراتش رو من دارم -
@خانوم-وكيل نه اینطوری مثلا سه عنوان یا دو عنوان اولی
هر عنوانش کامل محسوب میشه دیگه، محتواهاشون جداست -
ramses kabir
آپاراتش رو من دارم -
@خانوم-وكيل
راستی کتاب چی پیدا کردید
اگه کتاب خوب خواستید من میتونم یه چند تا پیشنهاد بدم -
@خانوم-وكيل
راستی کتاب چی پیدا کردید
اگه کتاب خوب خواستید من میتونم یه چند تا پیشنهاد بدمramses kabir واسه چهل روز بعدي حتما از پيشنهاداتون استقبال ميكنيم بفرمايين
-
ramses kabir در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
ایده خوبیه ولی فک کنم نیازی ب ترجمه نباشه رائفی پور رو نمیدونم ولی اقای پناهیان تو سایتشون محتوا ب زبان انگلیسی هم میذارن میشه تو یوتیوب همون فایل های ترجمه شده رو ب اشتراک گذاشت...
-
ramses kabir واسه چهل روز بعدي حتما از پيشنهاداتون استقبال ميكنيم بفرمايين
@خانوم-وكيل
اما کتاب دوران ظهور اثر استاد رحیم کارگر جلد یک و دوش میشد بگی کتابای خوبی هستن که قبل از ظهور و پس از ظهور رو بررسی کردن -
@خانوم-وكيل
اما کتاب دوران ظهور اثر استاد رحیم کارگر جلد یک و دوش میشد بگی کتابای خوبی هستن که قبل از ظهور و پس از ظهور رو بررسی کردنramses kabir نفر دومي بودم كه نشانك زدم
مرسي
-
راستی شما تا به حال از اشعار شاه نعمت الله که آینده رو پیش گویی کردن خوندید خیلی جالب هستن
-
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@evolvingservant اپارات داخليه دامنه تبليغ بايد جهاني باشه
توییترم دیشب ساسپند شد، ولی اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم بهم بگین
-
sghl
-
سلام