اللهم عجل لولیک الفرج
-
@evolvingservant ن من مشكلي ندارم ولي اخه ساعت مطالعه من ان چنان بالا نيست نظر ديگران واسم شرطه
امروز ديگه ميلاد امام زمان بود حسابي اور دوز كردم تو اين تاپيك
من فعلا ميرم يه فصل از انتظار دو فصل از راز رضوان و اون دوخطبه ي نهج البلاغه رو ميخونم -
@evolvingservant ن من مشكلي ندارم ولي اخه ساعت مطالعه من ان چنان بالا نيست نظر ديگران واسم شرطه
امروز ديگه ميلاد امام زمان بود حسابي اور دوز كردم تو اين تاپيك
من فعلا ميرم يه فصل از انتظار دو فصل از راز رضوان و اون دوخطبه ي نهج البلاغه رو ميخونم -
از جو الان تو دلی زیاد خوشم نمیاد اوایل خیلی بهتر بودن دوستان
ramses kabir زياد با اون تاپيك ميونه ي خوبي ندارم هر لحظه اي كه اونجام هي به خودم ميگم چرا اينجايي وقتي نفعي برات نداره به اون صورت. درواقع ضررش بيشتر از منفعتشه
چند روزي ميشه ديگه نرفتم اونورا -
@evolvingservant در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل وایستا کجا..
منظورت از فصل همین عامیانه
عارفانه و.. ست؟
زیاده کهتكليف چيه خواهر من
مگه نميگي تا يه بخشو نخوني متوجه نميشي -
راستی میشه به جای اینکه کتاب رو بنویسیم سخنرانی های استاد پناهی یا استاد راعفی پور و یا کانال موعود نامه رو به صورت انگلیسی ترجمه کنیم و در سایت هایی مثل یوتیوب قرار بدیم از نظر من این بازخوردش بیشتر هست تا این که یه متن بفرستی چون فیلم هم جذابیت داره و حوصله ی آدم رو سر نمیبره اما متن چرا یکم حوصله سر بر هست
-
راستی میشه به جای اینکه کتاب رو بنویسیم سخنرانی های استاد پناهی یا استاد راعفی پور و یا کانال موعود نامه رو به صورت انگلیسی ترجمه کنیم و در سایت هایی مثل یوتیوب قرار بدیم از نظر من این بازخوردش بیشتر هست تا این که یه متن بفرستی چون فیلم هم جذابیت داره و حوصله ی آدم رو سر نمیبره اما متن چرا یکم حوصله سر بر هست
ramses kabir چقدر ذهن شما بازه باريكلا
@jahad-20 ببين چه ايده ي خفني دادن -
@evolvingservant در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل وایستا کجا..
منظورت از فصل همین عامیانه
عارفانه و.. ست؟
زیاده کهتكليف چيه خواهر من
مگه نميگي تا يه بخشو نخوني متوجه نميشي -
ramses kabir
آپاراتش رو من دارم -
@خانوم-وكيل نه اینطوری مثلا سه عنوان یا دو عنوان اولی
هر عنوانش کامل محسوب میشه دیگه، محتواهاشون جداست -
ramses kabir
آپاراتش رو من دارم -
@خانوم-وكيل
راستی کتاب چی پیدا کردید
اگه کتاب خوب خواستید من میتونم یه چند تا پیشنهاد بدم -
@خانوم-وكيل
راستی کتاب چی پیدا کردید
اگه کتاب خوب خواستید من میتونم یه چند تا پیشنهاد بدمramses kabir واسه چهل روز بعدي حتما از پيشنهاداتون استقبال ميكنيم بفرمايين
-
ramses kabir در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
ایده خوبیه ولی فک کنم نیازی ب ترجمه نباشه رائفی پور رو نمیدونم ولی اقای پناهیان تو سایتشون محتوا ب زبان انگلیسی هم میذارن میشه تو یوتیوب همون فایل های ترجمه شده رو ب اشتراک گذاشت...
-
ramses kabir واسه چهل روز بعدي حتما از پيشنهاداتون استقبال ميكنيم بفرمايين
@خانوم-وكيل
اما کتاب دوران ظهور اثر استاد رحیم کارگر جلد یک و دوش میشد بگی کتابای خوبی هستن که قبل از ظهور و پس از ظهور رو بررسی کردن -
@خانوم-وكيل
اما کتاب دوران ظهور اثر استاد رحیم کارگر جلد یک و دوش میشد بگی کتابای خوبی هستن که قبل از ظهور و پس از ظهور رو بررسی کردنramses kabir نفر دومي بودم كه نشانك زدم
مرسي