مرور جمع بندی 90 روزه - جسله 1 تا 4 - جمعه - ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1550 تست زیست صحیح و غلط به همراه جواب
در حالی که در استراحت روز جمعه هستید تفریح کنان امروز این 1550 تست را مطالعه کنید0001-ZistFalseTrue11-599Test.pdf
0001-ZistFalseTrue11-Gvb.pdf
0002-ZistFalseTrue12-526Test.pdf
0002-ZistFalseTrue12-Gvb.pdf
0003-ZistFalseTrue10-425Test.pdf
0003-ZistFalseTrue10-Gvb.pdf -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تصویر نکات را نیز قرار می دهم تا روزهای 1،2،3،5،8،13،21،34،55 (روز های محاسبه شده توسط لایتنر جهت ماندگاری در حافظه)را مطالعه کنید
-
parvaz 77
زمان های مرور است. یعنی 2 روز بعد اولین مرور و مرور سوم 3 روز بعد و مرور چهارم 5 روز بعد و ... و آخرین مرور 55 روز بعدنوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط parvaz 77 انجام شده@ZxSevenممنون
-
از شنبه 23 فروردین ۱۳۹۹ برنامه را به صورت زیر ادامه می دهیم:
مدت 80 روز - هر روز 125 تست به همراه جواب - جمعا 10000 تست
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZxSeven ببخشید یه پیشنهادی داشتم نمیشه از فردا همه ی مطالب و برنامه ها ی هر جلسه رو همش تو یه تاپیک بفرستین؟؟ آخه حس میکنم هرکدوم یه جاست بعد اینجوری هم واسه شما زحمت میشه هم واسه من و بچه ها پیدا کردنش زمان بر میشه یا شایدم پیداش نکنیم - ممنون میشیم اگه همه مطالب رو یه جا بفرستین اینجوری هم شما راحت ترین هم ما ------------بازم ممنون به خاطر مطالب عالی تون اجرکم عندالله
-
از شنبه 23 فروردین ۱۳۹۹ برنامه را به صورت زیر ادامه می دهیم:
مدت 80 روز - هر روز 125 تست به همراه جواب - جمعا 10000 تست
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط parvaz 77 انجام شدهZxSeven یه قسمتی بود مطالب رو خیییییلی قشنگ و زیبا گذاشته بودین -----البته ناگفته نماند همه جا زیبا و عالی اه یه جاواقعا محشر بود(کیف میکردم وقتی دانلود میکردم
) ----اگه براتون امکانش باشه که مطالب هر جلسه که میزارین رو همش تو یه تاپیک و یه جا به صورت جمع و جور بزارین و اون شکلی -----واقعا همه چی تمومه----- و دیگه از نظر پراکندگی مطالب واسه شما و ما هم مشکلی پیش نمیاد(میدونم این حرف ها یه گوشه اش تکراری بود ولی از بس مهم بود دلم نیومد بازم نگم
)
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parvaz 77
جواب عربی جلسه ا تا 4 که جا مونده بود
0008-ArabiNeshan98b-1-100.pdf -
parvaz 77
جواب عربی جلسه ا تا 4 که جا مونده بود
0008-ArabiNeshan98b-1-100.pdf -
parvaz 77
زمان های مرور است. یعنی 2 روز بعد اولین مرور و مرور سوم 3 روز بعد و مرور چهارم 5 روز بعد و ... و آخرین مرور 55 روز بعد -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ZxSeven ببخشید میشه اون چهارتا پی دی اف تست های زیست که 4 تا 50 تا بود لطف کنید برا من بفرستین؟ میدونم اینجا کللی اش رو گذاشتین اما من اون چهارتا که 50 تا 50 تا جدا بود رو نیاز داشتم ببخشید شرمنده
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZxSeven چون یه ساعت پیش رفتم اون پی دی اف کللی بود که دویست تا تست داشت رو بردم کپی بزنم اذیتم میکنه بخوام همینطوری بخونم بعد اون آقا گفت که دویست صفحه است برات کپی بزنم؟ ؟؟؟ چشام شیش تا شد گفتم چیییییییییییییی؟ هیچ دیگه نشد اومدم بیت
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parvaz 77
زیست تست جلسه 1 تا 4
0001-ZistNeshan98a-1-200.pdf
بقیه را هم میفرستم -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parvaz 77
زیست جواب جلسه 1 تا 4
0001-ZistNeshan98b1-200.pdf