اللهم عجل لولیک الفرج
-
من امروز گند زدم
ولی ....
خیلی ناراحتم -
من امروز گند زدم
ولی ....
خیلی ناراحتم -
@خانوم-وكيل ارادت
منم خیلی از دوستان تو این تاپیک ممنونم
من تا قبل از اشنایی با شما از مرگ میترسیدم ولی الان لحلح میزنم واسه شهادت -
@jahad-20 يه كاري كن كه من نشم دليل گريه هات يه كاري كن نشم دليل طول غيبتت
خدا شاعرشو حفظ كنه -
@خانوم-وكيل ارادت
منم خیلی از دوستان تو این تاپیک ممنونم
من تا قبل از اشنایی با شما از مرگ میترسیدم ولی الان لحلح میزنم واسه شهادت -
نهج البلاغه
يه تبليغي بكنم از اين كتابي كه اين روزا باهاش مانوسم و هزاربار ممنونم از @حسین-81 بابت پيشنهاد دادنش
من نهج البلاغه رو روزي يه خطبه ميخونم از سايت mouood.ir
مثلا امروز خطبه ي سوم بودم اين صفحه بودش: https://mouood.org/mahdaviat/item/18011-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-3.html
چقدر بيان اميرمومنين شيوا و ادبيه خيلي لذت بردم. مثلا اينو تصادفي برش زدم در مورد خلافت هست ببينين چقدر دلنشينه بيانشون:
تازه اين خطبه ي سوم نسبتا طولانيه مثلا خطبه ي دوم ١/٣ اين بود. ولي همينم من زمان گرفتم شد ٨دقيقه و ٨ثانيهتازه من چون لحن ادبي داره بلند ميخوندم و خب بيشتر طول كشيد يعني ته تهش ده دقيقه. ارزش نداره؟
من خطبه ي سومو كه ميخوندم يه جورايي مقايسه ميكردم با زمان حال و سياستمداراني كه اموال عمومي رو تصرف كردن. ميرسيم به هلاكت اونا هم
از اين گنجينه هاي معرفتي و ادبي استفاده كنيمپر ارايه ي ادبي من كه لذت ميبرم
️
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
در ادامه خطبه های 17-16-18 امام در مورد خلافت در بصره گفتن
-
اصن نابود شدم
نمی گم تا خودتون بخونید و بدونید ایشون کی بودن -
هر وقت اسم حاج عماد میاد اولین چیزی درباره ش به ذهنم میرسه اینه:
مرد غافلگیری های بزرگ
چه برای دشمنان که الان هم کابوس شب شونه چه برای دوستان از دور که نگاه میکنی یه مجاهد ساده س ولی وقتی میشناسیش می بینی که نه خیلی فرا تر از اونیه که فکرشو می کردی.
کاش ذره ای مثل اون بودم کاش یکم مثل اون عاشق بودم... -
هر وقت اسم حاج عماد میاد اولین چیزی درباره ش به ذهنم میرسه اینه:
مرد غافلگیری های بزرگ
چه برای دشمنان که الان هم کابوس شب شونه چه برای دوستان از دور که نگاه میکنی یه مجاهد ساده س ولی وقتی میشناسیش می بینی که نه خیلی فرا تر از اونیه که فکرشو می کردی.
کاش ذره ای مثل اون بودم کاش یکم مثل اون عاشق بودم... -
نحن شيعه(كم حجم).rar
ماحزب الله هستیم،حزب اسلامی،شیعی دوازده امامی.هرگز از فلسطین دست نمی کشیم،هرگز از قدس(بیت المقدس)دست نمی کشیم،هرگز از ملت فلسطین دست نمی کشیم و هرگز از مقدسات این امت دست نمی کشیم.
ما در جهان شیعه علی بن ابی طالبیم،هرگز از فلسطین،امت فلسطین و مقدسات امت در فلسطین دست نمی کشیم.
ما در در زیر هر سنگی[که یافتید]و در هر شهر و جبهه ای و بر در هر حسینیه و مسجدی بکشید،ما شیعه علی بن ابی طالبیم و هرگز فلسطین را ترک نخواهیم کرد.
#سنصلي_في_القدس -
این پست پاک شده!