قرابت کده کنکور ( نظام جدید+نظام قدیم)
-
شیوه کارمون به این صورت هستش که من ابیات موجود در بخش قرابت سوالات سراسری 10 سال اخیر رو تک تک بررسی میکنم و اونایی که به نظرم یه ذره مشکل است رو دراینجا براتون می فرستم ...بعد هرکسی مفهوم صحیح .....( بازم تاکیید میکنم مفهوم صحیح و مطمئن ...چون خدایی نکرده یه پاسخ اشتباه یا از روی شک شما باعث میشه که اون یکی از دوستمون که داره بادل و جون زحمت میکشه و میخونه مفهوم بیت رو برای همیشه اشتباه متوجه بشه و تست کنکورش رو خراب کنه و کللی درد سرهای دیگه...میدونم خودتون میدونید این چیزا رو ولی گفتم محض یاد آوری تکرار کنم ... عزیز دل اید تک تک تون:fairy_light_skin_tone: )خوب کجا بودم؟.... آها پس هرکدوم ازشما عزیزان که مفهوم صحیح رو بلده لطف کنه پاسخ اش رو بفرسته ......اینجوری هم برای خودتون مرورمیشه و هم دوستانی که تودرک مفهومش مشکل داشتند ازش استفاده می کنند...امیدوارم مفید واقع بشه براتون ان شا الله
ودستان همت من و توست که معجزه می کند
به امید موفقیت همه ی شما عزیزانم تو تموم عرصه های زندگیتون
باتشکراز همه ی دوستان گل آلایی
:fairy_light_skin_tone:
**التماس دعا **
:fairy_light_skin_tone: -
نه دهانی است که در وهم سخندان آید /مگراندر سخن آیی و بداند که لب است:exclamation_question_mark:
-
فلک چو دید سرم را اسیر چنبر عشق/ببست گردن صبرم به ریسمان فراق:exclamation_question_mark:
-
عشق برداشت زکوچک دلی از خاک مرا/ ورنه ویرانه ی من قابل تعمیر نبود:exclamation_question_mark:
-
دود آهی است بنایی که تو می سازی/چاه راهی است کتابی که تو میخوانی:exclamation_question_mark: