قرابت کده کنکور ( نظام جدید+نظام قدیم)
-
شیوه کارمون به این صورت هستش که من ابیات موجود در بخش قرابت سوالات سراسری 10 سال اخیر رو تک تک بررسی میکنم و اونایی که به نظرم یه ذره مشکل است رو دراینجا براتون می فرستم ...بعد هرکسی مفهوم صحیح .....( بازم تاکیید میکنم مفهوم صحیح و مطمئن ...چون خدایی نکرده یه پاسخ اشتباه یا از روی شک شما باعث میشه که اون یکی از دوستمون که داره بادل و جون زحمت میکشه و میخونه مفهوم بیت رو برای همیشه اشتباه متوجه بشه و تست کنکورش رو خراب کنه و کللی درد سرهای دیگه...میدونم خودتون میدونید این چیزا رو ولی گفتم محض یاد آوری تکرار کنم ... عزیز دل اید تک تک تون:fairy_light_skin_tone: )خوب کجا بودم؟.... آها پس هرکدوم ازشما عزیزان که مفهوم صحیح رو بلده لطف کنه پاسخ اش رو بفرسته ......اینجوری هم برای خودتون مرورمیشه و هم دوستانی که تودرک مفهومش مشکل داشتند ازش استفاده می کنند...امیدوارم مفید واقع بشه براتون ان شا الله
ودستان همت من و توست که معجزه می کند
به امید موفقیت همه ی شما عزیزانم تو تموم عرصه های زندگیتون
باتشکراز همه ی دوستان گل آلایی
:fairy_light_skin_tone:
**التماس دعا **
:fairy_light_skin_tone: -
نه دهانی است که در وهم سخندان آید /مگراندر سخن آیی و بداند که لب است:exclamation_question_mark:
-
فلک چو دید سرم را اسیر چنبر عشق/ببست گردن صبرم به ریسمان فراق:exclamation_question_mark:
-
عشق برداشت زکوچک دلی از خاک مرا/ ورنه ویرانه ی من قابل تعمیر نبود:exclamation_question_mark:
-
دود آهی است بنایی که تو می سازی/چاه راهی است کتابی که تو میخوانی:exclamation_question_mark:
-
:eight_spoked_asterisk: دوستان کنکوری گلم ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت بهتون...خواستم یه نکته ای رو بگم اونم اینه که وقتی میخواین مفهوم یه بیت رو پاسخ بدین ... گزینه نقل قول رو بزنید بعد مفهوم بیت مورد نظر رو بنویسید ...اینجوری دوستامون میتونن مفهوم بیت رو پیداکنند و مفهوم یک بیت با مفهوم ابیات دیگه هم قاطی نمیشه ... ممنونم از شما عزیزان دلم:fairy_light_skin_tone: