زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
استادکلاچندجلسه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ما بیصبرانه منتظر صدای گرم و درس زیبا وفوق العاده استادعزیزمان آقای راوش هستیم وبرای سلامتی ایشان دعاگوییم.
-
بهترین کتاب واسه ادبیات کنکور چیه؟ که جامع باشه و دیگه نیاز به خوندن کتاب نباشه؟
-
سلام دوستان .میخوام بدونم قرابت معنایی استاد چجوریاس؟باش حال میکنید آیا؟ممنون میشم جواب بدید.
-
سلام دوستان. ممنون میشم کمک کنید
جلسه دوم و سوم و چهارم استاد رو دانلود کردم ولی به جای ادبیات، دروس شیمی و ریاضی باز میشن! -
جلسه دوم و سوم و چهارم استاد رو دانلود کردم ولی به جای ادبیات، دروس شیمی و ریاضی باز میشن! -
Mehdi_Zr لغت و املا نشر الگو - تست های قرابت و زبان فارسی و ارایه ادبیات موضوعی گاج - لقمه مهروماه واسه تاریخ ادبیات خوبه
-
xaniar یه کتابی دارم اسمش تاریخ ادبیات آس ه ... تاریخ ادبیات به روش تصویر سازی گفته ... من سومم هنوز ... اگه شناختی دارین رو اونم نظر بدین
-
eliiiii در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه دوم و سوم و چهارم استاد رو دانلود کردم ولی به جای ادبیات، دروس شیمی و ریاضی باز میشن!@ادمین های عزیز با شمات فکر کنم
-
سلام
استاد فایل صوتی چی شد پس؟ -
سلام من واس ازمون اون مبحث هایی که قرار بخونم میخونم و تمرینم میکنم نمیتونم بالی 25درصد بزنم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
-
باسلام خدمت مسوولان آلا ی عزیز و گرامی.میخواستم بگم که کلا فیلم های درسا با هم قاطی شده و به جای ادبیات دیفرانسیل باز میشه.شاید به خاطر اینه که حجم فیلما زیاده.به نظرم فیلم های قدیمی را در دروس مختلف حذف کنید .ممنون/
-
استادشماعالی هستین.ممنون تاآدم استادهایی مثل شماداشته باشه دیگه درس خوندن آسونه معلم ماهیچی نمیگه مثلامدرسه غیرانتفاعی است ممنون اززحماتتون
-
دوستان ارایه هاچندتاتست میدن کنکور؟؟؟؟؟؟