بچه های کنکور تجربی99
-
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp اما نتوستین بگیدا //من در زمانی یک دستگاه جوجه کشی ساختم و الان هم داداشم اتاق من تو دستگاه جوجه گذاشته
دوست عزیز من برادر خودم جزو مرغ باز های معروف شهره :/
مزاح بود مگه میدونم جوجه کشی چیه...zahra_yp ببخشید شما زیستو تا کجا خوندید
-
zahra_yp افرین به داداشت //وبه افرین به شما
-
سلام. یه برنامه پیدا کردم حرف نداره.
امشب از زیست ترکیبی آزمون انلاین میسازم لینکش رو میفرستم. امشب با ما همراه باشید💫💫 -
امشب از زیست ترکیبی آزمون انلاین میسازم لینکش رو میفرستم. امشب با ما همراه باشید💫💫به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
امشب از زیست ترکیبی آزمون انلاین میسازم لینکش رو میفرستم. امشب با ما همراه باشید💫💫اوه اوه
برنامه ازمون ساز:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: -
سلام مجدد. لینک ازمون رو کپی میکنم منتهی شب بازش میکنم. لینک رو داشته باشید
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf82X5JdhGKZHkUGi7U8ZsnfwdBpaF76LNjjyiSQ9xducyong/viewform?usp=sf_link -
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
امشب از زیست ترکیبی آزمون انلاین میسازم لینکش رو میفرستم. امشب با ما همراه باشید💫💫اوه اوه
برنامه ازمون ساز:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
برنامه ازمون ساز:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:اره امروز یه عزیز دلی به مون یاد داد اصلا کیف کردم.
بزار این کنکور بی صحب تموم بشه یه تاپیک میزنم به نام( نکته و تست ستارگان انجمن آلا)
توش زارت زارت آزمون انلاین میزارم🤣 -
@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
برنامه ازمون ساز:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:اره امروز یه عزیز دلی به مون یاد داد اصلا کیف کردم.
بزار این کنکور بی صحب تموم بشه یه تاپیک میزنم به نام( نکته و تست ستارگان انجمن آلا)
توش زارت زارت آزمون انلاین میزارم🤣به سان خورشید
حتما این کارو بکن من ب شخصه حمایت میکنم و آزموناتو حل میکنم بعد کنکور:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: -
به سان خورشید
حتما این کارو بکن من ب شخصه حمایت میکنم و آزموناتو حل میکنم بعد کنکور:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
حتما این کارو بکن من ب شخصه حمایت میکنم و آزموناتو حل میکنم بعد کنکور:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:حالا چرا بعد کنکور؟
-
من منظورم این بود که بعد کنکور برا یازدهمی ها ازمون انلاین بزارم
-
shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
حتما این کارو بکن من ب شخصه حمایت میکنم و آزموناتو حل میکنم بعد کنکور:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:حالا چرا بعد کنکور؟
به سان خورشید
بعد کنکور مگ نمیذاری امسال؟ -
من منظورم این بود که بعد کنکور برا یازدهمی ها ازمون انلاین بزارم
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes: -
به سان خورشید
بعد کنکور مگ نمیذاری امسال؟shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
بعد کنکور مگ نمیذاری امسال؟چرا میزارم منتهی تا میاد کنکور جمع بشه دستم بند درس و مشقه.
-
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:😂 عزیزی
-
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:کنکوری هستی یا نه جز این شل و شوت های دهم یازدهمی هستی😂
-
این یازدهمی ها چه کیفی میکنن هم دارن دهم میخونن هم یازدهم
-
shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:😂 عزیزی
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes: -
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:عالی
-
این یازدهمی ها چه کیفی میکنن هم دارن دهم میخونن هم یازدهم
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat: -
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:صد درصد. به هر حال هر کسی یه کله ای داره. توی اینکارا مخ بیشتر باشه بهتره مرسی💖
-
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:بش بگو با الا یازدهمو جمع کنه سریع تر بره سراغ دهم