بچه های کنکور تجربی99
-
من منظورم این بود که بعد کنکور برا یازدهمی ها ازمون انلاین بزارم
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes: -
به سان خورشید
بعد کنکور مگ نمیذاری امسال؟shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
بعد کنکور مگ نمیذاری امسال؟چرا میزارم منتهی تا میاد کنکور جمع بشه دستم بند درس و مشقه.
-
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:😂 عزیزی
-
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:کنکوری هستی یا نه جز این شل و شوت های دهم یازدهمی هستی😂
-
این یازدهمی ها چه کیفی میکنن هم دارن دهم میخونن هم یازدهم
-
shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اشکال نداره میخوام از آلایی حمایت کنم مشکلی هس؟:beaming_face_with_smiling_eyes:😂 عزیزی
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes: -
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:عالی
-
این یازدهمی ها چه کیفی میکنن هم دارن دهم میخونن هم یازدهم
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat: -
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
خواستی کمک میکنم کنکوری باشه سوالات:grinning_face_with_big_eyes:صد درصد. به هر حال هر کسی یه کله ای داره. توی اینکارا مخ بیشتر باشه بهتره مرسی💖
-
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:بش بگو با الا یازدهمو جمع کنه سریع تر بره سراغ دهم
-
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:خودت دوازدهمی ؟
-
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:خودت دوازدهمی ؟
به سان خورشید
من امسال پشت کنکور بودم -
به سان خورشید
من امسال پشت کنکور بودمshakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
من امسال پشت کنکور بودمخب تجارب شما جای شنیدن داره
-
به سان خورشید
به سان خورشید
به سان خورشید
من امسال پشت کنکور بودمنظام جدیدی یا قدیم
-
به سان خورشید
ن بابا آبجی من یازدهمه هنوز درسای امسالشو نخونده:anxious_face_with_sweat:بش بگو با الا یازدهمو جمع کنه سریع تر بره سراغ دهم
به سان خورشید
زیستو فقط با آلا میخونه -
به سان خورشید
زیستو فقط با آلا میخونهshakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
زیستو فقط با آلا میخونهبرای زیست دهم بش بگو فقط کلیپ های نکته و تست امینی راد رو ببینه
-
به سان خورشید
به سان خورشید
من امسال پشت کنکور بودمنظام جدیدی یا قدیم
به سان خورشید جدید
-
به سان خورشید جدید
-
به سان خورشید
زیستو فقط با آلا میخونهبرای زیست دهم بش بگو فقط کلیپ های نکته و تست امینی راد رو ببینه
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
چشم مرسی:blush: من خودم با آقای موقاری تموم کردم
-
چون اولین سالی هست که من و بقیه هم سن و سال های من کنکور میدیم میخوایم یه سری ابهام ها رفع بشه