ارایه جامع
-
Mohsen Taheri در ارایه جامع گفته است:
الان اون سوال بالاییه....با حس آمیزی بریم: میایم تو گزینه ها/ میگه ب ج ج د(اول میریم سراغ ب و د چون احتمالا ج داره!) / ب و د رو می خونیم چون نداشتن حذف میشن
بعد تو اون گزینه هایی ک مونده میریم سراغ تلمیح( سراغ اشتراکاتشون نمی ریم): میگه د و الف وقتی الف رو می خونیم می بینیم نداره پس جواب میشه4ایند اخرش گفتیم اشتراک
Mahhh اشتراک مثلا دوتا گزینه میمونه هردوشون تضاد رو گفتن الف خب دیگه نمی ریم چک کنیم چون حتما داره
-
Mahhh اشتراک مثلا دوتا گزینه میمونه هردوشون تضاد رو گفتن الف خب دیگه نمی ریم چک کنیم چون حتما داره
Mohsen Taheri
534 اشتراکی نداشت که -
Mohsen Taheri
534 اشتراکی نداشت که534 نداشت آره ولی عیب نداره با آرایه های خوبی که از صورت سوال مونده باز ادامه میدیم.
-
534 نداشت آره ولی عیب نداره با آرایه های خوبی که از صورت سوال مونده باز ادامه میدیم.
Mohsen Taheri
535 رو باز میگین اشتراکش ☺ -
534 نداشت آره ولی عیب نداره با آرایه های خوبی که از صورت سوال مونده باز ادامه میدیم.
Mohsen Taheri
هم جمع و هم پریشان چجور میشه تناقض؟؟ -
Mohsen Taheri
خیلی ممنونم -
Mohsen Taheri
535 رو باز میگین اشتراکش ☺Mahhh با حسن تعلیل رفتم ج و الف نداشتن...موندش2و4 تو اینا ه و ب یعنی مجاز و حس آمیزی تکراری و مشترکه پس نمی ریم سراغشون
-
Mohsen Taheri
هم جمع و هم پریشان چجور میشه تناقض؟؟Mahhh تو کدوم سوال؟
-
Mahhh تو کدوم سوال؟
Mohsen Taheri
بعدا میفرستم -

سوال 533
حسن تعلیلشم برام تحلیل کن
@Mohsen-Tahe Mohsen Taheri -

بیتی که جمع و پریشان داره چرا تناقض؟؟!
Mohsen Taheri -

سوال 533
حسن تعلیلشم برام تحلیل کن
@Mohsen-Tahe Mohsen TaheriMahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
با اسلوب میریم: ه ب ب ج: ه و ج ندارن( تو ی ه ادامشو گفته توی ج هم باز ادامه ی مصراع اوله و که وابسته ساز هم بر سر مصراع دومش اومده!) حالا گزینه های 2 و3 موند بریم سراغ حسن تعلیلشون میگن: ه و ج: ه نداره...
تناقض ه: اینکه افتادگی باعث برامدن دانه شده
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان... -
Mahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
با اسلوب میریم: ه ب ب ج: ه و ج ندارن( تو ی ه ادامشو گفته توی ج هم باز ادامه ی مصراع اوله و که وابسته ساز هم بر سر مصراع دومش اومده!) حالا گزینه های 2 و3 موند بریم سراغ حسن تعلیلشون میگن: ه و ج: ه نداره...
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان...Mohsen Taheri
نه داره نمیشه تگت کنم
اینجا چون جواب دادی تو تاپیک هستش اسمت -
Mahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان...Mohsen Taheri
اسلوب چطور -

بیتی که جمع و پریشان داره چرا تناقض؟؟!
Mohsen TaheriMahhh چون میگه دل من جمعه و هم پریشان!!! مگه میشه آخه؟؟؟؟یا جمع یا پریشان
پریشان خاطرم و هم آرومم( جمع یعنی خاطر جمع/آروم/بی دغدغه..) -
Mahhh چون میگه دل من جمعه و هم پریشان!!! مگه میشه آخه؟؟؟؟یا جمع یا پریشان
پریشان خاطرم و هم آرومم( جمع یعنی خاطر جمع/آروم/بی دغدغه..)Mohsen Taheri
ممنون
ولییی هنوز حسن تعلیل گیر دارم!! -
Mohsen Taheri
ممنون
ولییی هنوز حسن تعلیل گیر دارم!!Mahhh اینجا رو بخون ببین را میفتی
https://asadiacademy.com/آرایه-حسن-تعلیل/ -
Mahhh اینجا رو بخون ببین را میفتی
https://asadiacademy.com/آرایه-حسن-تعلیل/Mohsen Taheri
باش میخونم👌 -