ارایه جامع
-

سوال 533
حسن تعلیلشم برام تحلیل کن
@Mohsen-Tahe Mohsen Taheri -

بیتی که جمع و پریشان داره چرا تناقض؟؟!
Mohsen Taheri -

سوال 533
حسن تعلیلشم برام تحلیل کن
@Mohsen-Tahe Mohsen TaheriMahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
با اسلوب میریم: ه ب ب ج: ه و ج ندارن( تو ی ه ادامشو گفته توی ج هم باز ادامه ی مصراع اوله و که وابسته ساز هم بر سر مصراع دومش اومده!) حالا گزینه های 2 و3 موند بریم سراغ حسن تعلیلشون میگن: ه و ج: ه نداره...
تناقض ه: اینکه افتادگی باعث برامدن دانه شده
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان... -
Mahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
با اسلوب میریم: ه ب ب ج: ه و ج ندارن( تو ی ه ادامشو گفته توی ج هم باز ادامه ی مصراع اوله و که وابسته ساز هم بر سر مصراع دومش اومده!) حالا گزینه های 2 و3 موند بریم سراغ حسن تعلیلشون میگن: ه و ج: ه نداره...
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان...Mohsen Taheri
نه داره نمیشه تگت کنم
اینجا چون جواب دادی تو تاپیک هستش اسمت -
Mahhh بالاخره یاد گرفتی چجوری تگم کنی:face_with_tears_of_joy:
حسن تعلیل ج: میگه چرا قضای روزه سخته؟؟ بعد میگه چون بار عالم رو به دوش کشیدن سخته!!! ن بابا چون تشنه و گرسنه میشی و فلان...Mohsen Taheri
اسلوب چطور -

بیتی که جمع و پریشان داره چرا تناقض؟؟!
Mohsen TaheriMahhh چون میگه دل من جمعه و هم پریشان!!! مگه میشه آخه؟؟؟؟یا جمع یا پریشان
پریشان خاطرم و هم آرومم( جمع یعنی خاطر جمع/آروم/بی دغدغه..) -
Mahhh چون میگه دل من جمعه و هم پریشان!!! مگه میشه آخه؟؟؟؟یا جمع یا پریشان
پریشان خاطرم و هم آرومم( جمع یعنی خاطر جمع/آروم/بی دغدغه..)Mohsen Taheri
ممنون
ولییی هنوز حسن تعلیل گیر دارم!! -
Mohsen Taheri
ممنون
ولییی هنوز حسن تعلیل گیر دارم!!Mahhh اینجا رو بخون ببین را میفتی
https://asadiacademy.com/آرایه-حسن-تعلیل/ -
Mahhh اینجا رو بخون ببین را میفتی
https://asadiacademy.com/آرایه-حسن-تعلیل/Mohsen Taheri
باش میخونم👌 -